AeroSlash

New member
אני בכל זאת לא יכולה

להפגין חוסר כבוד טוטאלי, מצטערת, הקטע של כבוד להורים חשוב לי. הם פאקינג ההורים שלי, איך אני יכולה להפנות להם זין אחד גדול, רעים ככל שיהיו.

eMiFrEaK

New member
אמממממ....

לא ביקשתי ממך להפגין חוסר כבוד טוטאלי... ואת לא צריכה להצטער... כבד את אביך אמך...זה נכון גם לגביי.... אבללללל... בנאדם יקבל את הכבוד שלו דרך מעשיו... ואת זה הוא כבר קובע בעצמו

נכון...

יש כאלו שמתעללים בילד שלהם ומרביצים לו כל החיים שלו אז מה הילד צריך לכבד אותם ולאהוב אותם רק בגלל שהם יביאו אותו לעולם??? אני לא חושבת.. אני חושבת שההפך...

M a r U s k A

New member
אני אמנע מלהגיב..

ורק בגלל שאני לא רוצה לפרסם סיפור אישי של מישהו... שהיה מלמד אותך לקח - מה זה אהבת אמיתי כלפי הורים

eMiFrEaK

New member
מרינה..

אני מתה לשמוע מה יש לך בנושא.... ואת לא חייבת לפרסם... אבל אני באמת חושבת שסיפורים כאלה חושבים..ובאמת מלמדים לקח..

eMiFrEaK

New member
אהמ.... יותר מדי כימיה ליום אחד..

מה יש לך לומר* בנושא... סיפורים חשובים*

AeroSlash

New member
חה!

אמרתי ששיווי משקל כימי מוציא את הבן אדם משיווי משקל מוחי! לא טעיתי [עזבי את זה שאת בטח לא לומדת שיווי משקל, סתם ניסיתי להיות מצחיקה]

eMiFrEaK

New member
חחחחחחח הצחקת אותי.. זה הכי חשוב =)

ברוך השם טפו טפו טפו.. שיווי משקל ירד לי במיקוד שנה שעברה חחח למרות שזה נושא קל יחסית... אבל רציני... אני עייפה מכימיה...מחר מבחן אז כל היום אני עם המיוגלובין וההמוגלובין שלי... ומחרותיים עוד מבחן... על חלבונים...=\ אוףף.. אני רק מקווה שזה ישתלם לי מתישהו בחיים...

eMiFrEaK

New member
בקצב הזה...

נראה לי שכימיה יהיה המוגבר היחיד שיורידו לי בסוף בחישוב חחח תודה רבה רבה!!!

גם אני מתה לשמוע את הסיפור שלך

אפשר לעשות את זה בשיחה פרטית! אם את רוצה...

M a r U s k A

New member
אנה..

סיפור שעלה לי באותו הרגע הוא סיפור אישי שקשור לפורום.. לכן אין לי זכות לפרסם ולדבר על זה כאן.. ויש לי כמובן סיפור אישי משלי אבל זה היום זה לא היום המתאים לכך, אם הדיון לא יעצור.. אני אכתוב עליו מחר או מחרותיים..

למעלה