כנסו כולם!~!

einat6

New member
../images/Emo27.gif כנסו כולם!~! ../images/Emo37.gif

טובב.. אז כמו שאמרתי הפורום קצת יבשש.. לא?.. טוב הנה.. למי שמשעמם כמוני.. עשיתי מעין שאלות שכל אחד צריך לענות על עצמו.. תהנווו =)) קצת על עצמי: איך קוראים לך? בן או בת? בן/בת כמה? תחביבים: מה אתם עושים בחופש? יש תכנון או משו מיוחד? (טיסה.. אילת.. משו.. ) איזה תוכנית אתם כי אוהבים? איזה שיר? איזה סרט מועדף עליכם? איזה סרט לא תיראו שוב לעולם? מי השחקן שאתם הכי אוהבים? מי השחקנית שאתם הכי אוהבים? אממ וסתם תוסיפו עוד שאלות אם בא לכם... =)) יאללה תענווו ... בה ביי

einat6

New member
אני עונה.. =)

קוראים לי עינת אני בת.. חח אני בת 16 וחצי.. היום!!.. יודעים מה זה אומר?.. אני יכולה להתחיל לקחת שיעורי נהיגה חח אממ עושה בחופש.. נתקעת כל היום על המחשב.. טלוויזיה.. ובערב לפעמים יוצאת.. תכנון מיוחד.. הייתי אמורה לנסוע לאילת.. אבל לא יצא בסוף.. כי אני וחברות שלי נזכרנו מאוחר מדיי ואין מקום .. =\ אממ התוכנית שאני הכי אוהבת היא --מגרש ביתי!!-- יש עוד תוכניות כמו.. "השיר שלנו" ולפני שפלוריסיינטה נגמר.. גם ראיתי.. =) השיר שאני הכי אוהבת בינתיים (כי כל יומיים אני מחליפה את העדפות שלי.. חח ) ==> Natalia Oriero - Muero de amor אגב.. שיר מדהים.. שגורם לי לבכות.. אממ סרט... "סיפור סינדרלה".. אההה... צ'אדוושש חתיייך שם!! שיהיה בריא.. איזה נסייך.. סרט שאני לא אראה שוב.. אממ "קרוב יותר" .. לא יודעת מאיפה זה צץ.. אבל יום אחד אני וחברות שלי הזמנו סרט מהבלוקבאסטר.. ולקחנו את זה.. ראינו את ג'וליה רוברט וגם אמרו לנו שהסרט היה מועמד לאוסקר(עלק אוסקרר.. בעעע ). בקיצר זה סרט מעפןןן ... הוצאנו אותו באמצע מרוב שלא היה לו פואנטהה..!.. וזהוו אני לא ממש לא ממליצה עליו.. חח השחקן המועדף שלייי... זה ברורר.. צ'אדוווווווש!==> צ'אד מייקל מורי! שחקנית.. אממ אין ממש.. אבל סופיה בוש שחקנית מעולה.. =) זהוו.. =)) עד כאן היו התשובות שליי..

G Baby

New member
עכשיו אני ../images/Emo13.gif

קצת על עצמי: אני איריס בת 17 מראשון לציון אוהבת לבלות עם חברות, לישון, לשיר. מתה להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה וללמוד נהיגה בחופש. תחביבים: מה אתם עושים בחופש? לא הרבה, מבלה עם חברים, ישנה המון.. יש תכנון או משו מיוחד? (טיסה.. אילת.. משו.. ) אולי אילת עם חברים, לא בטוח.. איזה תוכנית אתם כי אוהבים? אין לי אחת..אני הכי אוהבת חברים ומגרש ביתי. אוהבת גם שנות ה70, השיר שלנו, השרדות, מירוץ לאתמול ועוד ועוד.. איזה שיר? I Don't Wanna Miss A Thing של ארוסמית'. מאז ומתמיד אני חולה על השיר הזה... איזה סרט מועדף עליכם? ארמגדון...סרט ענק!! איזה סרט לא תיראו שוב לעולם? אממ אין לי מושג, תמיד אני רואה סרטים כמה פעמים. אני צריכה לחשוב על זה..אולי "מיליון דולר בייבי"..סרט מהמם וממליצה עליו פשוט זה סרט כבד מדיי, לא נראה לי אני אראה אותו שוב. מי השחקן שאתם הכי אוהבים? טוב זה משתנה לי כמעט כל שבוע. ממגרש ביתי אז ג'יימס לאפרטי המדהים!!! בכלל יש כמה: קולין פארל, ויל סמית', אורלנדו בלום, אשטון קוצ'ר. מי השחקנית שאתם הכי אוהבים? ריס ווית'רספון...חולה עליה!!
ד"א: מזל טוב עינת!!!!

Mrs Eminem

New member
היי!!

