../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

אתם חייבים לראות את התמונה הזאת...
חיפשתי בעמוד של מייפל בפייסבוק אם כתוב משהו על הג'אמפ כי משום מה לא כתוב כלום באתר שלהם ולפי מה שהבנו-זה מחר, לא? בכ"א, נכנסתי לאחת התמונות וזה מה שראיתי...
FACEPALM.

gate11Maccabi

New member
כולה כמה ילדים קטנים, מה אתם מתנשאים..

לא מתאים בכלל, בכללי לא אוהב את כל התפיסת תחת על ה"ישראלים" במשחק, כולה ילדים קטנים, בני 12-9 שלא יודעים כל כך אנגלית, למה אמריקאים יודעים עברית בגיל 9? ישראלי זה לעשות מה שאתם עושים עכשיו, אני גאון ותותח והם מפדחים לנו ת'תחת, נו באמת.

Macbook

New member
אמריקאים לא אמורים לדעת עברית בכלל../images/Emo6.gif

אנחנו כן אמורים לדעת אנגלית אם אנחנו משחקים בזה.. חומר למחשבה

../images/Emo45.gifהעניין הוא

שלפי ההיגיון, הם צריכים להבין שהם נכנסו לעמוד לא-ישראלי, כמו המשחק שהם משחקים...לא צריך אנגלית בסיסית בכלל, זה היה מצחיק כי זה בכלל עמ' אמריקאי וזה הכל.

gate11Maccabi

New member
בוא נתחיל בזה

שאם מתייחסים באופן ספציפי למה שלוטן הביאה, הם עשו את זה בתור בדיחה "למה כולם באנגלית יא טמבלים" נו, אז מה ? הם ילדים קטנים, מה אכפת לכם? שתיים - הם לא חייבים לדעת אנגלית בגיל 9, הם רוצים לשחק במשחק הזה שהוא משחק מאוד כפי גם בגילם, ואין מוסכמה חברתית או חוק שאומר שילד בן 9 או בן 12 אמור לדעת אנגלית בצורה מושלמת, יש להם חברים והם אוהבים לדבר איתם בעברית, הם רוצים לעשות סקאמים, שיעשו סקאמים, כמו שיש המון אמריקאים שעושים. הטמטום בזה שמכלילים את הישראלים שהם בסך הכל רובם ילדים קטנים שמשחקים כ"נובים" (בסך הכל ילדים קטנים), כמפגרים, כעושים בושה למדינה, זה טמטום, במקום לבוא ולתקן את הרושם שיש לאנשים בארה''ב בגלל אותם ילדים קטנים, ולבוא ולהסביר להם למה זה, שאנגלית היא לא השפת אם שלנו ושאלו ילדים קטנים, אתם באים ואומרים יופי, שהגזענות כלפי הישראלים תמשיך, כן, הם באמת עושים לנו בושות, כן הם מפגרים וכ'ו וכ'ו וכ'ו. אני לא בא לחנך פה אף אחד, אבל תחשבו פעמיים לפני שאתם אומרים דברים כאלה כמו שרועי כתב, האמת שזה פשוט מגוחך וגובל בטמטום, למה בגלל שאתם יודעים אנגלית יותר טוב אתם יותר טובים? תפסיקו עם השטוית, זה ילדותי ולא מתאים. בברכת שנה טובה, ושכל אחד יבחן את עצמו ולא את האחרים.

אני חייבת להוסיף, עמית,

אין פה שום זלזול בילדים האלו, התגובות שלהם מצחיקות וזה הכל. זה שאתה מזלזל בדמג' של הפיקסלים של ילדים אחרים במשחק זה לגיטימי? אני לא חושבת... בקיצור, אתה לוקח את זה ברצינות יתר וחבל. וגם חבל להתחיל עם כל החפירה הזאת, אני חושבת שזה מיותר אז כדאי שכולנו נפסיק פה.

