מה זה?!?!?!?!?!?!??! ואיך זה קשור לג'ני לעזאזל.?!?!? (קישור למטה)
L Lopezit New member 21/11/03 #1 ../images/Emo26.gif מה זה?!?!?!?!?!?!??! ואיך זה קשור לג'ני לעזאזל.?!?!? (קישור למטה)
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 21/11/03 #2 זה פסל שלה מבשר או משו לא??? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה אמור להיות??????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה פסל שלה מבשר או משו לא??? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה אמור להיות??????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 21/11/03 #3 או שזה אולי טופי??? חחחחחחחחחחח בתמונה הראשונה משמאל זה נראה כמו טופי חחחחחח
J J To The Lo New member 21/11/03 #5 זה נראה שערות סבתא.. בעעעעע זה לא דומה לה בגרוש ונראה כמו מאיזה סרט אימה
R ReeL Me ²°°³ © New member 21/11/03 #6 ../images/Emo15.gifמור להרגיע מהררררררררר זה שום פסל שלה גרררררררררררררררררררררר וזה מצמר גפן! (?)
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 21/11/03 #7 למה לא כתוב באתר ממה זה עשוי?? ואיפה זה צולם? יש בובות כאלה של אנשים אחרים??
A All I Have New member 21/11/03 #9 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifכן כתוב!!!אבל בפולנית אז זה לא כ"כ עוזר... ואם זה פסל שלה אז איכססססססססססססססססססססססססססס איפה מוצאים פה דמיון לעזעזאל?!
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifכן כתוב!!!אבל בפולנית אז זה לא כ"כ עוזר... ואם זה פסל שלה אז איכססססססססססססססססססססססססססס איפה מוצאים פה דמיון לעזעזאל?!
J J To The Lo New member 21/11/03 #11 בטח יש פורום פולנית למתחילים... אין מצב שלא.. כאילו לכל דבר אחר יש,למה שלפולנית לא יהיה? ממש אפליה על רקע עדתי...
בטח יש פורום פולנית למתחילים... אין מצב שלא.. כאילו לכל דבר אחר יש,למה שלפולנית לא יהיה? ממש אפליה על רקע עדתי...
A All I Have New member 21/11/03 #13 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifואוווווווווו אבל אני לא חושבת שאני יראה... חפיף יש לי את זה מוקלט ואוווווו
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifואוווווווווו אבל אני לא חושבת שאני יראה... חפיף יש לי את זה מוקלט ואוווווו