aiz1983

New member
../images/Emo26.gif

היי לכולם, חבר'ה , רציתי רק לשתף אתכם בעובדה שבפורום "אנגלית" בתפוז יש סתימת פיות ועבירה על ערכי הדמוקרטיה הפשוטים בישראל. אתמול רשמתי כאן הודעה קטנה שעיקרה היה פירוש המילה ASSASSINATIO והיא נמחקה מיד. לא קיבלתי הסברים, לא קיבלתי התנצלות. אחת מחברות הפורום התלוננה להנהלה על ההודעה הימנית והפוגעת (במי ? במלאך הקדוש המעונה רנטיסי?) וההודעה נמחקה מיד. סתימת פיות או לא ?? בפורום המקביל בנענע אף אחד לא מחק אגב הודעה דומה... ושיהיה ברור- לא אהוד מחק את ההודעה אלא המנהלת השניה מה קוראים אותה שרון . מי שמוקיר ומעריך את ערכי הדמוקרטיה מוזמן להגיב.

edlessme

New member
i beg to differ

1) אתה כרגע כותב על המחשב של מישהוא.. ולמישהוא הזה יש כל זכות למחוק את מה שכתבת... לא משנה כמה זה פומבי... 2) רוצה לדבר על רנטיסי? אבו מאזן? אינדירה גנדי? היינריך היינה? לכל דבר יש פורום.. בעיקר כאן בתפוז... אז במקום להתחיל פה מריבה פוליטית... לך תכתוב דברים כאלה במקומות אחרים... 3) אם פגעת במישהיא.. (וזה קל נורא לדרוך לחלק ממה שאני קורא לו "השמאל המתיפייף"... בניגוד לשמאך..) אז יש כל סיבה למחוק את ההודעה שלך.. רוצה ללכלך? לך לפורום אקטואליה... תרגיש חופשי להביע שם את הדעות שלך על המצב צבירה של הערבי הטוב ביותר...

snooPPiT

New member
יש דמוקרטיה - ויש פרובוקציה

כל מה שהיה לי להגיד כתבתי בתיבת המסרים. יום טוב

והנה תגובה רשמית של ההנהלה

טל. ראשית, אסביר בפומבי שההודעה שנמחקה מהשרשור הזה הייתה הודעה פוגעת ומעליבה ולכן, לפי כללי ההתנהגות של תפוז לא הייתה לי שום ברירה, בשום מצב אלא למחוק אותה. שנית. ההודעה שנמחקה אתמול הייתה בוטה, מעליבה ומחוץ לנושא הפורום ולכן מן הראוי היה למחוק אותה. ובנוסף, הפורום הזה היה ויישאר נקי מפוליטיקה. אדלסמי צדק כשקבע שיש פורומים אחרים שמתאימים לכך. הדיון כאן איננו בכלל על האם השימוש הציני במילה "התנקשות" היה הולם אלא עניין פשוט שזה לגמרי מחוץ לנושא הפורום. שלישית, והכי חשוב - לא משנה מי מחק, אני או שרון, המחיקה הזו הייתה לגמרי מוצדקת. זאת ועוד - בדרך כלל, אם יש לך תלונות על תפקוד הנהלת הפורום, מקובל לעשות זאת במסרים ולא על גבי הפורום. אפילו אם רצית לחלוק את המחלוקת הזו עם שאר חברי הפורום ישנה דרך מתורבתת לעשות זאת. בקשר לסתימת פיות ורמיסת ערכי הדמוקרטיה (כדבריך) - ערך הדמוקרטיה קובע שיש לך חופש לומר כל שעולה על דעתך ובלבד שאינך פוגע באף אחד. אם אתה מרגיש שהפורום הזה כל כך דמוקטטורי - אתה מוזמן ומחוייב לפנות להנהלת הפורומים בפורום משוב (168) או באימייל: [email protected]. אם אתה לא פונה אליהם ולא מוכן להתדיין בתרבותיות אז אתה מפסיד את זכותך להתלונן. בנוסף, הודעות פוגעניות ומעליבות לעולם לא יתקבלו כאן בפורום. אם תמשיך בכתיבה של כאלה הודעות, אני מצטער לומר שאאלץ לחסום אותך ממנו. Rogue

aiz1983

New member
הפסקתי לקרוא בסיבה השניה

אם תוכיח לי שפגעתי והעלבתי בהודעה שלי מאתמול מישהו- חוץ מאת רנטיסי- אמשיך לקרוא את ההודעה. וחבל שאתם מחממים את העניין הזה כל הזמן מי שלא היה נאה לו אתמול לקרוא את המילה ASSASSIATION היה יכול פשוט להתעלם ולעבור הלאה , כי זו כולה מילה באנגלית. אין צורך לסתום פיות ולשחק אותה נעלבים בשם העם הערבי.

