איזו להקה הייתם רוצים לראות ביחד עם בלינק הופעה? אני אתחיל - הייתי רוצה או את NOFX או את ANTI FLAG (ואם כבר הופעה של בלינק, אז שישירו את השירים היותר ישנים שלהם, מדוד ראנץ´ או משהו). רן
השירים מהדיסק החדש הם גם טובים!!!!!!! למרות שהדיסק של ההופעה הוא לדעתי הדיסק הכי טוב שלהם, אבל לא משנה! קיצר, יש שם שירים ממש מעולים! (בדיסק החדש) אני לא מבינה מה יש לכם נגד זה!!!!! ובקשר לשאלה שלך, אין לי ממש תשובה לזה! TaLi
שכשהייתי בנמלה פעם לבשתי חולצת סליפנוט שהיה רשום מאחוריה מתחת ללוגו של SLIPKNOT SUX BLINK RULZ פארודיה על חולצות מטאל אבל להקות חביבות את שומעת במיוחד בלינק (שמעי את FEAR FACTORY ואת SPINESHANK)
גם יש לנו ערוץ בדאלנט #הנמלה18+ שמטרתו לקבץ את האנשים שהולכים לשם בימי חמישי ובקשר לחולצה - לא אין תמונה אבל גם ככה בקושי רואים את זה וזה חבל כלומר צריך להגיד לבנאדם להסתכל כדי שישים לב
או את Sum 41 או- fenix tx ו- less than jake ורד!!!!! ניראה לי שרק אני ואת מכירות אותם אבל אם יש עוד מישהו שמכיר- אז כיף לו ורד אני לא מוצאת את look what happend anywhere!!! help me sisi!!! יום שלישי ת"א בעזרת דקסטר אז יאללה ביי סהר (לא לשכוח את שה זגדון ומוריס רינימי)
אני לא יכולה אבל לא לרשום לה דברים אישיים כי כל הקשר בינינו מבוסס על דברים אישיים!!!!!! זה פשוט דורש sum 41 הם להקה טובה ביותר!!! ורן, אתה רוצה להיפגש עם ורדוניה מסריחויה (אופס, עוד פעם משהו אישי) בבאר שבע מולדתנו??? ואני לא יכולה בלי... שה מוריס רינימי
חהההההההההההההההההההה שה מוריס רינימי@@@ רן, האייסיקיו שלי לא עובד כראוי! אבל חייבים להיפגש אני אתה וסהר!!!!!!!!!! (אולי גם אני אקנה לי ארטיק??-סהר) אז זהו.. ונחשו מה?! אני עדיין חולה! פאק פאק שיט פאק ביי ביי ורד נ.ב. לדוד של הדסה קוראים ז . והוא אח של עורבי, אורבי ומציל.
לדוד של הדסה קוראים רק עורבי,, הוא עורב!!!! רן- תן לי את האייסי שלך ולשם הנימוס- בבקשה אני אוהבת את מאוסנייק! שלמה- תביא לי זפת לאוזניים הוא משקר אותי הוא הורג לי תחיים!!!! (לורד) ורד!!! נוסעים לת"א arn´t you excited!!!??????? cause i am!!! טוב ביי (ורד נדבקתי ממך) סהר
יש! אז כן ניפגשים! סהר, צרפתי אותך לרשימה! תיתחברי את, אני וורד ונדבר כבר ואני בא אליכן לבאר 7 ישששש! ניראה CKY ונקשיב לבלינק כל הלילה!!!!!!!!! רק אני לא חולה ועדיין הולך לבצפר... בעלללללל באסה יאללה, ניגמר השיר של קיילי מה שמה באמ טי וי מיוזיק אוורדס, אני חוזר לצפות בזה בתקווה לראות את בלינק
היי!! זה רשמי עכשיו, אני חולה, חולה כשרה למהדרין!!! אז, אני יושבת לי עם הקלינקס והדקסמול, ושמחה שמחר אבריז מבית הספר!!! ורד, בואי לבקר אותי אחרי בית ספר! רן... הוספתי אותך לרשימה באייסי אז... נדבר כבר ביי סהר (Being Sick Rulez!!!)
יו יו סהר@ גם את חולה עכשיו@ אני גאה להגיד שהדבקתי כבר 2 אנשים (אותך ואת הדסיה)!! או אלהים, אני גוססת פה! אני משתעלת כבר כמה שבועות באופן רציף!!!! תתקשרי אליי לפלאפון כשתראי את ההודעה! (רק עד1:00 בלילה, כן?!) טוב אז ביי אני כבר אבוא אלייך אחרי בי"ס. אני אמסור לשאר הכנופייה. ביי ביי אחותי הצולעת אל תקחי דקסמול, עליי זה לא השפיע! חוצמזה את יודעת מה התרופה הטובה ביותר (לפי אסף שמעוני המסריחן האידיוט) תה עם גראס בבית של סבתא ! תשמעי דיסקים של בלינק ותוך שעה תראי שיפור מיידי!!!!!!!!!! ד"ש לג´ורג´ בר ורד