VMA

R I O T girl

New member
באמת היה טקס עלוב../images/Emo168.gif

חחח באמת מה הקשר של מרלין מנסון הגועלי (וזמר טוב ד"א) חח למנדי מור.. איך הם דיברו בחוסר התאמה לא אהבתי את הלבוש של בנג'י זה משמין אותו ומה זה הבנדנה הזאת?!?! מה הוא חושב?@!@?3$? חחח לא חשוב העיקר מי שהוא.

nobody175

New member
טקס קה קה קה קה קה קה!!!

אוקיי אז היו לי שתי שאיפות בכל הקשור לטקס הזה, שגוד שארלוט יזכו בחביבי הקהל, ושאני אראה את אמ טי וי המזדיינים נותנים כבוד מיניאטורי לביסטי בויז, זה לא הרבה נכון? התחלתי לצפות רק משעה 2 אז פספסתי את הכניסה (המאוד מצחיקה של הביסטי בויז אררר, אלא שנכנסו עם החליפות הירוקות למי שראה) אבל קלטתי את גוד שארלוט והראיון שלהם על השטיח האדום מה שהסתבר להיות אחד הדברים הכי מגוחכים שראיתי בחיי הלא ארוכים, לבילי ולג'ואל היה מיקרופון ביד אמנם, אבל אני חושבת שהוא בעיקר שימש ליופי (ובילי אכן היה יפה מאוד), מה שכן היה מעולה היה איך שג'ואל עקץ את פאריס הילטון ואמ טי וי עם "The party is over here" כשהוא מסמן בהיסטריה על פאריס הילטון, כל השאר הלהקה היו עסוקים בלעשות פרצופי אמממ מה לעזאזל אני עושה כן?ובאותה נקודה מישו יודע איפה כריס היה? כי הוא עשה העלמות... טוב אנשים מגיעים, אנשים מגיעים, כל הרפארים המאגניבים עם הפוסי'ס שלהם... מה ברוס וויליס עשה לעזאזל עם פי פאף פאו פאו דידי? והטקס מתחיל, אחד הטקסים הכי משעממים שהיו בהיסטוריית האמ טי וי, מה לעזאזל זה היה????? ההופעה של ג'ט באמת הייתה טובה, ילוקארד אמממ אני לא ממש אוהבת אותם, אז לא התלהבתי יותר מדי מההופעה הזאת, יש להם סולן מעצבן ובכיין, שיעבור קורס בדיבור ושיחזור אלינו (אני מצטערת אם מישו נפגע מזה, אבל אם הייתם רואים את הראיון שהיה אתו הייתם מבינים אותי) ההגשה של "גוד שארלוט" בנג'י וג'ואל עם די 12 הייתה מצחיייייייייקה חחחחחחחחח אני מסכימה עם בנג'י וג'ואל שאמרו משו על זה שעם די 12 הם יוכלו להשתלט על העולם, ואני אומרת אייימן טו ד'אט! אוקיי הלאה... אני מחכה ומחכה ומחכה ונרדמת על הרצפה באמצע הסלון בשש בבוקר מרוב שיעמום ועייפות (מן הסתם) לגלות שגודי'ס הפסידו את הפרס (שמאוד מאוד מאוד הגיע להם, פאק איט איזה עוד להקה משקיעה במעריצים שלה ככה!??!?!?!?!) וגם לגלות שהפסדתי את ההגשה הקורעת של הביסטי בויז, שהגישו את הפרס לבכיין מילוקארד (שמתם לב איך הכל מתקשר?) אוקיי אני מצטערת על החפירה, הייתי צריכה להוציא את זה. יום טוב.

WestlifE BaBy

New member
GC לא זכו בכלום?!

חוצפנים האמ טי וי האלההה!!!! ו...ד"א.. מתי שידור חוזר?!

level 27

New member
אני הצבעתי מלא פעמים!!!

לא חבל עצבתי 700 פעמיםםםםםםם אוףףףףףף....

למעלה