*טופי ליצ'י
P professional noob New member 15/9/07 #48 תיקון למתקנת שתיקנה את המנהל =P../images/Emo22.gif: טופי ליצ'י זה הטופי מהפרק "השרדות" מהעונה הרביעית. ובפרק הנ"ל, ובפספוס הנ"ל, אהנ"ל לאל"נ אהלן! אכן נאמר סוכריה
תיקון למתקנת שתיקנה את המנהל =P../images/Emo22.gif: טופי ליצ'י זה הטופי מהפרק "השרדות" מהעונה הרביעית. ובפרק הנ"ל, ובפספוס הנ"ל, אהנ"ל לאל"נ אהלן! אכן נאמר סוכריה
פ פסטיגליסט New member 14/9/07 #15 ../images/Emo124.gif מקום 07 ../images/Emo124.gif הפרק: אילן הכוכב א' עונה: ראשונה עודד מתרחק מרותי [סופי צדקה], והצלחת שתלויה על הקיר נדבקת לו לגב.
../images/Emo124.gif מקום 07 ../images/Emo124.gif הפרק: אילן הכוכב א' עונה: ראשונה עודד מתרחק מרותי [סופי צדקה], והצלחת שתלויה על הקיר נדבקת לו לגב.
B baril New member 14/9/07 #36 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה הפספוס הכי מצחיק שיש!!XDDDDDD באמת אבל! XD
פ פסטיגליסט New member 14/9/07 #16 ../images/Emo202.gif מקום 06 ../images/Emo202.gif הפרק: הפיג'מטרון עונה: שניה קובי נכנס הביתה,מפיל את התמונה שנופלת על העציץ,שנופל על הרצפה ונשבר.
../images/Emo202.gif מקום 06 ../images/Emo202.gif הפרק: הפיג'מטרון עונה: שניה קובי נכנס הביתה,מפיל את התמונה שנופלת על העציץ,שנופל על הרצפה ונשבר.
פ פסטיגליסט New member 14/9/07 #17 ../images/Emo124.gif מקום 05 ../images/Emo124.gif הפרק: סיאנס עונה: שניה גרי מדבר על ביבי ואומר "ביבי גם אמר שהוא הולך. הוא לא חזר?! הולך חוזר...שילמד מברק! משחק אותה ג'ינג'י והכל נגמר!"
../images/Emo124.gif מקום 05 ../images/Emo124.gif הפרק: סיאנס עונה: שניה גרי מדבר על ביבי ואומר "ביבי גם אמר שהוא הולך. הוא לא חזר?! הולך חוזר...שילמד מברק! משחק אותה ג'ינג'י והכל נגמר!"
פ פ י ל ר New member 17/9/07 #55 ../images/Emo12.gif ביביביביבי!! XDDDDDDDDD זה אחד היותר מצחיקים! שבוע שלם בבצפר כולם הסתבבו ביביביביביבי!!
../images/Emo12.gif ביביביביבי!! XDDDDDDDDD זה אחד היותר מצחיקים! שבוע שלם בבצפר כולם הסתבבו ביביביביביבי!!
פ פסטיגליסט New member 14/9/07 #18 ../images/Emo202.gif מקום 04 ../images/Emo202.gif הפרק: קצר במוח עונה: ראשונה פרדי מציג את עצמו ובזמן שהוא אומר "אמרגן מספר 1" הוא מפיל את משקפי השמש שלו.
../images/Emo202.gif מקום 04 ../images/Emo202.gif הפרק: קצר במוח עונה: ראשונה פרדי מציג את עצמו ובזמן שהוא אומר "אמרגן מספר 1" הוא מפיל את משקפי השמש שלו.
פ פסטיגליסט New member 14/9/07 #19 ../images/Emo124.gif מקום 03 ../images/Emo124.gif הפרק: בעל הבית בא עונה: שניה אסף אשתר מגיע לתחרות הקריוקי ורוני אומרת א' ובמקום סטופ אסף אומר מ'
../images/Emo124.gif מקום 03 ../images/Emo124.gif הפרק: בעל הבית בא עונה: שניה אסף אשתר מגיע לתחרות הקריוקי ורוני אומרת א' ובמקום סטופ אסף אומר מ'
פ פסטיגליסט New member 14/9/07 #20 ../images/Emo202.gif מקום 02 ../images/Emo202.gif הפרק: אני אוכל כדי לזכות עונה: שלישית גרי פותח את אריזות היוגורט ומעיף את המכסה אחורה. מספר פעמים המכסה נדבק לקיר ולעוד מקומות
../images/Emo202.gif מקום 02 ../images/Emo202.gif הפרק: אני אוכל כדי לזכות עונה: שלישית גרי פותח את אריזות היוגורט ומעיף את המכסה אחורה. מספר פעמים המכסה נדבק לקיר ולעוד מקומות
פ פסטיגליסט New member 14/9/07 #21 ../images/Emo106.gif ובמקום הראשון... ../images/Emo106.gif עונה: ראשונה הפרק: שוליית הקוסם גרי מנסה במשך שעות לקלוע לסל אבל לא מצליח עד שרובי מלמד אותו לכוון לריבוע השחור.
../images/Emo106.gif ובמקום הראשון... ../images/Emo106.gif עונה: ראשונה הפרק: שוליית הקוסם גרי מנסה במשך שעות לקלוע לסל אבל לא מצליח עד שרובי מלמד אותו לכוון לריבוע השחור.
J Just Anna New member 14/9/07 #22 חחחחח ../images/Emo6.gif גרמת לי להזכר.. ../images/Emo221.gif בכל הפיספוסים הקורעים האלה, למרות שהמקום הראשון מגיע ל.. " אני שחקן נפלא , נפלא רק תן לי צ'אנס להוכיח לך ואני אעשה את זה " או להרפתאות ביבי חחחחח .. מה עם גמליאל המורה לספרות כל הכבוד , מלך אתה
חחחחח ../images/Emo6.gif גרמת לי להזכר.. ../images/Emo221.gif בכל הפיספוסים הקורעים האלה, למרות שהמקום הראשון מגיע ל.. " אני שחקן נפלא , נפלא רק תן לי צ'אנס להוכיח לך ואני אעשה את זה " או להרפתאות ביבי חחחחח .. מה עם גמליאל המורה לספרות כל הכבוד , מלך אתה
J Just Anna New member 14/9/07 #24 אהה וגם .. שכחת את החשוב מכל../images/Emo70.gif ../images/Emo221.gif הפיספוס של גיא זו-ארץ , שהוא הזיז את השולחן והמיץ נשפך על אלונה..
אהה וגם .. שכחת את החשוב מכל../images/Emo70.gif ../images/Emo221.gif הפיספוס של גיא זו-ארץ , שהוא הזיז את השולחן והמיץ נשפך על אלונה..
J Just Anna New member 14/9/07 #26 וגם.. נתנתננתנתנזון../images/Emo70.gif../images/Emo221.gif לילה טוב.