איך קוראים לך?מיכל בן או בת? גם וגם.. סתם בת.. בן/בת כמה? 13 וחצי תחביבים: מה אתם עושים בחופש? כל מיני.. בעיקר ישנה.. מבלה עם חברים יש תכנון או משו מיוחד? (טיסה.. אילת.. משו.. ) אני עוברת דירה!! :) איזה תוכנית אתם כי אוהבים? מגרש ביתי איזה שיר? כל הזמן משנה כרגש שיר הפתיחה של הסדרה: i dont wanna be איזה סרט מועדף עליכם? סיפור סינדרלה עם צ'אד האחד והיחיד!!
וגם 50 דייאטים ראשונים! איזה סרט לא תיראו שוב לעולם? אממ.. לא יודעת.. מי השחקן שאתם הכי אוהבים? יש כמה.. מקום ראשון: צ'אדושקה! שני: קיאנו ריבס (זה ממטריקס למי שלא מכיר) ושלישי: כל השאר.. מי השחקנית שאתם הכי אוהבים? כל מיני..

danieli92

New member
אני עונה

איך קוראים לך? דניאל (אבל כל החברים והחברות שלי קוראים לי סאלי) בן או בת? בת בן/בת כמה? 13 תחביבים: לשמוע מוזיקה לדבר עם חברות לשחק במחשב לראות טלויזיה והדבר שאני הכי אוהבת לשיר! מה אתם עושים בחופש? מבלה עם חברות! יש תכנון או משו מיוחד? (טיסה.. אילת.. משו.. ) לא שידוע לי.... איזה תוכנית אתם כי אוהבים? מגרש ביתי (ברור) והשיר שלנו! איזה שיר? אממ... אוי לא יודעת... כל השירים של אבריל לוין וגרין דיי (אני מתה על רוק) איזה סרט מועדף עליכם? אממ... יש שלושה! סיפור סינדרלה (עם צ'אדוששש
), שישי הפוך (גם עם צ'אד! חח... אבל רק בזמן האחרון שמתי לב שזה הוא) ודופלקס (סרט קורע) איזה סרט לא תיראו שוב לעולם? שודדי הקריביים!!! מי השחקן שאתם הכי אוהבים? זה ברור!!!! צ'אד!!!!!! מי השחקנית שאתם הכי אוהבים? אממ... לא יודעת... סופיה בוש או מיה דגן תבחרו! תוספות שלי: להקה אהובה: גרין דיי!!! וגם מארון 5 לא רעים! זמרת אהובה: אבריל לוין!!!!!!

שלי

קצת על עצמי: איך קוראים לך?שרון בן או בת?בת(...) בן/בת כמה?12 תחביבים: מה אתם עושים בחופש?מחשב,טלוזיה ולצאת על חברים [= יש תכנון או משו מיוחד? (טיסה.. אילת.. משו.. )כרגע לא,בקרוב איזה תוכנית אתם כי אוהבים?מגרש ביתי (...),"הישרדות","עקרובת בית נואשות" איזה שיר?I dont wanna be - Gavin DeGraw איזה סרט מועדף עליכם?"סיפור סינדרלה",סדרת "הארי פוטר" איזה סרט לא תיראו שוב לעולם?איין מי השחקן שאתם הכי אוהבים?צ'אדדדדדד מי השחקנית שאתם הכי אוהבים?סופיה בוש מקייל מארי

With You

New member
הנה שלי

קצת על עצמי: איך קוראים לך?דור בן או בת?בן בן/בת כמה?14 תחביבים: מה אתם עושים בחופש?סתם יושן לי בכיף..רואה טלוויזיה ויוצא לכול מיני מקומות בחפיף יש תכנון או משו מיוחד? (טיסה.. אילת.. משו.. )-טסתי כבר לאילת ואני מצפה לבלות בכול מיני מקומות בחופש כמו בים,מועדונים,לרדת למטה ככה לעשות צחוקים,לראות סרטים וללכת לכול מיני אטרקציות,אני גם צריך בחופש עצמו לעשות מבחן קיץ כדי לשפר ציון אחד במתמטיקה(חח מבאס..) איזה תוכנית אתם כי אוהבים?אני אוהב כמובן את הכי את הסדרה מגרש ביתי ואחרי זה את the o.c חח אבל מגרש ביתי זה בעדיפות ראשונה איזה שיר?hilary duff-someone's watching over me איזה סרט מועדף עליכם? איזה סרט לא תיראו שוב לעולם?"קרוב יותר"-זה סרט מאוד משעמם כזה על החיים ויש שמה קטעים מוזרים..:S מי השחקן שאתם הכי אוהבים?ג'ים קארי,טום וולינג(איזה שחקן!!!אחד הרציניים) מי השחקנית שאתם הכי אוהבים?ג'ניפר אניסטון,הילארי דאף