gate11Maccabi

New member
אני מקווה שהיית צינית

את לא באמת מתכונת לבן אדם הזה שאמרתי לו איזה דמג' נמוך עם הצ'יין לייט נכון? :) רשמתי לו בצחוק, ואמרתי לו, אני אגב בכלל לא מבין מה הקשר בין א' לת'. אבל בכל מקרה, אני לא לוקח את זה ברצינות יתר, אני גם לא מבין מה לאבישי יש נגד ישראלים, אבישי וגם אני וגם את לא יותר טובים מאחרים, להגיד התגובות שלהם מצחיקות וזה הכל זה לא נכון ואבישי שהגיב אחרייך הוכיח את זה, לא מדובר פה על להגיד איזה מקסימים ומתוקים, טיפת כבוד לאנשים אחרים ולזולת, נו אז הם ילדים קטנים, אז מה, שיעשו מה שבא להם, מה זה השטויות האלה, אני באמת לא מבין את ההתנהגות הזאת, כשהייתי בן 11 אבישי נולד ובחיים לא גרמתי לו להרגיש כמו ילד קטן או בהתנשאות כלפיו, אתם בסך הכל ילדים גם כן, אתם אמורים להבין את האחרים שלא מבינים אנגלית, גם כאלה שבגילכם, אנגלית זה לא MUST לכולם, וזכותם לעשות מה שבראש שלהם במשחק, לא מדובר פה על לרדת על אנשים וכ'ו, וגם לא כיוונתי את זה אלייך לוטן שפתחת את הנושא, התגובה של רועי שהוא חבר מאוד מאוד מאוד טוב שלי פשוט הרתיחה אותי, את קראת את מה שהוא רשם? תקראי את זה שוב ותביני למה זה הקפיץ אותי.

עמית,

בוא לא נמשיך את זה, אוקיי? כל דבר פה הופך לנושא רציני יתר על-המידה, וחבל.

אבישי ר

New member
עמית

באמת שאני מעדיף לא לענות לך... הדבר האחרון שיש לי להגיד- אני אוהב את הארץ שלי ואני האחרון פה שיגיד משהו רע על ישראל אבל אני לא יכול לסבול שאחרי מאתיים שנה שאתה מוצא צ'אנל בג'סטרס בא איזה חמור והורס לך את הכל ועוד מסרב לשנות צ'אנל כאן סיימתי לדבר בקשר לנושא הזה, רוצה להמשיך להתווכח ולחנך אותי- בבאדי

אבישי ר

New member
אוי נו באמת

אם אני הייתי רואה את זה אני לא הייתי מפסיק לצחוק אין מה לעשות בוא נגיד את האמת, כל הישראלים האלה הבני 9~12 עם כל הכבוד למדינה שלי הם הורסים את המשחק רוב הפעמיים הם עושים דווקא, אי אפשר לדבר איתם בכלל ואפילו אם תעקוב אחריהם ותגיד להם משהו הם לא יתייחסו אלייך מילא לא יודעים אנגלית אבל שיתנהגו כמו שצריך ושלא יחפשו לעצבן אנשים זאת אחת הסיבות שהייתי מתעצבן עלייך שהיית מוסיף את חזי והחברים המטומטמים שלו בהתחלה זה היה מישהו אחד אחר כך העפנו את כולם והוספנו רק אותו ואת החברים שלו לפארטי לא יכול לסבול התנהגות כזאת... חושבים שמישהו חייב להם משהו

מ י ל ר

New member
מסכים איתך פחות או יותר

אולי הייתי מנסח את זה בצורה פחות תוקפת, אבל אני מסכים לחלוטין. ילדים קטנים לא חושבים כמו אנשים בני 20+. זה ממש לא אומר שהם מפגרים. שיעשו מה שהם רוצים במשחק, זה משחק חופשי.

Macbook

New member
למה העובדה שאנגלית היא לא שפת האם שלנו

אמורה לשמש תירוץ לעילגות? אין פלא שלא אוהבים אותנו, רוב הישראלים הנובים הם ילדים קטנים שאני לא מבין בכלל למה נותנים להם לשחק במשהו שהוא לא משחק מחשב של במבה בעברית. בן דוד שלי בכיתה ד' רצה שאני אלמד אותו לשחק ולא הסכמתי, אמרתי לו שבינתיים הוא לא יודע אנגלית מינימלית והוא לא יכול לתקשר עם אחרים ולא יהיה לו כיף לשחק ככה. סליחה גם שלא מתאים לי שילד בן 9 שלמד לא מזמן את הABC יבוא ויצטרף לPQ ביחד איתי ויבזבז לי את הזמן.. זה מאוד פוליטיקלי קורקט לבוא בגישה של "אף אחד לא חייב לדבר אנגלית" אז בוא אני אזכיר לך שהמשחק הוא באנגלית (מה גם שזה משחק רשת). אני בטוח גם שאתה מתעצבן אם יש איזה מקסיקני בפארטי שלך שלא יודע אנגלית, נכון? לא צריך להמשיך לטחון מים, היו המון דיונים בנושא הזה בפורום.

