המצעד-8

תיקון למתקנת שתיקנה את המנהל =P../images/Emo22.gif:

טופי ליצ'י זה הטופי מהפרק "השרדות" מהעונה הרביעית. ובפרק הנ"ל, ובפספוס הנ"ל, אהנ"ל לאל"נ אהלן! אכן נאמר סוכריה :p

../images/Emo124.gif מקום 07 ../images/Emo124.gif

הפרק: אילן הכוכב א' עונה: ראשונה עודד מתרחק מרותי [סופי צדקה], והצלחת שתלויה על הקיר נדבקת לו לגב.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה הפספוס הכי מצחיק שיש!!XDDDDDD

באמת אבל! XD

../images/Emo202.gif מקום 06 ../images/Emo202.gif

הפרק: הפיג'מטרון עונה: שניה קובי נכנס הביתה,מפיל את התמונה שנופלת על העציץ,שנופל על הרצפה ונשבר.

../images/Emo124.gif מקום 05 ../images/Emo124.gif

הפרק: סיאנס עונה: שניה גרי מדבר על ביבי ואומר "ביבי גם אמר שהוא הולך. הוא לא חזר?! הולך חוזר...שילמד מברק! משחק אותה ג'ינג'י והכל נגמר!"

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gif ביביביביבי!!

XDDDDDDDDD זה אחד היותר מצחיקים! שבוע שלם בבצפר כולם הסתבבו ביביביביביבי!!

../images/Emo202.gif מקום 04 ../images/Emo202.gif

הפרק: קצר במוח עונה: ראשונה פרדי מציג את עצמו ובזמן שהוא אומר "אמרגן מספר 1" הוא מפיל את משקפי השמש שלו.

../images/Emo124.gif מקום 03 ../images/Emo124.gif

הפרק: בעל הבית בא עונה: שניה אסף אשתר מגיע לתחרות הקריוקי ורוני אומרת א' ובמקום סטופ אסף אומר מ'

../images/Emo202.gif מקום 02 ../images/Emo202.gif

הפרק: אני אוכל כדי לזכות עונה: שלישית גרי פותח את אריזות היוגורט ומעיף את המכסה אחורה. מספר פעמים המכסה נדבק לקיר ולעוד מקומות

../images/Emo106.gif ובמקום הראשון... ../images/Emo106.gif

עונה: ראשונה הפרק: שוליית הקוסם גרי מנסה במשך שעות לקלוע לסל אבל לא מצליח עד שרובי מלמד אותו לכוון לריבוע השחור.

Just Anna

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif גרמת לי להזכר.. ../images/Emo221.gif

בכל הפיספוסים הקורעים האלה, למרות שהמקום הראשון מגיע ל.. " אני שחקן נפלא , נפלא רק תן לי צ'אנס להוכיח לך ואני אעשה את זה " או להרפתאות ביבי
חחחחח .. מה עם גמליאל המורה לספרות
כל הכבוד , מלך אתה

Just Anna

New member
אהה וגם .. שכחת את החשוב מכל../images/Emo70.gif ../images/Emo221.gif

הפיספוס של גיא זו-ארץ , שהוא הזיז את השולחן והמיץ נשפך על אלונה..

למעלה