clubsong

New member
טוב הנה שלי../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

זמר
בריאן אדמס -bryan adams אני חולה על השירים שלו והקול שלו כול כך מיוחד מזכיר את שלמה ארצי נכון.......... זמרת
בריטני ספירס הגדולה מכולם (יש בעיות??????????) הרכב
מממ.... לא יודע אולי נו......... יש מלא!!!!!!!!!!! טוב שניה , עוד שניה אני חושב........ inxs (זה רק טיפה בים) שיר
. i need u tonight-inxs, wind of change-scorpions i just call to say i love u. וכמובן כול שיר של בריטני שאני בכלל לא יתחיל לפרט כי אז אני רק אני יגיד שלבריטני יש את שירי הפופ הכי טובים בכול הזמנים!!!!!!! אלבום
אלבום הראשון הלועזי שלי oops של בריטני כמובן שקניתי גם את הראשון של בריטני לא פיספסתי אותו התמכרתי לערוץ ב99 שהיא הופיעה אז בדיוק הכרתי את mtv קול
מדונה סתם......... נראה לכם סלין דיון אין בכלל על מה להתווכח!!!!!!!!!! ערוץ
vh1 וכמובן mtv וכול הערוצים שנלווים אליו hits וכאלה בקיצור כול מה שהוזכר בשאלון שיר אהוב משנות ה90
baby one more time להזכיר לכם הוא יצא אל האוויר העולם בשנת 99 זה עדיין נחשב שנות ה90 אבל כמובן שיש מלא שירים יפים בשנות ה90 !!!!!!!!(אבל אני לא יכול לוותר על בריטנייייי) להקה-איחוד
כמובן ה beachboys אין לי סגנון מיוחד אני שומע ת'ת best מהכול וכמובן הרבה מבריטני

i love gina

New member
טוב נו... (יש לי קצת זמן לשרוף עד

שאני יוצא....) אז ככה, מכיוון שהקולקציה של הדיסקים אצלי מתחלפת לעיתים קרובות, אני יכתוב את התשובות הנכונות לעכשיו... 1. זמר אהוב- אין הרבה, אבל אם כבר אז כבר- אנריקה אגלסיאס! 2. זמרת לועזית אהובה- יש המוווון- מיסי, ביונסה, סלין, כריסטינה, מאריה, בריטני, אבריל, ג'יל סקוט, וכו' וכו' וכו'. (אי אפשר לבחור... זה כמו לשאול איזה מהילדים שלך אתה אוהב יותר...) 3. הקרדיגנז, דסטניז צ'יילד, ד'ה וייט סטריפס, שוגבהבייבז. 4. חחחחחח.... זה יקח משהו כמו שנתיים לכתוב את הכל... אז פשוט אני יכתוב את מה שאני שומע ברגע זה שזה the cardigans- a good horse 5. אלבום לועזי אהוב- the writing's on the wall, long gone before dayligt, לאחרונה אני מגלה מחדש גם את האחרון של מורצ'יבה. 6. סלין- הקול הכי חזק לדעתי. 7. hits כמובן... 8. אממממ... את כל הבלדות של הדיוות, (טוני, מאריה, וויטני וכו') 9. ספייס גירלז כאילו דההההה.... הם היו ענקיות!!!!! 10. במילה אחת: ה-כ-ל. בלי שום יוצאי דופן. (דרק, באמת שאלון נחמד!
)

Chandler Rulz

New member
תשובות:

.זמר לועזי אהוב: Robbie Williams 2.זמרת לועזית אהובה: כנ"ל 3.הרכב/להקה לועזית אהובה: Savage Garden 4.שיר לועזי אהוב: Savage Garden - To The Moon And Back
5. אלבום לועזי אהוב: Robbie Williams - Escapology 6. הזמר/ת עם הקול הכי יפה: Celine Dion 7.ערוץ המוזיקה האהוב עלייך (יש כמה אפשרויות:MTV רגיל,BASE,hits,vh1 ויש עוד): MTV 8.שיר אהוב משנות ה90': Meredith Brooks - Bitch 9.להקה שהתפרקה והייתם רוצים שתעשה איחוד: Savage Garden 10.איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים: הכל חוץ ממזרחית כבדה (יוסי עדן וחב')

featherhead

New member
יהה, תורי!

