סקר

Ran-182

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo35.gif סקר ../images/Emo35.gif

איזו להקה הייתם רוצים לראות ביחד עם בלינק הופעה? אני אתחיל - הייתי רוצה או את NOFX או את ANTI FLAG (ואם כבר הופעה של בלינק, אז שישירו את השירים היותר ישנים שלהם, מדוד ראנץ´ או משהו). רן

אני לא מבינה מה יש לכם אנשים!

השירים מהדיסק החדש הם גם טובים!!!!!!! למרות שהדיסק של ההופעה הוא לדעתי הדיסק הכי טוב שלהם, אבל לא משנה! קיצר, יש שם שירים ממש מעולים! (בדיסק החדש) אני לא מבינה מה יש לכם נגד זה!!!!! ובקשר לשאלה שלך, אין לי ממש תשובה לזה! TaLi
שבלינק יהיה מחממים של עצמם

gl

New member
אוקיי

שטרוויס יהיו המחמממים של בלינק למרות שהם לא ירצו (מי מהם) אבל גם לינקין פארק התקבלו בברכה. GREEEN LANTERN בגלל שיפT מסתכל

SLIPKNOT

New member
SLIPKNOT

הי אני נדיה אני מתה על SLIPKNOT ו BLINK182 ; KORN ,NOFX , COAL CHAMBER

IC4

New member
די מבדר

שכשהייתי בנמלה פעם לבשתי חולצת סליפנוט שהיה רשום מאחוריה מתחת ללוגו של SLIPKNOT SUX BLINK RULZ פארודיה על חולצות מטאל אבל להקות חביבות את שומעת במיוחד בלינק :) (שמעי את FEAR FACTORY ואת SPINESHANK)

Ran-182

New member
אוי, זה טוב ../images/Emo13.gif

אם הייתי הולך אם חולצה כזאת בבצפר... אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה
יש לך תמונה של החולצה?

IC4

New member
כן כן the ant

גם יש לנו ערוץ בדאלנט #הנמלה18+ שמטרתו לקבץ את האנשים שהולכים לשם בימי חמישי ובקשר לחולצה - לא אין תמונה :) אבל גם ככה בקושי רואים את זה וזה חבל כלומר צריך להגיד לבנאדם להסתכל כדי שישים לב

on drugs orange

New member
../images/Emo4.gif

אני מתחת ל18 אז יצא לי להיות רק במסיבות של הנוער (שהיו) אבל הנמלה אחלה מועדון.

punktx

New member
אני הייתי רוצה

או את Sum 41 או- fenix tx ו- less than jake ורד!!!!! ניראה לי שרק אני ואת מכירות אותם אבל אם יש עוד מישהו שמכיר- אז כיף לו ורד אני לא מוצאת את look what happend anywhere!!! help me sisi!!! יום שלישי ת"א בעזרת דקסטר אז יאללה ביי סהר (לא לשכוח את שה זגדון ומוריס רינימי)

Ran-182

New member
אני שונא כשאת עושה את זה ../images/Emo46.gif

מדברת ככה עם ורד על דברים שרק שניכן מבינות
בקיצור, שחכתי גם להוסיף את sum41, תודה שהזכרת לי

punktx

New member
סליחה.......!

אני לא יכולה אבל לא לרשום לה דברים אישיים כי כל הקשר בינינו מבוסס על דברים אישיים!!!!!! זה פשוט דורש sum 41 הם להקה טובה ביותר!!! ורן, אתה רוצה להיפגש עם ורדוניה מסריחויה (אופס, עוד פעם משהו אישי) בבאר שבע מולדתנו??? ואני לא יכולה בלי... שה מוריס רינימי

Ran-182

New member
להרגיע

זה היה בצחוק הקטע של הדברים האיישים וואלה! פאנקטקסט! שחכתי שגם את בבאר שבע!!! אז אולי אני אראה שם את שניכן??
אוי! זה יהיה כזה ענק...

Bunny_girl

New member
חרירות וחרירים יקרים

חהההההההההההההההההההה שה מוריס רינימי@@@ רן, האייסיקיו שלי לא עובד כראוי! אבל חייבים להיפגש אני אתה וסהר!!!!!!!!!! (אולי גם אני אקנה לי ארטיק??-סהר) אז זהו.. ונחשו מה?! אני עדיין חולה! פאק פאק שיט פאק ביי ביי ורד נ.ב. לדוד של הדסה קוראים ז . והוא אח של עורבי, אורבי ומציל.

punktx

New member
היית מתה!!!

לדוד של הדסה קוראים רק עורבי,, הוא עורב!!!! רן- תן לי את האייסי שלך ולשם הנימוס- בבקשה אני אוהבת את מאוסנייק! שלמה- תביא לי זפת לאוזניים הוא משקר אותי הוא הורג לי תחיים!!!! (לורד) ורד!!! נוסעים לת"א arn´t you excited!!!??????? cause i am!!! טוב ביי (ורד נדבקתי ממך) סהר

Ran-182

New member
בנות בנות

יש! אז כן ניפגשים! סהר, צרפתי אותך לרשימה! תיתחברי את, אני וורד ונדבר כבר ואני בא אליכן לבאר 7 ישששש! ניראה CKY ונקשיב לבלינק כל הלילה!!!!!!!!! רק אני לא חולה ועדיין הולך לבצפר... בעלללללל באסה יאללה, ניגמר השיר של קיילי מה שמה באמ טי וי מיוזיק אוורדס, אני חוזר לצפות בזה בתקווה לראות את בלינק

punktx

New member
ורדוניה ורן!!!

היי!! זה רשמי עכשיו, אני חולה, חולה כשרה למהדרין!!! אז, אני יושבת לי עם הקלינקס והדקסמול, ושמחה שמחר אבריז מבית הספר!!! ורד, בואי לבקר אותי אחרי בית ספר! רן... הוספתי אותך לרשימה באייסי אז... נדבר כבר ביי סהר (Being Sick Rulez!!!)

Bunny_girl

New member
Welcome to the SICK club!

יו יו סהר@ גם את חולה עכשיו@ אני גאה להגיד שהדבקתי כבר 2 אנשים (אותך ואת הדסיה)!! או אלהים, אני גוססת פה! אני משתעלת כבר כמה שבועות באופן רציף!!!! תתקשרי אליי לפלאפון כשתראי את ההודעה! (רק עד1:00 בלילה, כן?!) טוב אז ביי אני כבר אבוא אלייך אחרי בי"ס. אני אמסור לשאר הכנופייה. ביי ביי אחותי הצולעת אל תקחי דקסמול, עליי זה לא השפיע! חוצמזה את יודעת מה התרופה הטובה ביותר (לפי אסף שמעוני המסריחן האידיוט) תה עם גראס בבית של סבתא ! תשמעי דיסקים של בלינק ותוך שעה תראי שיפור מיידי!!!!!!!!!! ד"ש לג´ורג´ בר ורד

למעלה