../images/Emo26.gif

סתם שאלון נחמד 1.זמר לועזי אהוב 2.זמרת לועזית אהובה 3.הרכב/להקה לועזית אהובה 4.שיר לועזי אהוב 5. אלבום לועזי אהוב 6. הזמר/ת עם הקול הכי יפה 7.ערוץ המוזיקה האהוב עלייך (יש כמה אפשרויות:MTV רגיל,BASE,hits,vh1 ויש עוד) 8.שיר אהוב משנות ה90' 9.להקה שהתפרקה והייתם רוצים שתעשה איחוד 10.איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים

שליי

1.נלי 2.ג'ניפר לופז 3.Sugababes 4.Evanescence - Bring Me To Life 5.Avril Lavigne-Lets go 6.סאלין דיון 7.MTV HITS 8.Tony Braxton - Un-Break My Heart 9.ספייס גירלס היה נחמד לראות שוב את כולן ביחד 10.פופ וr&b הכי הרבה

Human Nature

New member
|טל| †

1. ג'ורג' מייקל 2. מדונה 3. יורית'מיקס 4. Madonna- Human Nature
5. Madonna- Erotica/ Bedtime Stories/ ROL/ American Life, Beth Gibbons and Rustin Man- Out of Season, Alanis Morissette- Supposed Former Infatuation Junkie 6. ביורק
7. VH1/ VH1 Classic 8. Madonna- Human Nature, Madonna- One More Chance 9. ממ... זה יותר צמד, שכרגע לא ממש מפֹרק (?)- יורית'מיקס. 10. כל מה שהפרחוּלות לא אוהבות.

14מתן

New member
איזה יופי, אתה אוהב ביורקקקקק

אמממ אין לי רשימה, אני לא בנאדם החלטי...

yanivtr

New member
שלי

1. אין 2. פינק ומדונה, שתיהם באותה מידה 3.נו דאוט(No Doubt) 4. Madonna - American Life 5. Pink - Missunderstod 6.כריסטינה אגילרה 7.MTV HITS (אבל אין לי אותו!! יש לי יס
) 8.מקרנה
9. כמובן- ספייסגירלז
חולה עליהן!! 10. הכל

yanivtr

New member
אווווופססס! השיר האהוב עליי הוא לא

אמירקן לייף, אלא אמריקן פאי Madonna - American Pie

AndreaCorr ©

New member
הממ ~ ../images/Emo41.gif

1.זמר לועזי אהוב - יש כל מיני...אין לי כוח לפרט 2.זמרת לועזית אהובה - אנדראה קור (כן אני יודעת שהיא סולנית של להקה אבל תתמודדו
) 3.הרכב/להקה לועזית אהובה - the corrs 4.שיר לועזי אהוב - the corrs - radio (acoustic) 5. אלבום לועזי אהוב - the corrs unplugged 6. הזמר/ת עם הקול הכי יפה - לא עברנו על זה כבר
אנדראה קור
7.ערוץ המוזיקה האהוב עלייך (יש כמה אפשרויות:MTV רגיל,BASE,hits,vh1 ויש עוד) - VH1 נראה לי 8.שיר אהוב משנות ה90' - יש הרבה..שנות ה90 היו שנים מצוינות למוזיקה. 9.להקה שהתפרקה והייתם רוצים שתעשה איחוד - נירוונה (לא משנה שקורט קוביין מת...
) 10.איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים - רוק (ישראלי, קל, כבד וכו') ומוזיקה אירית
זייהו

AndreaCorr ©

New member
אתם מרשים לי לשים תמונה נכון../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif

בבקשה
תמונה אחת קטנטנה
אופס..כבר שמתי
לא משנה...
נכון היא פשוט מהממת ביופיה המהמם
ויש לה מחר יומולדת
אז אני דורשת הרבה
ים
תודה

AndreaCorr ©

New member
נכון? נכון? נכון נכון נכון? ../images/Emo99.gif

ובדיוק ברגעים האלה היא בת 29 אז מזל טוב יפה שלי

Shir Life

New member
הנה שילי..../images/Emo41.gif

1. זמר- רובי וויליאמס 2. זמרת- מראיה קארי, כאילו דהה..
3. ווסטלייף, דה קורס... 4. יש המוןן.. 5. כרגע Stripped של כריסטינה.. 6. מראיה כמובן.. 7. בייס, אבל אין לי..
8. יש גם המון... אבל every breath u take של פאף דדי אם אני ממש חייבת..
9. לא י'דעת..
10. בעיקר מוסיקה שחורה

M ShadY

New member
שלי...

1. אמינם 2. מדונה 3. יש הרבה מאוד... נגיד שהכי זה הקרדיגנס ונו דאוט 4. יש טונהההההה!!!!! אבל נגיד של וויטני יוסטון I Will Always Love You וI Believe Can Fly של אר קלי. 5. אין לי ממש... אולי דה אמינם שואו אבל האלבום הכי אהוב עליי זה בכלל הראשון של משינה. 6. וויטני יוסטון 7. כל הערוצים חוץ מאם.טי.וי2 8. Madonna- Frozen/ No Doubt- Don't Speak/ Nirvana- Smells Like Teen Spirit/ Natalie Imbruglia- Turn/ Brayn Adams- Everything I Do, I Do It For You 9. משינה (והם חוזרים!!!) 10. אני שומעת כל דבר. ובחיית אם אני אראה קליפ חדש של בריטני, אני אראה אותו עד הסוף כמה שאני לא סובלת אותה, רק בשביל להפתח, ולא לפסול אותה ישר. אני לא אוהבת פופ שטחי, מטאל ופאנק... גם אני לא ממש מבינה בזה. חוצמזה אני אוהבת הכל.

הנה...

1.זמר לועזי אהוב - craig david. 2.זמרת לועזית אהובה - alanis moriset (אם ככה כותבים את השם שלה). 3.הרכב/להקה לועזית אהובה - REM. 4.שיר לועזי אהוב - ironic/everybody hurts. 5. אלבום לועזי אהוב - The Slim Shady LP. 6. הזמר/ת עם הקול הכי יפה - סלין דיון. 7.ערוץ המוזיקה האהוב עלייך - mtv hits. 8.שיר אהוב משנות ה90' - I Will Always Love You. 9.להקה שהתפרקה והייתם רוצים שתעשה איחוד - הביטלס. 10.איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים - מה שטוב אני שומע....

שניש

New member
אני חלק פסיבי בפורום אבל אני אענה

1.זמר לועזי אהוב-אמינם שולט!!
2.זמרת לועזית אהובה -כריסטינה אגילרה ומריה קארי
3.הרכב/להקה לועזית אהובה -הבקסטריט בויז!!
,פו פייטרז,קרדיגנז,סמש מאות'.
4.שיר לועזי אהוב-TREAT HER LIKE A LADY של סלין דיון.
5. אלבום לועזי אהוב-כל ארבעת הדיסקים של הבקסטריט,אמינם (מרשל מת'רס אל.פי)וכרגע גם פיפטי סנט.
6. הזמר/ת עם הקול הכי יפה - כריסטינה אגילרה,וויטני יוסטון.
7.ערוץ המוזיקה האהוב עלייך (יש כמה אפשרויות:MTV רגיל,BASE,hits,vh1 ויש עוד)- אני חושבת שאמ.טי.וי בייס.
8.שיר אהוב משנות ה90' -כל שירי אנ' ווג. ושירי סולט אנ' פפר
9.להקה שהתפרקה והייתם רוצים שתעשה איחוד-פייב היו נחמדים...
10.איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים מוזיקה שחורה,
מאן...

למעלה