../images/Emo26.gif../images/Emo53.gif../images/Emo36.gif

אמממממממ.........ככה, האתר של הפורום, לפי מה שמיכל אמרה לי במסרים, טעון שיפור, ומהר. אם אתן יכולות לעשות את זה, למה לא להשתמש בכן
וול, בואו לא נלך סחור סחור וניגש ישר לנקודה (ומי שלא רואה קיציס, לא, אני לא באמת מדברת כמו מורה
) אני צריכה עזרה עם הסוגים. כל מי שיודעת (ומי שלא אל תגידו שאתן לא יודעות, אני אבין לבד), ורוצה לעזור, אם אתן יכולות להוסיף תגובה כזאת- כותרת-{שם הסוג,לדוגמא-}אמו-קיס תוכן-{מה שאתן רוצות, לדוגמא-}בלה בלה בלה בלה בלה בלה..... הוספת תמונה-{דוגמא של סוג הדולי, לדוגמא-}תמונה של אמו-קיס אם אתן יכולות-תודה, אם לא, חבל
עוד משהו-תסתכלו באתר, ואל תתנו לי סוגים של דוליז שלא קיימים שם...... תודה מורננננננננננננננ

Hugs a Kisses

New member
דחוף!

לא הבנתי מה לכתוב אבל אני יכולה לעזור, אני מבינה בבנייה ויודעת לבנות בובות לכן, הסבירי איך אני אוכל לעזור

Hugs a Kisses

New member
להביא לך בובות שצוירו... אוקיי ו..

הנה בובה אחת שציירתי אמו קיס ככה זה בסדר?

מה יעזור לי 2 אותו סוג?

זה בשביל הסוגים, לא בשביל התמונות!!! ובלי קשר-הדולי שלך מאוד מאוד יפה!!

Hugs a Kisses

New member
אה את רוצה סוגים חדשים אוקיי אני

אביא סורי על האי הבנה ותודה על המחמאה!

S.tal

New member
אייצ´י (אייצ´יות) ------------->

חחחחחח.... זה הבייס שאני עשיתי...

victorya

New member
את קצת מוזרה....

עוד לא הבנת? הדוליז שלך מהממות אבל זה לא מה שהיא בקשה! אני אסביר לך הפעם בצורה יותר ברורה: היא בקשה כל מיני סוגי דוליז שהיא לא מכירה כדי שהיא תוכל לפרסם את השם שלהן מעל הסוג. את פירסמת אמו קיס, אבל היא נתנה לך דוגמא עם אמו קיס, וזה מראה שהיא כבר מכירה אמו קיס... אם את מכירה סוגים שעוד לא כתובים בשרשור את תכתבי ותתני דוגמא. מקווה שהפעם הבנת- שירה. נ.ב תגידו מה דעתכם על הרעיון שלי לאתר שלי ( טיק- מי שלא יודעת) אני נותנת בובה והם צריכות למלא את הבגדים>> תגידו מה דעתכן, ואם יש לכן גם רעיונות אז הם יתקבלו בברכה כי כרגע אזלו לי הרעיונות!! *צעקתי את זה*

Hugs a Kisses

New member
את לא מבינה....

תודה רבה על המחמאה אבל עד שהיא נתנה את הדוגמאות אני כבר שלחתי לה כמה דוגמאות בגלל זה ואחרי שראיתי את ההודעות אז שלחתי לה אני מקווה שהבנת... ומה רעיון אתרך?

tofy

New member
הבנתי את הרעיון

רק תעשי את הבובות עם גוונים כדאי שהבובות יצאו יפות...

למעלה