לא גמור

hilali1

New member
../images/Emo27.gif לא גמור ../images/Emo37.gif

אחרי שנה וחצי של ניהול הפורום, ועוד תקופה של ניהול הקומונה של איה
החל מהסינגל הראשון
והכתבה הראשונה,
האלבום, ואינספור הופעות
... ועד היום בעצם - אני עוזבת את ניהול הפורום... רגע לפני שאתם מביאים את הטישו והממחטות - תחייכו
זה לא כל כך עצוב
לא יכולתי למצוא כותרת טובה יותר משמו של השיר החותם את האלבום הראשון של איה והשיר שחתם את סיבוב ההופעות האחרון... אני ממשיכה להיות כאן איתכם,לעקוב בצפייה ובסקרנות לקראת צאת האלבום הבא, להתרגש איתכם בהופעות.. הכל.. זה ממש ממש לא נגמר. זה רק ממשיך אחרת. או יותר נכון בצבע אחר
אין לי ספק שהפורום מופקד בידייה הנאמנות של מיכל שתמשיך בהצלחה ותשקיע כאן לפחות כמוני
זהו. מחייכים נכון
הילה

אנו מודים להילה../images/Emo140.gif

על ההקמה, הניהול וההשקעה בפורום בשנה וחצי האחרונות. בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

papashdon

New member
תמיד מחייכים../images/Emo24.gif

בהצלחה בהמשך הדרך בכל פורום אחר אותו תנהלי

שונצצ

New member
../images/Emo10.gif חבל... נתגעגע

אל תעלמי יותר מידי טוב? המון בהצלחה בהמשך!

שונצצ

New member
כן כן חזרתי ../images/Emo9.gif

והיה הרבה דברים... מין עירבוביה של רגשות רק כמה טיפים.. את נוסעת עוד שבועיים לא? מה שאומר שיהיה אפילו יותר קר ממה שהיה לי... אז... מלא מלא בגדים חמים כפפות ושפתון! אל תשכחי שפתון! כאב לי לחייך!! וחוצמזה קחי לך איזה יומן ותכתבי! כי אח'כ ממש תהני לקרוא את זה (עצה של בנדוד שלי) אהה ועוד משהו תמצאי לך איזה אבן כזאת לא גדולה מדי אבל גם לא קטנה מידי ותקחי לורד את כבר תביני מתי תצטרכי את זה (עוד עצה של בנדוד שלי שחבל לי שלא קיימתי) ואל תפחדי להנות ולצחוק (נו כן עוד עצה של בנדוד שלי שהפעם היא גם לגמריי ממני! הטיול הזה יכול להיות בנסוף לכל העצב גם ממש כיפי
) מממ מה עוד?!... זהו נראלי שחפרתי מספיק תהני המון ואני מקווה שתחזרי קצת בוגרת יותר כמו שאני חזרתי...

שונצצ

New member
יש 900 תמונות... ואולי אפילו יותר

אבל בגלל שביקשת כל כך יפה
קודם כל זאת מהמטוס... (לא מדהים?!)

שונצצ

New member
אני שונאת להקטין תמונות!

ותפוז לא אוהבים את הגודל של התמונות שלי אז תעריכו את מה שאני עושה עכשיו
טרבלינקה

למעלה