אני לא מאמינה..../images/Emo2.gif

איתי??? בגלל כמה שירים?? שכחת שג'ניפר זה עוד הרבה דברים מעבר לשני שירים שאולי לא הכי אהבת.. יש המון שירים בדיסקים שלה שאני לא הכי מתה עליהם וטוב שהם לא יצאו כקליפים אבל בסך הכל יש לה סגנון מדהים והיא בעצמה מדהימה!! חוץ מזה אני בשוק ממהחלטות הדרמטיות שלך ואני מקווה שאתה שלם עם הכל.. יום טוב..

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo12.gif

אוי ואבוי, מה סיירה גורמת לאנשים ... :-\ אתה בא להגיד לי שעכשיו אתה מעריץ את סיירה במידה שהערצת את ג'ניפר?

ידעתי.. זה היה חייב לבוא..

אני רוצה לשמוע את HOLD YOU DOWNNNNNNNNNNNNNNNNNN בכל זאת אתה יכול להשאר בפורום U KNOW.. ואני לא יציק לך.. חח

אפחד לא אמר לך להעריץ אותה ../images/Emo4.gif

וגם אפחד לא אמר לך לאהוב תשירים שלה אתה לא רוצה אל תעריץ אותה ואל תאהב תשירים שלה
זה לא משנה פה לאפחד תאמין לי אתה לא אוהב תשירים החדשים שלה סבבה.. אנחנו כן

Lydias767

New member
../images/Emo27.gifתראי דווקא לי זה כן משנה|אחו

כי הוא היה אחד המעריצים של ג'ניפר והיה לו חשוב שהיא תשאר בפסגה ושהוא יוכל להשוויץ...אבל זה לא ככה, וכנראה זה השפיע עליו הוא החליט לעבור לסגנונות ולתהילות אחרות וזה בסדר... אבל עדיין אני מאוד עצובה שהוא עזב!!! וכן משנה לי ואני בטוחה שלכולם כי בעזרת הפורום הזה הכרנו אחד את השני ככה והיה נחמד והכל וחבל שככה זה נגמר... אבל אולי הוא כבר מתישהו יחזור כשיראה שאולי ג'ניפר לא עד כדי כך גרועה. שבת שלום לכולם!!!!

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifאז כנראה....

שהוא לא באמת היה המעריץ הכי גדול שיש לה והכי אובססיבי אליה והכי אוהב אותה בעולם כמו שזה היה נראה והוא סתם אהב אותה...

למעלה