gate11Maccabi

New member
לא יהיה פה ריב, כי כולם חברים,

אבל זה עניין מהותי, אני לא מבין את המשפטים האלה של מי שלא יודע אנגלית שלא ישחק, זה די מרתיח, שלא נדבר על המשפטים פה של "להיות ישראלים", זה קטע די מביך אחי, במיוחד בתור בן עשרה, לא מכובד להגיד דברים כאלה, תנו כבוד לאנשים שבאים מהמדינה שלכם גם אם הם לא מתנהגים בסדר בעצמם - תצאו גדולים. להגיד שמי שלא יודע אנגלית שלא ישחק זאת כבר אמירה שאין לי מה להגיב אליה, היא די נמוכה, במיוחד בהתחשב שיש פה כמה חבר'ה שהאנגלית שלהם לא מדהימה ואני די בטוח שיעלבו ממשפט כזה. פה אני מפסיק להגיב כדי שזה לא ירד נמוך יותר, אני הבעתי את דעתי :) שנה טובה וחג שמח ונדיר לכולנו!

btekx

New member
מה איתי? אנגלית זה לא צד חזק שלי

אני לא יודע מילים יותר ארוכות, או לכתוב משפט נכון אני נעזר בתרגום גוגל, אני יודע כמה מילים וקיצורים של מייפל (כמו cc, plz, gz, pq) אני לא יכול לקשר הרבה בצט עם תרגום גוגל... משום שאני לא יכול להעתיק מה שהם כתבו, ואני צריך לכתוב משפט ארוך בתרגום גוגל... (כך יש לי בקושייי חברים במייפל) גם אם יש PQ מסובך מדי אני לא יודע איך כמו בפעם שהלכתי לPQ שמפיל שם שרשרת MON, עם אקדחון (הזמנו אותי, משום שבתקופה אלו בקושי לא היה פיראטים, וצריכים אותי...) רציתי לשאול, אבל אני מתקשה להבין אותם ועקבתי אותם... אחרי כמה זמן נכשלתי ולא צלחתי להבין העפתי לבד

Macbook

New member
אתה מנסה,

הישראלים האחרים שדיברנו עליהם לא מראים שום רצון להבין מה רוצים מהם ולהיות חלק מהמשחק.

מ י ל ר

New member
אולי הם כן?

אבל יש להם את החברים שלם, ולא בא להם לדבר עם אנשים רנדומלים במשחק. לא כולם אנשים נחמדים, הרוב אולי לא, אבל תמיד יש את אלה שכן, שהם כן נחמדים, לא סקאמרים, לא האקרים.. לא הכול שחור.

btekx

New member
הבנתי, אבל מה עם ילדים אחרים שאינם יודעים

אנגלית כמו ספרד, צרפת, מה עוד מסובב במייפל שלנו? אין כאלו?

JackyE

New member
מייפל גלובאל

שזה מה שאנחנו משחקים זה בעקרון ארה"ב קנדה וכל מה שלא נכלל באירופה... אבל כן יש הרבה דוברי השפות הלטיניות במשחק שדיי סגורים בעצמם ומדברים רק עם עצמם בספרדית. אם כבר העלית את זה, שתדעו לכם שאותם דעות שאתם אומרים שיש על ישראלים במשחק יש ואני נתקל בהמון נגד מקסיקנים תמים אומרים עליהם שהם טיפשים, לא יודעים אנלית ואי אפשר לשחק איתם כי הם לא ממלאים אחר הוראות/בקשות והנחיות...

../images/Emo70.gifאנשים, קחו עצה

תעבירו את הויכוח למסן\סקייפ\פייסבוק או כל מקום אחר העולה על רוחכם, לא צריך לפתח כאן כאלה ויכוחים שמתחילים לגלוש גם לפאן האישי
סבבה? ^_^

Guid

New member
הרי למה להיות חכמים?

זה מיותר. אנחנו בישראל.

למעלה