טוב הנה שלי../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif
זמר
בריאן אדמס -bryan adams אני חולה על השירים שלו והקול שלו כול כך מיוחד מזכיר את שלמה ארצי נכון.......... זמרת
בריטני ספירס הגדולה מכולם (יש בעיות??????????) הרכב
מממ.... לא יודע אולי נו......... יש מלא!!!!!!!!!!! טוב שניה , עוד שניה אני חושב........ inxs (זה רק טיפה בים) שיר
. i need u tonight-inxs, wind of change-scorpions i just call to say i love u. וכמובן כול שיר של בריטני שאני בכלל לא יתחיל לפרט כי אז אני רק אני יגיד שלבריטני יש את שירי הפופ הכי טובים בכול הזמנים!!!!!!! אלבום
אלבום הראשון הלועזי שלי oops של בריטני כמובן שקניתי גם את הראשון של בריטני לא פיספסתי אותו התמכרתי לערוץ ב99 שהיא הופיעה אז בדיוק הכרתי את mtv קול
מדונה סתם......... נראה לכם סלין דיון אין בכלל על מה להתווכח!!!!!!!!!! ערוץ
vh1 וכמובן mtv וכול הערוצים שנלווים אליו hits וכאלה בקיצור כול מה שהוזכר בשאלון שיר אהוב משנות ה90
baby one more time להזכיר לכם הוא יצא אל האוויר העולם בשנת 99 זה עדיין נחשב שנות ה90 אבל כמובן שיש מלא שירים יפים בשנות ה90 !!!!!!!!(אבל אני לא יכול לוותר על בריטנייייי) להקה-איחוד
כמובן ה beachboys אין לי סגנון מיוחד אני שומע ת'ת best מהכול וכמובן הרבה מבריטני
זמר