Sandanya- Foreign Affair

ענת1986

New member
../images/Emo26.gifSandanya- Foreign Affair../images/Emo41.gif

מכירים את השיר המפורסם הזה
עם רקדנית הבטן במדבר... קליפ מגניב!
בעקבות הצעתו של exit_from_here היקר- אתם מתבקשים לנסות ולרשום את מילות השיר...
כל אחד מתבקש לרשום מה שהוא שומע...
כל מי שיש לו את הדיסק, או איכשהוא יש לו את המילים- מתבקש להתרחק מהם!
זה הולך להיות שרשור מצחיק בטירוף
אל תאכזבו אותי...
את המילים של השיר אני אפרסם בסוף השרשור... תודה רבה ענקית לקרייזי, שנתנה לי את מילות השיר...
בהצלחה!

המממ

New member
אמממ...

הקשבתי וכתבתי את המילים אבל אני חשה באי נוחות לכתוב אותן... שמישהו אחר יעשה זאת קודם... שבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

נראה לי...

שכולנו חשים באי נוחות ולא כותבים כלום... אני מציעה שכל אחד יכתוב שורה משלו (לפי הסדר כמובן)... אז אני אתחיל- "סנטה בלון אל סיפור אהבה" (חחח מצחיק)

ענת1986

New member
זה טוב ! ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

המשפט השני: "יוג'י גנגנה וזנבנב, סנדי פרפוזי זננתה אבן"

ענת1986

New member
תכתבי- שנפעיל עלייך לחץ חברתי? ../images/Emo4.gif

כמו שהיה עם נטוסים ואביה?
תכתבי... זו מטרת השרשור... לחייך טיפה

giba70

New member
בעסה, השורה די ברורה... ../images/Emo10.gif

זה נשמע כמו משפט באנגליזית: איי דידנט נו וואט איי סינק...
נקסט!

המממ

New member
טוב, מספיק! אני כותבת את הכל!

לפי מה ששמעתי, כמובן. סנטה בלונה סיפון אהבה יוז'י גנגנוב זנבנב סנדי פרפוזי זעלן טהבן נושי מנושי דהלן i didn't know what i think i digida sandalik ruri zruri zagagagayad ruri tiktik balagan nayad and it's wonderful, bolderkuku סנדניה, סנדניה, סנדניה, סנדנה 2X (טיקיטי טיקיטי טיקיטי טיקיטי טיקיטי טיקיטי טיקטי טיקיטי טיקיטי) יאג'י סמפורי מליאן אל שפם דשדשה יא בולי גנגן שוטי נעלייך אל דל ואן יאן סופסוף יא גופי קטנטן i didn't know what i think i digida sandalik ruri zruri zagagagayad ruri tiktik balagan nayad and it's wonderful, bolderkuku סנדניה, סנדניה, סנדניה, סנדנה 2X (טיקיטי טיקיטי טיקיטי טיקיטי טיקיטי טיקיטי טיקטי טיקיטי טיקיטי) סנדניה, סנדניה, סנדניה, סנדנה 4X לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

גם אני אנסה...

ואחרי שעברתי על הכל אני פשוט התפוצצתי מצחוק (= טוב שיש את השירים האלה של פוריין! I didn'n know what I think I digida sandary Ruri zoori balaga dayad Buri tik tik balaga dayad And it's wonderful Bolder kuku סנדניה סנדניה סנדניה סנדלה סנדניה סנדניה סנדניה סנדלה לי ליגידי ליגידי ליגידי לי ליגידי ליגידי ליגידי

ענת1986

New member
../images/Emo41.gif SANDANYA - המילים ../images/Emo41.gif

Santa balone sipun ahava Yoji gangano znavnav Sandi farfuzi zahalan taaban Bushi manushi darian I dononow what i sing I digida sandali Rury zrury zahagagayat Buny tik tik balaganayat And it's wonderful Baldorokuku Sandanya Nagi samfury balyan el safam Dashdasha ya buly galgam Shuty naalayich el dal valyan Sufsuf ya gufy ktantan לסיכום, אפשר לומר שברוב המילים קלענו למטרה...
תודה למשתתפים ולמשתתפות... היה מגניבבבבבבבב

למעלה