wildgirl1

New member
../images/Emo26.gif

מעניין אותי- האם אתם אוהבים לצאת לטיולים משפחתיים כאלה או אחרים? הייתם אוהבים פעם ? אם אתם אוהבים אז לאן אתם יוצאים? איפה אתם אוהבים לבלות את הזמן אם המשפחה שלכם? אם אתם לא יוצאים אז למה? הייתם רוצים לצאת כול המשפחה לטיול כזה או אחר בארץ? פשוט אני זוכרת שהייתי יותר קטנה היינו כול הזמן נוסעים לטייל כמעט כול שבת, זה היה כיף אבל עכשיו בגלל שאמא שלי לא מרגישה טוב זה לא יוצא. אבל בכלל טיולים זה כיף לדעתי

AeroSlash

New member
אני עונה :))

האם אתם אוהבים לצאת לטיולים משפחתיים כאלה או אחרים? אמממ לא יודעת. פעם אהבתי מאוד, עכשיו אני מן הסתם הרבה יותר נהנת לבלות עם הבחר'ה למרות שמדי פעם אני כן נהנת מבילוי משפחתי כזה. הייתם אוהבים פעם? כן. מאוד
. אני עדיין אוהבת לפעמים. אם אתם אוהבים אז לאן אתם יוצאים? לאן שיוצא. לים, לחברים בערים אחרות וכו'. איפה אתם אוהבים לבלות את הזמן עם המשפחה שלכם? בים
, עד שעות מאוחרות. אני זוכרת בכיתה ח' בחורף כל הזמן נסענו לים בימי חמישי/שישי, אני, אבא ואמא. נסענו כל הזמן לארוחת ערב בים. היה ממש קר והיה כיף ברמות. ישבנו כזה שלושתינו עם מלא בגדים ודיברנו על כל מני שטויות, אני נזכרת בזה וישר עולה חיוך על הפרצוף. הייתי משוגעת על היציאות האלה
. אם אתם לא יוצאים אז למה? כי יש לי מלא בעיות עכשיו בבית והדבר האחרון שיש לנו זמן אליו זה היציאות. למרות שאני יוצאים כל פעם שיש לנו הזדמנות כדי להשתחרר קצת מהלחץ היומיומי. הייתם רוצים לצאת כול המשפחה לטיול כזה או אחר בארץ? רצינו לנסוע לחרמון החנוכה אבל לא הסתדר :(.

Tottanka

New member
אני עונה :)

האם אתם אוהבים לצאת לטיולים משפחתיים כאלה או אחרים? לא...המשפחה שלי כל הזמן רבה ומשגעת לי את התורה...אני חושב (ומקווה) שההורים שלי עומדים להיפרד...אמא שלי כלבה... הייתם אוהבים פעם? לא...גם כשהיינו יוצאים - זה היה חרא אם אתם אוהבים אז לאן אתם יוצאים? אני לא אוהב איפה אתם אוהבים לבלות את הזמן עם המשפחה שלכם? בבית אם אתם לא יוצאים אז למה? הסבר למעלה הייתם רוצים לצאת כול המשפחה לטיול כזה או אחר בארץ? בארץ - לא, בחו"ל - כן

eMiFrEaK

New member
ואוו.... בעיות אה??

לפחות אתה מציג את זה כמו שזה... ותאמת...כמה שלא נעים להגיד את זה או לשמוע.. אני מקווה בשבילך שההורים שלך ייפרדו.. אישית בשבילי.. זה עשה רק טוב..

Tottanka

New member
חחח

אני מסכים - אני רוצה שהם ייפרדו.. אני חושב שאימא שלי (המפגרת) מנצלת את אבא שלי (החכם והעשיר)...

AeroSlash

New member
אבוי

אני תמיד מתפלאה מחדש עד כמה שאתה שונא את אמא שלך..

M a r U s k A

New member
מצד אחד.. אני מבינה אותך..

אבל מצד שני.... אמא היא אמא.. היא זאת שהביאה אותך לעולם ועד כמה שהיא תהיה נוראית , עדיין צריך לכבד אותה .

eMiFrEaK

New member
אמממממ...

לא מכירה אותה אישית.... אבל אם היא הגיעה למצב שהבן שלה לא יכול לסבול אותה.. כנראה שיש סיבה... ובנאדם כזה קצת קשה לכבד..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איאפשר לאהוב ולכבד בן רק בגלל שהוא הביא אותך לעולם....

AeroSlash

New member
סוניההההההההההההההההההההה

יום אחד אני עוד אגיב לזה.. אני באמת מנסה להחזיק את עצמי=\

תבואי לאיסיקיו ותגיבי לי כמה שאת

רוצה.. אני מוכנה לשמוע ולדבר על זה! אל תפחדי להגיב לי...

טוב אז את לא מפחדת...

אם את רוצה ךהגיב על משהו תגיבי...תפסיקי כבר להחזיק בתוכך!!!!!! לא היקרה כלום אם תגידי לי את האמת! באמת אלקה...

eMiFrEaK

New member
חחחחח מה קרה??

הילדה (חזרתי לעצמי..)...אמרה מה שהיא מרגישה... וסוניה, אני מסכימה איתך.. יש אנשים שלא מגיע להם אפילו את הכבוד שמישהו יקרא להם אמא או אבא..

AeroSlash

New member
...........

"רק בגלל שהוא הביא אותך לעולם".. רק?? רק?????? לעזאזל אנחנו לא מדברים על מישהו ששיחק איתך מטקות ורימה.. האישה סבלה עם הילד 9 חודישם, נקרעה תחת הלידה ולא משנה עד כמה היא הייתה גרועה במשך גידולו וחינוכו היא עדיין אמא. איך אפשר להגיד רק כי היא הביאה אותך לעולם. פה לא מדובר על משחקים, מדובר פה על דברים הרבה יותר רציניים.. זה נושא רגיש אצלי. אני לא יכולה לראות כזה זלזול ולהשאר אדישה

כן 9 חודשים היא סבלה עם הילד

ואז כול החיים הוא סבל אותה זה איך אפשר לאהוב אימא כזאת??? לי אישית לא אכפת מזה אני שמה על זה**** וגם על קשר דם כולם אומרים לי שאני צריכה לאהוב את אח שלי רק בגלל שהוא אח שלי ביולוגית אבל אני לא יכולה לאהוב אותו אחרי הדברים שהוא עשה לי..ואני שמה ז*** על הקשר הדם שיש לי איתו.. כי לי חשוב היחס ולא כל הדברים הביולוגים האלו.... זה הכל...

AeroSlash

New member
מה הקשר?!

מדברים על אמא ולא על אח.. הקשר עם האם הרבה יותר מורכב מאשר קשר עם אח. אח שלך לא סחב אותך בפנים 9 חודשים, אמא שלך כן. ועל זה מגיע לה מינימום הכבוד.

למעלה