TKD
TKD
TKD

avima

New member
לדעתי יחיעם זכה לא מזמן

בזהב באליפות אוסטריה הפתוחה בטאיקוונדו. בכלל נראה שמבחינתו השילוב מצוין.

Pyongwon

New member
לא רק מבחינתו. גם חניכיו היו איתנו

בבלגיה - אחת הבנות שם הוציאה את השנייה במגל (תוליו) ממש חזק לפנים. היה מדהים. וגם - שילוב של קראטה וטאקוונדו. לגבי אם הם בנבחרת ישראל - לא יודעת. ג'ס.

chermon

New member
מעניין..

אפשר לדעת מי אתה..כי גם אני מתאמן שם.. באיזו אומנות לחימה אתה עוסק שם? באיזו קבוצה?

Pyongwon

New member
אין - יש שם שני תותחים חבל"ז -

גם שרעבי וגם רון גנשרוק. רון גנשרוק הוציא את הנוק אאוטים..בחור מהיר, החלטי (ככה כותבים? ) חבל על הזמן. אבך רון במקור ממקום אחר, מאמן אחר - שגם שם מאמן. אין - רון ושרעבי - חבל על הזמן. ג'ס.

גוגי 1

New member
רון ויחיעם

לא רק שניים יש גם את מעוז ויוגב שהם הבוגרים יותר, שהם היו כמה שנים אלופי הארץ בקראטה והם רק בקטע של אימון טאקוונדו והם גם תותחים ויש להם עוד הרבה אלופים בקראטה לא רק בטאקוונדו....יחיעם עבר להתחרות בטאקוונדו כי זה ענף אולימפי

chermon

New member
אבל איך קוראים לך

ואיפה אתה מתאמן אצלם? ובאיזו קבוצה? כי גם אני מתאמן ומדריך שם

גוגי 1

New member
גדרה

אני יודע, שחר אני ב-ג' ב-ו' בגדרה קבוצה לפניך. מעדיף שלא תדע מי אני שלא תקרע אותי באימון

חח זה לא ייגמר אם לא תספר...

טוב, אימון הבא כולם ירגישו מה זה כושר..תזכור שלא אמרת מי אתה... בו הא הא הא הא...:)

chermon

New member
לגבי ההודעה שלפניי

סורי, רשמתי תחת שם של מישהי אחרת... אז..ההודעה ההיא שלי

גוגי 1

New member
חבל על הקטנים

לעולם לא תדע באיזה קבוצה אולי תקרע סתם את הילדים חוץ מזה מעוז ויחיעם אם תעשה את זה בהגזמה יגזימו איתך אם אתה מבין למה אני מתכוון....

Pyongwon

New member
ייתכן - לא יודעת על האחרים, יודעת

רק מה שראיתי ואת מי שאני מכירה. את החברה השניים, לצערי, טרם יצא לי להכיר או לשמוע עליהם... בטח ישתנה בקרוב, נכון? :) מסור ד"ש חם חם לשניהם! :) ג'ס.

משהו מעניין

תכניסו סיפור טוב לאתר יש את האחים שרעבי שהיו אלופי הארץ{שלושתם במשקלים שונים וגם במשקלים הפתוחים)עברו לטאקוונדו וגם שם יחיעם זכה מקום חמישי בעולם ובהרבה אליפויות בינלאומיות דרג א.לעתי אחלה סיפור אבא מאמן אלוף לשעבר ושלושה בנים שהמשיכו בדרכו באמת מודל לחיקוי וסיפור טוב

למעלה