המצעד-8

../images/Emo27.gif המצעד-8 ../images/Emo37.gif

והפעם: מצעד 20 הפספוסים המצחיקים!|סדגש לא להגיב עד שאני מסיים :)

../images/Emo202.gif מקום 20 ../images/Emo202.gif

הפרק: כולם אוהבים את אלונה עונה: ראשונה אחרי שאלונה מקבלת מכה בראש קובי מתיישב על הספה ואומר "זוזו אתם חוסמים לה את האוויר" וכשהוא מתיישב על הספה נקרעים לו המכנסיים.

../images/Emo124.gif מקום 19 ../images/Emo124.gif

הפרק: אירוביזיון עונה: שלישית גרי עושה אודישן ומדקלם את הטקסט שלו "אני שחקן נפלא נפלא..." ולבסוף תוקע גרעפס.

../images/Emo202.gif מקום 18 ../images/Emo202.gif

הפרק: מי גבר עונה: ראשונה עודד,קובי ורוני במסך הלבן מסבירים לצופים שהאלימות שנראתה בסדרה היא אינה אמיתית. רוני פונה לקובי אך במקום השם קובי היא אומרת עודד. זה קורה יותר מפעם אחת.

../images/Emo124.gif מקום 17 ../images/Emo124.gif

הפרק: מ.ס מנדלבאום סרט מלחמה עונה: רביעית אילן,קובי,עודד ונתן מתאמנים בהמבורגרי וגרי עובר עם רשת הכדורים,חוטף מכה ונופל על הרצפה XD

../images/Emo202.gif מקום 16 ../images/Emo202.gif

הפרק: הרדיו הישן עונה: שלישית ברכה מאזינה לרדיו בתמימות ולפתע הוילון נופל. מכאן נולד הציטוט המגניב "אמאלה" XD

../images/Emo124.gif מקום 15 ../images/Emo124.gif

הפרק: מה?! עונה: רביעית סימון [מר לטין] אומר בשקט לפרדי "תזוז קצת" ופרדי אומר לו "פתאום אתה כן יודע לדבר?"

../images/Emo202.gif מקום 14 ../images/Emo202.gif

הפרק: מ.ס מנדלבאום סרט מלחמה עונה: רביעית קובי,בתור פרשן הספורט חוזר על המשפט "במידה והוא מפספס" מספר פעמים.

../images/Emo124.gif מקום 13 ../images/Emo124.gif

הפרק: הטברנה של גרי עונה: שניה גרי שואל את עודד אם הוא מכיר מישהו שיכול לעזור לו לארגן טברנה ועודד אומר לו "נראה לי שאני מכיר מישהו שיוכל לעזור לך" וגרי מגיב ככה: "מממממממממממממממממממממממממממממ" XD

../images/Emo202.gif מקום 12 ../images/Emo202.gif

הפרק: מיוממה עונה: שלישית אלונה מנסה לרפא את קובי החולה בהרבה תרופות וכולם על הסט מתפקעים מצחוק.

../images/Emo124.gif מקום 11 ../images/Emo124.gif

הפרק: קחי אותי אלונה עונה: שניה אלונה וקובי בדייט. קובי שואל את אלונה "את אוכלת את זה?" ותוקע גרעפס.

../images/Emo202.gif מקום 10 ../images/Emo202.gif

הפרק: להיות טל מוסרי עונה: ראשונה אילן קם, מפיל את הכוס ועודד צוחק.

../images/Emo124.gif מקום 09 ../images/Emo124.gif

הפרק: פסיכולוגיה הפוכה עונה: ראשונה קובי מנסה על אלונה פסיכולוגיה הפוכה ומבקש ממנו שתביא לו שניים חלב. שום חלב. טעות בטקסט.

גרי 541

New member
זה לא היה חלב זה היה סוכר

אלונה תבאי לי בבקשה קפה ואז אלונה שואלת אותו כמה סוכר אז קובי אומר לה שניים סוכר, שום סוכר טעות בטקסט תחזרי אחורה רוורס

../images/Emo45.gif../images/Emo75.gif

ובנוסף יש גם פספוס שקובי אומר "אלונה, תביאי לי שניים חלב מהמכולת"

../images/Emo202.gif מקום 08 ../images/Emo202.gif

הפרק: הארנק עונה: ראשונה קובי מגיע מחופש לזקן לדירה ושוכח את הטקסט. ואז אומר "אה נזכרתי...סוכרייה?"

למעלה