gate11Maccabi

New member
סליחה רועי, אבל זה גובל בבדיחה

זה משחק רשת בסך הכל שגם ילדים יכולים לשחק בו.. אם בן דוד שלך ביקש ממך שתלמד אותו לשחק ולא הסכמת זה די לא בסדר, אבל שיקולים שלך כן, לא חושב שאפשר לשפוט פה אנשים ולהגיד להם מה לעשות, אגב, לא מזמן רועי כוכבי פתח נושא בבאסיל שהישראלים נדפקו ושמו עליו זין גדול ואמרו לו" אתה ישראלי, בעיה שלך, זה משחק של אמריקנים" אם לא אנחנו מי לנו, במקום לבוא בגישה טובה של לעזור לאנשים האלה, או להתעלם מהם ולא לתת יחס גדול, או לפחות להסביר למה הם ככה, אפשר לבוא בגישה טובה. מה הקשר בכלל פוליטיקלי קורקט, זה עניין של ראש על הכתפיים וקצת חשיבה והבנה שמחוץ למשחק הזה יש חיים והם ילדים קטנים עם בעיה באנגלית, אז מה?

Macbook

New member
טוב אז כנראה אתה מפספס את הפואנטה.

נסביר: מייפל סטורי = משחק רשת. במשחק רשת מדברים עם אנשים. משחק רשת מבוסס על הקהילה. אפשר לשחק לבד, אבל קשה, קשה מאוד. אפילו הקווסטים במשחק הם באנגלית. איך אתה רוצה שאנשים ישחקו בלי לדעת אנגלית? לי בגיל 11 לא הייתה שום בעיה לדבר באנגלית עם אחרים. נכון, לא אנגלית מושלמת. גם עכשיו האנגלית שלי לא מושלמת וכנראה שהיא לא תהיה מושלמת אף פעם, אבל כל הקטע הוא לתקשר באופן בסיסי, לדעת לקרוא, לכתוב ולהבין. את זה אי אפשר לעשות את זה בגיל 9, אלא אם יש לך רקע קודם באנגלית/אתה אוטו-דידקט גאון שיכול ללמוד אנגלית מהחרא שאנשים במשחק מדברים. אם אתה רוצה להיות הישראלי המכוער ולשים זין על הרצונות של אחרים במשחק חברתי, זה כבר סיפור אחר.

מ י ל ר

New member
שעידן לימד אותי לשחק

לא ידעתי אנגלית בצורה שאפילו לא הייתי מסתכל על הצ'אט היום אני עדיין לא יודע אנגלית, אבל בצורה שאני יכול לדבר עם אנשים. ועידן היה איתי שעות בטלפון ובסקייפ [ובעבודה] והסביר לי על המשחק ועזר לי מלא. ובוא נודע בעבודות, רובנו לא כאלה פרואים (מהמילה PRO) אני לא רואה את עצמי כ-PRO כי אני לא, אני סתם עוד מישהו שמשחק פשוט, כולנו יודעים מי האנשים הבודדים הפרו שיש בפורום (ושוב, אני לא אחד מהם) ואגב אין קשר למילה "פוליטיקלי קורקט"
אני מאוד משתדל לכתוב את הדברים בצורה הלא מעליבה, כיוון שעידן שומר שבת וסיוון בחו"ל, אם יהיה מריבות לא יהיה מי שיעצור את זה, והעיניינים פה מתחממים.. בוא נשמור על פרופורציה
[לא אליך באופון אישי, לכולם]

Macbook

New member
לא השתמשתי במילה הזאת במובן הפוליטי

והאמיתי שלה, אבל זה לא קשה להבין למה התכוונתי וגם לא צריך להתחכם.

למעלה