(שאלון חביב, אגב) 1. זמר לועזי אהוב- רופוס וויינרייט 2. זמרת לועזית אהובה- הממ, הרבה- פיג'יי הארווי, ביורק, פיונה אפל, טורי איימוס.. 3. הרכב אהוב- סקאנק אנאנסי,רדיוהד, ניינ אינצ' ניילז, גארבאג'.. ועוד המון! 4. שיר לועזי אהוב- (נכון לעכשיו:) בעצם.. זה ממש קשה, תנו לי לחזור עם זה אליכם אח''כ.. 5. אלבום לועזי אהוב- pj harvey - to bring you my love skunk anansie - post orgasmic chill 6. הזמר\ת עם הקול הכי יפה- פיונה אפל, נקודה. 7. ערוץ המוזיקה האהוב- vh1 classic למרות שיש שם המווווון פרסומות 8. שיר אהוב משנות התשעים? עדיין, יש המון..:) 9. להקה שהתפרקה שתעשה איחוד- כל כך סקאנק אנאנסי! האלבוןם השלישי והאחרון שלהם יכל היה להוביל לעוד כמה אלבומים מעולים אף יותר. חבל.. חבל מאוד. שיחזרו!! 10. סוג מוזיקה אהוב. קשה להגדיר את זה.. אתם יכולים להבין ממה שכתבתי עד עכשיו:) וכמה שירים אהובים- pj harvey - big exit (!!!) skunk anansie - tracy's flaw fiona apple - never is a promise fiona aple - carrion bjork - i miss you ועוד המון. סביר להניח שזה לא אומר הרבה, אבל בכל זאת. אתם רשאים לשמוע אותם:)

featherhead

New member
מה שמוביל לשאלה נוספת-

מהו העשור האהוב עליכם במוזיקה? (זה הניסוח הכי טוב שמצאתי:) אני הכי אוהב את הניינטיז. וזה לא רק המוזיקה, זו התרבות של הניינטיז. סוף שנות התשעים קצת מרגיזות, אבל בכל זאת, כל כך הרבה אומנים מעולים התגלו בעשור הזה. איזה אתם מעדיפים?

clubsong

New member
למה מעצבנות?????

אתה רומז שהם מעצבנות בגלל שבסוף שנות ה90 התגלו אמנים כמו בריטני ,כריסטינה ,אינסינק,באקסטרייט בוייס ,וכו'???????

clubsong

New member
כן הם אמנים!!!!!!!!!

ואתה יודע , אני אפילו לא התווכח איתך!!!! כול מה שאתה צריך זה לרדת פה מעט . בשירשורים תסתכל על השירשור של המצעדים ,ותראה איזה הצלחה ענקית אותם א-מ-נ-י-ם השיגו בעולם

Human Nature

New member
חמוד, |טל| †

אמן הוא מי שכותב את המוזיקה שלו בעצמו, בלי שום קשר לטעם. בריטני לא ממש כותבת את המוזיקה שלה, מכאן נובע שהיא אינה אמנית. מ.ש.ל ואחר-כך אומרים שאני לא טוב בגיאומטריה

tomash1985

New member
אני אוהב שאלונים כאלה חחחחח....כנסו

1.זמר לועזי אהוב-אמינם, 50 cent 2.זמרת לועזית אהובה- אנסטסיה
,פינק האחת והיחידה
!!!
3.הרכב/להקה לועזית אהובה- sugababes
4.שיר לועזי אהוב- family portrait
של פינק
5.אלבום לועזי אהוב- אין לי
, אני מכל אלבום שומע כמה שירים בערך, אז תעברו לשאלה הבאה
6.הזמר/ת עם הקול הכי יפה- אנסטסיה
7.ערוץ המוזיקה האהוב עלייך-|הדגשBASE
,MTV,רדיו ת"א ורדיו 1 של חיפה 8.שיר אהוב משנות ה-90'-
REM-losing my religion
9.להקה שהתפרקה והייתם רוצים שתחזור-סאבג' גארדן
- הצמד הזה הוציא אחלה אלבום!!!! בעצם זאת התשובה שלי לשאלה 5
10.איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים-ראפ
לועזי וציוני
, mtv, דאנס, קלאב, האוס, ישראלי, מיזרחי, שקט, שנות ה-80',זהו בעיקר...
תבינו דבר אחד
- החלומות שלכם- זה המציאות שלי...

OldRedEyes

New member
תורי

1. אנריקה איגלסיאס 2.מישל בראנץ', אבריל לאווין, נטלי אימברוליה. 3. קרדיגנס, רד הוט צ'לי פפרס, יו 2, סאונדגרדן, גרין דיי, נו דאוט, טראוויס, קולדפליי, יש מלא אין לי כוח להזכיר את כולם. 4. יש מלא: bon jovi- always, enrique- be with u, hero, u2- one, natalie imbrulia- torn, travis- sing, no doubt- dont speak, michelle branch- all u wanted. 5.enrique iglesias- enrique michelle branch- the spirit room avril lavigne- let go natalie imbrulai- left of the middle no doubt- tragic kingdom 6.natalie imbrulia, celin dion 7.vh1 מבחינת גיוון הלהיטים, וMTV מבחינת תוכניות מגניבות. 8.enrique- Bailamo natalie - torn what if god was one of us יש עוד מלאאאאאאאאאא 9.savage garden take that 10.פופ רוק לטינו.

אני אוהב הרבה שירים, זמרים, זמרות

הרכבים ולהקות.. כי אני בעצם אוהב את כל סוגי המוזיקה אפילו מוזיקה קלטית

שכחתי להגיע לנקודה שרציתי להגיע../images/Emo6.gif

אז בגלל שאני אוהב הרבה דברים, יהיה לי קשה לענות על השאלון..

