TKD
TKD
TKD

גוגי 1

New member
שרעבי

אני מתאמן אצל השרעבים מישהו מכיר?האימונים שם קשים ומאוד תחרותיים הם היו אלופי הארץ בקראטה ועברו לטאקוונדו ומשלבים את שתי האסכולות. הם-ארבעה אחים {יחיעם מעוד יוגב ורגב}ואבא דוד שעדיין ממשיך בקראטה.

BLINK1823

New member
בקשה

אם מישהוא יוכל להעלות סירטונים של הקאטות בקארטה שוטוקאן 1-5 אודה לו מאוד אני רוצה ללמוד גם בזמן שאני בבית ע"י צפיה
תודה מראש לכולם

מחפש קרטה קיושינקאן

אשמח אם תוכלו לעזור לי.חבר שלי מחו"ל מורה לסגנון מסוים של קרטה, שנקרא kashinkan . או בתרגום שלי קיושינקאן. האם משהו מכיר בארץ?והאם זה הקיוקושונקאי הנפוץ?

crane

New member
פנה לרובי, שגולש תחת השם

"הבן של קנגה", הוא נמצא בעיקר בפורום השכן "אומנויות לחימה קלאסיות". הוא מורה לקיוקושינקאי. לא ידוע לי באיזה זרם בדיוק, אבל הוא בוודאי יוכל לעזור.

ddddr

New member
מכביייה ה-17

שלום מה נישמע איתכם? אני חדש בפורום... אני לומד קראטה 9 שנים משהו כזה..ובמכבייה האחרונה זכיתי במקום 2 לגילאים 14-16 קאטות. ואני גם אלוף ישראל קאטות וקרבות לשנה האחרונה. אז נעים להכיר את כולכם.

ddddr

New member
..

קוראים לי דור אני מדימונה מתאמן אצל סנסיי משה אינן הוא דאן 5..שוטוקאן

shizendo

New member
חזרנו מקורס ותחרות בקראטה מסורתי

בסוף חודש אוגוסט התקיים קורס בקראטה מסורתי בעיר טרויזו(איטליה)תלמידים שלנו היו שם את הקורס העבירו סנסאי וואטאנבה,סנסאי שיראי,סנסאי אואיצי,סנסאי נייטו. כמו כן היתה תחרות בין איטליה לנבחרת אוניברסיטת קאמזאוואה טוקיו-יפן היה מאוד טכני ומענין להנאתכם מספר תמונות

היי,אני גם כאן

כאן כותבים בעיקר על דברים רציניים,לכן אני פחות כותב.אבל בהחלט נוכח.

אי אפשר ללמוד קאטות מסרטונים!!

תסלח לי אבל קאטות זה דבר מאוד מורכב, עמידות, קימה, סדר תנועות, סדר מהירות, קצב, שלא לדבר על לעשות את התנועות נכון. אי אפשר ללמוד לעשות קאטות מסרטונים. יניב

BLINK1823

New member
כנראה לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב

אני יודע את הקאטות אך אני רוצה לחזור עליהם משום שתקופה ארוכה לא התאמנתי עקב פציעה זה לא שאני מתחיל עכשיו ללמוד מההתחלה רק ריענון זיכרון קל

Pyongwon

New member
שרעבי עושה עבודה יפה ב-TKD

ותוכל לראותו ב- www.nestkd.com וגם שם את ה-KO של רון...:) הוא אחלה בחור, שרעבי. ממש אחלה. וגם יש לו חברה קרביים שהיו איתנו, ממש חברה נחמדים. אם אתה רואה אותו, מסור לו ד"ש. מצטערת שלא כתבתי זמן מה - מחר - מתחילים ללמד! :) ג'ס.

שילוב בין קארטה ל-TKD? למה לא?

ראיתי פעם בתוכנית טלוויזיה (בערוץ 8 אם אני לא טועה) שה-TKD הקוריאני התפתח מתוך הקארטה היפני כי הקוריאנים רצו אמנות לחימה שתהיה "לאומית" שלהם (הם לא דיברו שם על קפיצות עם בעיטות מעופפות כדי לפגוע בפרשים על סוסים). הם לקחו את הקארטה היפני, שינו קצת (שמו דגש על נושא הבעיטות) ויצרו את ה-TKD. כך או כך, בגדול מדובר בשתי אמנויות לחימה לא כל כך שונות זו מזו, ולדעתי הן יכולות לחזק ולהשלים זו את זו (בעבודת ידיים רגליים בעמידה).

chermon

New member
עסק קצת מורכב..

אני יכול להעיד על עצמי ששילוב בין מספר אומנויות לחימה יכול להועיל מאוד אך גם להזיק.. אני מתאמן אצל השרעבים ואני עוסק שם בקראטה,טאקוונדו ואיגרוף תאילנדי. ביום שבת האחרון יצא לי לעשות קרב קראטה תחרותי ואפשר להגיד שהטאקוונדו קצת סובב לי בראש כמה עקרונות בסיסיים בקראטה ועשיתי בקרב הרבה שטויות שבעיקר היו להזניח את הידיים. ברחוב למשל הסיפור הוא דיי שונה מכיוון שזה מקנה לך את המיקוד של הקראטה יחד עם המהירות של הטאקוונדו וגם את האגרסיביות של האיגרוף התאילנדי. בשורה התחתונה, צריך להגיע לאיזון נכון בשילוב אומנויות לחימה..להתבסס על דבר אחד.אצלי למשל זה הקראטה. ומכל אומנות לחימה לקחת ולשאוב קצת מהיסודות אבל לא לשכוח לשמור על הבסיס ולא לעשות סלט מהדברים שבסוף לא עוזרים בכלום. ולפני שחושבים על לשלב בין אומנויות לחימה צריך קודם כל להגיע לרמה מספיק גבוהה בענף הבסיס בכדי שיהיה אפשר לשמור על הבסיס בו. שחר

למעלה