דיון "נוב"

ToryMaster

New member
נכון

אני מסכימה, לשאול זה חשוב. אבל מה עושים כשמפחדים לשאול כדי שלא יקראו לך נוב?

miss_t

New member
לא לשאול מתוך פחד כל שהוא

זה הדבר הכי טיפשי אפילו אני [שאני חושבת שאני מבינה פחות או יותר מה הולך במשחק] שואלת שאלות לגבי מחירים/ קווסטים/ התנהלות המשחק.... זה נכון גם לגבי החיים.... אם לא תשאלו איך תדעו? למה בכלל לפחד מתגובה של מישהו אחד מתוך אלפים שנמצאים מסביבך? גם אם 10 אנשים לא היו עונים לי / קוראים לי NOOB הייתי ממשיכה לחפש/ לשאול כדי לקבל תשובה על השאלה שלי. מה יעזור לי שאני אשב ואפחד אם כן יקראו לי נוב או לא.

morosh1234

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

בפעם הראשונה שמישהו 'הזמין' אותי לפארטי, לא בדיוק שמתי לב שעולה לי המסוס או הEXP, פשוט המשכתי לשחק כרגיל.. לא הבנתי בכלל מה כל הקטע של המדינות, יצאתי ממייפל איסלנד בשלב 6, השקעתי בSTR כשהייתי בכלל קוסמת. בקיצור - כולנו היינו כאלו.. נובים. לדעתי נוב זה אחד שכרגע התחיל לשחק לראשונה במייפל ועדיין אין לו את כל הידע הבסיסי, צריך לעזור לו, להתאמן איתו - ולא לקרוא לו Noob וישר ללכת. תהיו קצת אנושיים.

נוב הוא לא חייב להיות רמה 0-15../images/Emo108.gif

נוב זאת בערך כללה כזאת אז אם מישהו מנסה לעשות לי סקאם אני קורא לו נוב ואם מישהו עושה האקים אני קורא לו נוב ועוד כלמיני כאלה..

tica

New member
פתחתי שחקן גנב

ברמה 15 ניגש אלי ילד שרצה למכור לי כפפה לרמה 15 ב 60K אני שרק קניתי בגדים לרמה היתי עם 12K . הילד ממש היתעצבן ואמר משהו כמו "אתה ממש נוווווווווווווב" והלך

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifאני רמה 50 ואני ממש ממש ממש

ממש ממש ממש נובית
כאילו באמת! אני לא יודעת איך אני לבל 50 בכלל.. בכל מקרה לדעתי הנוב האמיתי זה מי שקורא לאנשים נובים בגלל שהם חושבים שהם יותר טובים ממנו.. לי זה ממש לא משנה.

הו,משהו שקשור לנובים

היום שיחקתי, היו לי 24 קלפים של מפלצות והיה שם מכשף שהשתגע על הקלפים. הייתי ממש זקוקה לכסף היה לי פחות מ5K. אמרתי לו "אני יודעת שזה נוב מצידי, אבל בבקשה תתן לי כסף תמורת הקלפים" והוא הביא לי 20K. אז מי הנוב פה, אני או הוא? כי שנינו עשינו דברים שכביכול מטופשים. ואני הרגשתי נורא לבקש ממנו כסף על הקלפים..

Wish Master13

New member
קלפים של מפלצות aka Monster Cards

זה הדרופ הכי נפוץ במשחק. זה נופל מכל מפלצת, אפילו מבוסים (נפל לי כמה פעמים מברלוג). ברגע שמבינים שזה מיותר פשוט מתבאסים כל פעם שזה נופל. למכור את זה ביותר מ50 mesos זה רווח כי פשוט ממש לא בעיה להשיג. למען האמת פעם הייתי אוסף אותם ועושה סטים של קלפים (99 בשביל לשחק) ואז ומוכר אותם ב10-15 אלף כל אחד בחנות ב FM (אני מדבר על כמויות של 50-100 ככה שיצאתי ברווח נחמד).

תראה...

המצב כרגע במייפל סטורי זה שברמות הנמוכות יש פשוט המון אידיוטים ._.;; ולא אני ממש לא אומרת שרמה נמוכה= בן אדם טיפש, ואם אי פעם תתפסו אותי מקשקשת כאלה שטויות PLEASE SMACK ME ON THE HEAD. אני מתכוונת שיוצא שרוב האנשים שטורחים בכלל להגיע לרמות הגבוהות הם אנשים יותר רציניים [ובהרבה מקרים גם יותר מבוגרים] שהרבה פחות סביר שהם יצעקו NOOB!!!11 על כל דבר שזז. כל עוד אתה עוד ברמות היותר ראשונות של המשחק, שני שליש מהאנשים שתיגש אליהם יהיו חסרי סבלנות ומגעילים, והם גם כנראה יפרשו מהמשחק בסביבות רמה 30. אל תעלב~ זה לא אתה, זה הם. P=

00רונאל00

New member
לדעתי

צריך להשמיד את כל הנובים :) למה הם מתחילים לשחק לפני שהם קוראים מדריכים וכאלה? מייפל סטורי זה משחק מאוד הוגן שלכל דמות יש סיכויים שווים להתעשר וכו'... נובים הם פשוט סתם אנשים שמחפשים דרכים קלות למשחק (ע"ע האקרים=נובים) זו דעתי בכל אופן :)

ToryMaster

New member
כולנו היינו נובים פעם

בעיקרון, נוב זה מתחיל במשחק שלא מכיר את החוקים והעיקרון של יחסי האנוש בו. אני הגעתי למייפל אחרי כמה חודשים טובים במשחק אחר, ולקח לי פשוט הרבה זמן להבין איך הכל עובד שם גם מבחינת עזרה לאחרים וכו'.

ווינגז

New member
אבל אצלך זה היה קצת אחר

כי בנוסף לזה שהיית במשחק אחר קודם, היו [ויש] אנשים שיסבירו לך דברים שלא ברורים לך... וזה בדיוק מה שעושה את ההבדל.

ToryMaster

New member
דה

כי היה לי המזל ליפול עלייך ועל ספיר ועל מארק שינחו אותי בהתחלה ויעזרו לי לא לצאת מטומטמת להחריד, אבל הייתי יכולה להיות בדיוק כמו ה"נובים" שאנשים בוחרים לזלזל בהם רק כי הם חדשים ולא מבינים.

roni93

New member
כנסו כנסו

נוב לא בהכרך רמה נמוכה,הוא גם יכול להיות משיהוא שלא מבין מה לעשות למשל ב pq יש שחקנים כאלו שלא יודעים מה לעשות למשל בקופסאות שצריך למצוא את הסדר הנכון ואני מודה זה מעצבן זה גם לוקח זמן. ולגבי מי שאומר נוב לרמות נמוכות שלא ישכח שהוא גם היה כזה ומי אמר שיש לך זכות להיתנשאות זה ממש חוצפה, מי אתה שתתנשא למשהוא שחלש ממך(ואפילו יכול להיות חזק ממך פי הרבה מאוד)......

למעלה