LorDofTheCoRRs

New member
גם אני רוצה...

זמר לועזי אהוב - אין לי
זמרת לועזית אהובה - shania twain
להקה לועזית אהובה - The corrs
שיר לועזי אהוב (לשנייה זאת) - NHA! של שאנייה
אלבום לועזי אהוב - UP! של שאנייה, אבל תשאלו אותי שוב כשהדיסק החדש של הקורס ייצא
)
זמרת עם הקול הכי יפה - סלין דיון (וריטה
)
ערוץ מוזיקה - כעיקרון MTV אבל אין לי כבר סבלנות לראות אותו
שיר אהוב משנות ה90 - אני בקושי זוכרת איזה שיר יצא אתמול אז שאני אזכור את שנות ה90????
להקה שהתפרקה והייתי רוצה שתעשה איחוד - Savage Garden
סוג מוזיקה - אני פתוחה לשמיעה ראשונה... לא אוהבת מוזיקה דיכאונית ולא אוהבת מוזיקה ישראלית חדשה!

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif גם לא קבועים בפורום

יכולים לענות
1. זמר לועזי אהוב: אני אחזיר לכם תשובה 2. זמרת לועזית אהובה: ג'ניפר לופז 3. הרכב לועזי אהוב: דסטיני'ז צ'יילד 4. שיר לועזי אהוב: Ain't It Funny (של ג'ניפר לופז) 5. אלבום לועזי אהוב: JLo (שוב, של ג'ניפר לופז) 6. הזמרת עם הקול הכי יפה: ג'ניפר לופז 7. ערוץ מוזיקה אהוב: אפאחד 8. שיר אהוב משנות ה- 90': If You Had My Love (של ג'ניפר לופז) 9. להקה שהתפרקה והייתי רוצה שתתאחד: הם התפרקו, למה שיתאחדו
בשבילי
10. סוג מוזיקה אהוב: פופ ולטיני ו- RnB וקצת היפ-הופ

DIRRTY

New member
../images/Emo36.gif

1. מממממממ...... ניק קרטר 2. כריסטינה אגילרה \ אנסטסיה 3. ממממממ......... וואלה לא יודע 4. one day in your life 5. "פריק אוף נאצ'ר" - אנסטסיה 6. כריסטינה אגילרה 7. אם טי וי 8. אין 9. היי פייב *מוציא לשון* 10. פופ

patito ƒeo

New member
../images/Emo107.gif

1. זמר לועזי אהוב: אין
אולי אמינם.. 2. זמרת לועזית אהובה: אבריל לאבין.. לא כל כך אותה, אבל השירים שלה יפים.. ומישל ברנץ' חמודה.. 3. הרכב לועזית אהובה: Letters To Cleo. מצלצל?.. 4. שיר לועזי אהוב: שיר?! יש יותר מדי!!.. 5. אלבום לועזי אהוב: Letters To Cleo- Go!, Avril Lavigne- Let Go 6. הזמרת עם הקול הכי יפה: מישל ברנץ', יש לה קול מתוק.. בהתחלה חשבתי שלאבריל יש, אבל ששמעתי את הקול שלה בהופעות חיות
.. 7.ערוץ אהוב: MTV, וערוץ 63 ביס
8. שיר משנות ה90: Co Pilot של Letters To Cleo.. 9. להקה שבלה בלה: כל כך , אבל כל כך Letters To Cleo.. וגם הביטלס, אבל זה לא כל כך אפשרי
10. סוג מוזיקה: בזמן האחרון רוק.. אבל לא כבד.. נמ.. ואני חדשה, אגב

קצת(הרבה) באיחור!חחחחחחח

1.זמר לועזי אהוב: ג'סטין התותח ורונאן! 2.זמרת לועזית אהובה: אבריל רולז!מאריה, ג'יי לו, פינק וכריסטינה 3.הרכב/להקה לועזית אהובה:ווסטלייייייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.שיר לועזי אהוב:i dont wanna miss a thing של ארוסמית' ויש עוד מלא!!!! 5. אלבום לועזי אהוב:כרגע.. בלו וואן לאב 6. הזמר/ת עם הקול הכי יפה: כריסטינה ואבריל!!! וויקו מהמורדים הכי תותחית שיש!!!!!אבל היא לא נקראית זמרת רשמית! 7.ערוץ המוזיקה האהוב עלייך (יש כמה אפשרויות:MTV רגיל,BASE,hits,vh1 ויש עוד): hits & base אני רואה הרבה.. אבל אני אוהבת את כולם!! 8.שיר אהוב משנות ה90':i'll be missing u 9.להקה שהתפרקה והייתם רוצים שתעשה איחוד:אמממממממ...פייב..היא הייתה להקה מצוינת!!!!!!!!!!!!! אבל עדיף שאן סינק יחזרו לעשות שירים! 10.איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים:אממ..הכל מהכל!!!! חוץ מקלאסיקה ורוק כבד מאוד!!! וטראנסים כבדים!!!!ומזרחית כבדה!!! חחחחחחח

למעלה