תשובותתתת

קצת על עצמי: איך קוראים לך? דניאל סגל בן או בת? בת בן/בת כמה? 14 תחביבים: מה אתם עושים בחופש? ישנים :) יש תכנון או משו מיוחד? אילתת! ועוד כמה התנחלויות אצל חברים! איזה תוכנית אתם כי אוהבים? מגרש ביתי! כאילו שלא ידעתם! איזה שיר? אאאאא.. שיר הפתיחה של הסדרה איזה סרט מועדף עליכם? "שחקי אותה מותק" איזה סרט לא תיראו שוב לעולם? "גלדיאטור" מי השחקן שאתם הכי אוהבים? צ'אד מייקל מורי מי השחקנית שאתם הכי אוהבים? ניקול קידמן טוב אז אני גרה בבאר שבע.. יש לי חתולה מפונקת וכלב האסקי סיבירי בבית.. :) אוגרים היו אבל נמכרו.. אני חולה על חיות! ומבלה רב הזמן על המחשב והטלוויזיה.. אוהבת המון - דנדושהההההה - נ.ב למי שרוצה ליצור קשר.. איסיקיו: 273292648 ויש לי גם אתר לסדרה: http://www.onetreehill7.tipo.co.il

sk8er grrl

New member
לה לה לה אני :]

קצת על עצמי: מטורללת :] איך קוראים לך? אפרת בן או בת? בת בן/בת כמה? 17 תחביבים: מוזיקה בעיקר, חברים... מה אתם עושים בחופש? לומדים לבגרות, עובדים... יש תכנון או משו מיוחד? (טיסה.. אילת.. משו.. ) אולי אני אסע לאילת... איזה תוכנית אתם כי אוהבים? יש הרבה... חברים, מגרש ביתי, אחיות או לא להיות... איזה שיר? אין כזה דבר שיר שהכי אוהבים... אני אוהבת רוק בעיקר... איזה סרט מועדף עליכם? אפקט הפרפר... איזה סרט לא תיראו שוב לעולם? סרטי נעורים סתמיים... מי השחקן שאתם הכי אוהבים? צ'אד :] מי השחקנית שאתם הכי אוהבים? קייט האדסון, ריס ווית'רספון...

toast and jam

New member
אני עונה (מנסה)

קצת על עצמי: איך קוראים לך? רז בן או בת? בת בן/בת כמה? 13 תחביבים: מה אתם עושים בחופש? ישנה, מבלה עם חברים, הולכת לבריכה ולים, נוסעת לסבים... יש תכנון או משו מיוחד? (טיסה.. אילת.. משו.. ) אולי לאילת עם הנוער איזה תוכנית אתם כי אוהבים? איזו שאלה זו בכלל??!!! מגרש ביתי!!!! איזה שיר? יש המון! אי אפשר לבחור! איזה סרט מועדף עליכם? גם הרבה! אהבתי מאוד את "נערות לוח השנה", "שרק" אבל יש המון קומדיות רומנטיות שאני מאוד אוהבת. איזה סרט לא תיראו שוב לעולם? אממ.. מי השחקן שאתם הכי אוהבים? יש הרבה שחקנים טובים.. כמובן שאני מאוד אוהבת את צ'אד אבל יש עוד הרבה טובים מי השחקנית שאתם הכי אוהבים? לודעת.. אני אוהבת את ג'וליה רוברטס, ג'ניפר אניסטון אבל יש הרבה... (בקיצור- אני לא יודעת אם למדתם עלי הרבה... אולי רק העובדה שאני לא החלטית.. חח)

T nager

New member
אני עונה

איך קוראים לך? - תום בן או בת? - בן בן/בת כמה? - 18 ושבועיים תחביבים: - מחשב, תנועה, מוזיקה וכו'. מה אתם עושים בחופש? - נוער עובד ויוצא לשנת שירות. יש תכנון או משו מיוחד? (טיסה.. אילת.. משו.. ) - רק באוקטובר. איזה תוכנית אתם כי אוהבים? - אבודים, טרי היל, 4400. איזה שיר? - יותר מדי. איזה סרט מועדף עליכם? - אין. איזה סרט לא תיראו שוב לעולם? - אפקט הפרפר, ראיתי אותו בערך 20 פעמים. מי השחקן שאתם הכי אוהבים? - אין מי השחקנית שאתם הכי אוהבים? - אין

T nager

New member
שאלה לי אליכם,

מי מגולשי הפורום מנהל פורום אחר בתפוז? (אשמח מאוד אם כולם יענו לי על השאלה בכן או לא, אתם תבינו בקרוב למה אני שואל).

AvIv AV

New member
עונה

קצת על עצמי: איך קוראים לך?אביב בן או בת?בת בן/בת כמה?12.5 תחביבים: מה אתם עושים בחופש?מבלה עם חברות יש תכנון או משו מיוחד? (טיסה.. אילת.. משו.. )לא איזה תוכנית אתם כי אוהבים?מגרש ביתי איזה שיר? את Its' mi life ואת i dont wanna be איזה סרט מועדף עליכם? הארי פוטר איזה סרט לא תיראו שוב לעולם? לא יודהת מי השחקן שאתם הכי אוהבים?דניאל רדקליף מי השחקנית שאתם הכי אוהבים?אמה ווטסון

mirymoo

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם את אוהבת הארי פוטר??? אני מכורה להארי פוטר

למעלה