אולי אני נעלב בשם Snooppit

ששאלת אותה אם היא "קרובה של יוסי ביילין"? ואולי אני נעלב בשם שרון שאמרת לה שמחיקת הודעות "תביא לאובדנה"? אבל אולי, רק אולי, אני נעלב בגלל שאני מנהל פורום שקיים כבר יותר משנה, והיה תמיד א-פוליטי ופתאום אני מגלה שגולשים שלי, שאני מעריך קצת מעבר לזה, מתחילים להכניס את הלכלוך הפוליטי אל הפורום שלי. תמשיך לקרוא

aiz1983

New member
אוי ואבוי ../images/Emo7.gif

נעלבת בשם סנופית שקראתי לה יוסי ביילין ?? אוייה .... קודם כל לא קראתי לה יוסי ביילין אלא שאלתי אותה אם יש לה קשר משפחתי אליו. דבר שני אתה ושרון הם הכי לא א-פוליטיים שראיתי מעודי בפורומי תפוז. עצם המחיקה שלכם את ההודעות זו ההתנגחות הכי פוליטית שרק קיימת. עכשיו אני מבין למה כל כך שונאים את השמאלנים במדינה ... ? אבל שמעתי שנותרו עוד שלושה כאלה פחות או יותר במדינה ואני שמח שעכשיו הם נמצאו

feeler

New member
אתה אפילו לא קורא את מה שהוא אומר

אז למה להגיב?

edlessme

New member
ארבעה...

ואני מקווה שעכשיו אתה מבין למה שונאים את הימניים במדינה.... ואם אתה באמת רוצה להיכנס לזה... מי התנגח פוליטית ראשון? מי התחיל? לך, לך תגיד לשר'לה הגננת... ובהזדמנות גם תגיד לה שתסביר לבעלה דבר או שניים על שביתות...

ebony

New member
מגיבה....

הפורום הוא פורום אנגלית נכון שאני לא הרבה זמן כותבת פה אבל בזמן שאני פה אני לא זוכרת דיונים פוליטיים ואם אני לא טועה זה גם לא נושא הפורום. יש פורומים מתאימים לנושא ושם אתה יכול להגיב כמה שאתה רוצה ולפתוח שירשורים כאלה כמה שמתחשק לך לכאן זה פשוט לא מתאים... ואתה עברת על ערכי הדמוקרטיה ברגע שירדת על אחרים בגלל דעותייהם הפוליטיות.. מה לעשות יש גם שמאלנים שכותבים בפורום אנגלית ובתפוז בכלל תתמודד אבונית

AndreaCorr ©

New member
הגיע הזמן שכלת השמחה תגיב, לא?

תקשיב לי, ותקשיב לי טוב. אתה ירדת פה לרמה שלא תאמן פשוט. כבר שנה וחצי אני מנהלת ולא נתקלתי אפילו במקרה אחד של מישהו כמוך. ערכי הדמוקרטיה? אתה מבלבל לי את השכל על ערכי דמקורטיה? ומה עם ערכים בכלל? שאני אחשוף כאן את מה שאמרת לי בערוצים פרטיים? "שמאלנית מבחילה"? "אני מאחל לך ולאהוד מוות בייסורים"? האמת שלא התכוונתי לרדת לרמה של חשיפה של מה שאמרת, אבל חייבים להניח כאן את הקלפים על השולחן. תלך לנענע אם כל כך טוב לך שם. תלך לנענע ותקלל את השמאלנים כמה שאתה רוצה, אם המנהל שם מסכים? שיבושם לך. אצלנו לא יהיה דבר כזה. ואין שום קשר ליעל. אל תערב אותה כי זו לא אשמתה בשום אספקט של העניין. ובטח שלא היה פה עניין של פרוטקציות. אגב, אני חוזרת ואומרת שוב: יש פורום כזה שנקרא "תפוז משוב". תשתמש בו. לך, תתלונן כאוות נפשך, אתה מוזמן גם להוסיף "מוות לשמאלנים המבחילים" בסוף אם אתה רוצה.

פוליטיקה בפורום

אני בודאי לא חשוד על שמאלניות (אני מתנחל, הסדרניק וכו') אך גם אני רוצה להביע מחאה מסויימת. אני מניח שגם לך זה היה מפריע אם בשיחה עם חבריך היו באים אנשים ומתחילים בצעקות "מוות לערבים" וכו' ובמיוחד אם מדובר בקבוצה מעורבת מבחינת דעותיה הפוליטיות. מעשיך הם מקבילים לכך. יש דברים הרבה יותר מעניינים לדבר עליהם מאשר הפוליטיקה והרבה שנוכל להתאסף מסביבו בצורה חברית ולא בצורה מתלהמת. ובכלל אנו צריכים פה בארץ יותר התאספויות נורמליות ונעימות המשרות שלום בין כל האנשים מאשר התגודדויות פוליטיות פסבדו-מיליטנטיות הגורמות לפירוד בין הקבוצות.

למעלה