ח חוצפאי New member 22/3/04 #24 גבר גבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רציתי לוודא שכל צוות האדומים אומר לך לפני שאני נכנס לתמונה שיהיה לך המונים של מזל טובים, רק בריאות ואושר
גבר גבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רציתי לוודא שכל צוות האדומים אומר לך לפני שאני נכנס לתמונה שיהיה לך המונים של מזל טובים, רק בריאות ואושר
ח חוצפאי New member 22/3/04 #26 יש שניים. Deviation ואוריקס לקחו קוד של צבע ושינו בו ממש תו אחד כך שהצבע ממש ממש ממש דומה ולא חשים בהבדל, אבל האדומים המקוריים הם חבלז ואנוכי. אבל אנחנו אוהבים את שני בני הטיפוחים שלנו, אז לא עשינו על זה בלגאן שלם :-:
יש שניים. Deviation ואוריקס לקחו קוד של צבע ושינו בו ממש תו אחד כך שהצבע ממש ממש ממש דומה ולא חשים בהבדל, אבל האדומים המקוריים הם חבלז ואנוכי. אבל אנחנו אוהבים את שני בני הטיפוחים שלנו, אז לא עשינו על זה בלגאן שלם :-:
ח חוצפאי New member 22/3/04 #28 כשאני הייתי ראש צוות הווי ובידור בפורום אתה עוד למדת HTML (או בתרגום חופשי: כושר התמדה )
D Deviation New member 22/3/04 #29 אתה מתכנת בPHP להזכירך בעוד שאתה הולך ובוגד לטובת PHP אני ואוריקס נשארנו נאמנים לASP
א אוריקס New member 22/3/04 #30 אני יודע HTML מכיתה ה' כך שאני לא יודע בדיוק כמה זה נכון. אבל תמשיך לנסות
Y yuval k New member 22/3/04 #31 איזו התחלה מאוחרת../images/Emo70.gif אני התחלתי בד' נדמה לי, כשלא היה לי אינטרנט בכלל עוד
S Salem New member 22/3/04 #33 אני התחלתי בד'-ה' ותחשוב שיש ביננו 4 ומשהו שנים... אז אני בכלל פרה-היסטורי התחלתי לתכנת בVB 4
H havlaz New member 22/3/04 #36 חח אני ב3.. יש לי עדין תוכניות ממנו! נוטפד וספר טלפונים (עם חיפוש ומיון!) שבניתי
Y yuval k New member 22/3/04 #40 אני התחלתי בלוגו בגיל שש בערך תחילת א', אני חושב. ידעתי לעשות דברים פשוטים
H havlaz New member 22/3/04 #37 כמובן שזיו לוקח את הקרדיט הכל בזכותי. מי לדעתכם ארגן לנו את הצבע??? מפגש פורום *הרמ*הרמ*