SpyKid

New member
:)

מעניין אותי- האם אתם אוהבים לצאת לטיולים משפחתיים כאלה או אחרים? כן!!! הייתם אוהבים פעם ? כן!!! אם אתם אוהבים אז לאן אתם יוצאים? איפה אתם אוהבים לבלות את הזמן אם המשפחה שלכם? אני אוהבת קמפינג... או סתם טיולים בכל מיני מסלולים מיוחדים... אם אתם לא יוצאים אז למה? הייתם רוצים לצאת כול המשפחה לטיול כזה או אחר בארץ? כן... ואנחנו יוצאים :)

Angel lips

New member
תשובות../images/Emo3.gif

מעניין אותי- האם אתם אוהבים לצאת לטיולים משפחתיים כאלה או אחרים? כן, אני אישית אוהבת מאוד אבל תלויי לאן יוצאים. הייתם אוהבים פעם ? כן תמיד אהבתי אנחנו כל שבת יצאנו עכשיו קצת פחות. אם אתם אוהבים אז לאן אתם יוצאים? איפה אתם אוהבים לבלות את הזמן אם המשפחה שלכם? אה אני בכל מקום בכל מיני כפריי נופש בים במסלולי טבע במסעדות באתרים יפים הרוב פה אצלינו בצפון יש יופי של מקומות אגמים נהרות נחלים טבע קייקים. אם אתם לא יוצאים אז למה? כרגע פחות כי חורף... הייתם רוצים לצאת כול המשפחה לטיול כזה או אחר בארץ? בחורף לא...

the freaky girl

New member
הממ..

לא לפתוח שרשורים חסרי קשר, לא לפגוע באנשי הפורום החביבים, לזכור לכבד את דעות השונה... ו.. אין פה הבדלי דת גזע או מין כי זה פורום לכולם

vk3

New member
בבדאי...

אני מזמין אותך לקרוא את דבר המנהל אשר יבהיר לך את מגמתנו ויסביר לך את מהות הפורום שלנו. בנוסף לכך, אני ממליץ לך בחום לעיין בנהלי הפורום בכדי שתדע איך לנהוג במצבים שונים וכד' ויחד עם זאת להצטרף לכול המסורות הנהדרות בהן החל הפורום שלנו, על ידיי ביצוע המטלות הנדרשות

AeroSlash

New member
אבוי...

ההודעה הזאת.. יש לי כבר משימה ללנה לשבוע הקרוב
רגע, עוד לא הלכת? אתה לא אמור להיות באמצע חרישה מייגעת עכשיו לטימטו'?

the freaky girl

New member
Me.. :]

האם אתם אוהבים לצאת לטיולים משפחתיים כאלה או אחרים? אגא :) הייתם אוהבים פעם ? הייתי ועודני
אם אתם אוהבים אז לאן אתם יוצאים? תלוי, זו שאלה מכלילה מידיי.. P: איפה אתם אוהבים לבלות את הזמן עם המשפחה שלכם? כעקרון בילוי נחמד בחוץ, זה הכי נחמד :) או להזמין סרט בבית D: אם אתם לא יוצאים אז למה? לא מתייחס אליי.. :] הייתם רוצים לצאת כול המשפחה לטיול כזה או אחר בארץ? חחחחחחחח... איזו שאלה! אנחנו תמיד יוצאים לטיולים כאלו..
יש לי משפחה מטיילת P:

eMiFrEaK

New member
............/images/Emo26.gif../images/Emo36.gif.............

האם אתם אוהבים לצאת לטיולים משפחתיים כאלה או אחרים? אמ... זה קצת מסובך.... כי המשפחה שלי.. זה בדיוק 3 וחצי אנשים חחח לא רציני, אנחנו משפחה פצפונת ואם להחשיב את הטיולים של אמא שלי ושלי לטיול משפחתי אז כן.. אני פשוט מתה על טיולים כאלה!! הייתם אוהבים פעם ? אהבתי.. אוהבת ותמיד יאהב... אין כמו טיולים.. זה בנשמה.. כבוד! חח אם אתם אוהבים אז לאן אתם יוצאים?לכל מקום אפשרי... חו"ל זה תמיד נחמד... אבל א-י-ן כמו ה- ארץ!! יש פה מקומות מדהימים שהרבה אנשים מפספסים כי הם חושבים שלראות את מגדל אייפל זה יותר נחמד=\ לא מבינים בגרוש שהדבר הכי יפה בעולם.. נמצא פה.. איפה אתם אוהבים לבלות את הזמן עם המשפחה שלכם? בבית.. אם אתם לא יוצאים אז למה? יוצאים.. לפעמים... אני אמא וסבתא יכולות להיות פרועות מאוד
הייתם רוצים לצאת כול המשפחה לטיול כזה או אחר בארץ? כ-מ-ו-ב-ן... לא רק רוצים גם יוצאים!

AeroSlash

New member
../images/Emo12.gif

"לפעמים... אני אמא וסבתא יכולות להיות פרועות מאוד"...

למעלה