../images/Emo26.gifVMA../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo129.gif
כל הסיכומים שלכם לטקס המעפן שהיה לפה
אני אתחיל
: זה היה לילע ארוך, מלא במספרים, אותיות ומה שביניהם (פרופורציה כאילו! הבנתם?! אע אע איזה הומור יש לי
). הכל התחיל בשטיח האדום ב..1 זה היה? כריסטינה הפתיעה אותי, ציפיתי למשו יותר מזעזע. פספסתי את האוטו של גוד שארלוט!!! כוסעמקקקקקקק ><, כי לא יצא לי איזה תרגיל אחד
קיצר, נזכרתי כמה ג'סיקה סימפסון מעצבנת, וכמה פאריס הילטון מפגרת!! יו איזה מעצבנות!!! ופאריס, היא רק נראת יותר ויותר מטומטמת מפעם לפעם שאני רואה אותה. ואז שדיברו עם פאריס הכונפה הזו, ג'ואל בנג'י פול ובילי ניצבו לידה!. ג'ואל דיבר אבל דווקא שהיא דיבר נזכרו לצלם את היאכטה המזדיינת של פי דידי
הממ הממ... בנג'י לא ויתר על הקטע של הבנדנה!!! כהכה, הייתה לו בנדנה גם אז!!! בשטיח האדום!!! על הפה!!! מה עובר לו בראש?!! ><, הוא כל הזמן לחש לג'ואל דברים וג'ואל נשפך מצחוק..בטח ירד על פאריס הכונפה
בילי ופול ישבו בצד שקטים...פול עם המשקפי שמש שלו.. חחח אשכרה נראה ככה
הממממממממממ אע הם הגישו עם די 12 את הקטגוריה של פסקול של משחקי מחשב! וטוני הוק זכה$^@%$^%$&%$ ובאם עלה איתו לבמה$^#$%#$ ואני שמחה שהוא זכה! בנג' לבש חליפה כזו של מייד, עם עניבה ורודה
, מ...מ...מה...מה!? חחחחחח, בהתחלה חשבתי שאני הוזה, זיהיתי אותו איכשו (ראיתי קצת מטושטש חחחחחחחחח תראו מה מתמטיקה עושה לאנשים
) ג'ואל היה חמוד!! לבוש יותר יפה לדעתי
, אממ הם דיברו מלא! וטוב שכך
אני שמחה גם שאלישיה קיז זכתה! רציתי שהיא תזכה.!!! אממ ההופעה של הובסטאנק הייתה קצרה ועייפה, אבל של ילואו קארד הייתה ממש טובה!!!
עכשיו, צר לי לבאס, אבל נו דאוט לקחו לגוד שארלוט את הפרס לקליפ של להקה. חבל...חבל...קורה
אבל אני שמחה שמארון 5 לקחו פרס גם!! וגם ג'ט! וההופעה של ג'ט הייתה טובה גם!! אני אוהבת את השירים האלה
אע וגם שטוני ועוד איזו אחת...מיזו הייתה? שכחתי אחת עמה מכוערת אש
אשלי סימפסון נדמה לי (לא מספיקה ג'סיקה?! עכשיו עוד אחת קטנה כמוה?!
) ומה הקטע של הג'וג'ו הזאת?! מיזאת?! ומאיפה היא צצה?
שתחזור למחילה!!!
. אע והיה גם קטע שאשר זכה והם הרימו את השלטים ועשו את התמונה שלו בקהל חחחח איזה אחד הוריד ת'שלט שלו, איזה אחד בא וכמעט אנס אותו בגלל זה חחחחחחחחחחחחחחח
ואיי זה היה קורע!!!
בכל מקרה, לעיניינו. יו ואיזה חמוד הבלונדיני ההוא מילאו קארד חחחחחחחחח שהם זכו בפרס של MTV2 הוא התחיל לבכות חחחחחחחח
חחחחחחחחחחח והייתה גם הופעה של אנשים בבגדים צבעוניים ועליזים
לא הבנתי מה הקטע בסוף ההוא גם ריחף באויר.. חחחחחחחחחח טוב היה מצחיק
אע ולמה מרין מנסון עלה עם מנדי מור לבמה?!
נשמע כל כך לא מתאים
אלוהים!!!!!!!!!!!!! מזה הזוועה הזאת??!?!? גוד שארלוט לא זכו גם בוויוארס צ'וייס :| הכיצד?????????????????? כוסעמק אני אומרת לכם!! זה בגלל שהאתר הסריח של אםטיוי לא נתן לי להצביע >< לינקין זכו
, טוב הם טובים גם אבל רציתי שגוד יזכו
טוב...לאנורא...קורה
ומה הקליפים המעפנים האלה בקליפ של השנה?!!?!??! יו איזה אנשים דפוקיםםםםםם >< חסרי כל טעם טוב!!!!! ינעל VMA פרשתי לישון
כל הסיכומים שלכם לטקס המעפן שהיה לפה