סקר

Bunny_girl

New member
הווווווו

הויה! הייתי רוצה את FENIX TX Sum 41 New found glory (כל אלה כבר חיממו את בלינק) ואני הייתי רוצה את LESS THAN JAKE GOOD RIDDANCE MxPX NOFX PENNYWISE NO USE FOR A NAME ועוד מלא אבל אין לי כוח להקליד.... *לא רוצה ללטף האו האו אינעל אבוק@!!)********מסר במחתרת!! ההאאא אז ביי ביי אני עדיין חולה... ורד

~BLINK182_gurl~

New member
יש המון להקות!!!

כמו- NOFX, fenix tx, sum 41.... והנה עוד כמה תוספות שלא כתבתם- the offspring, american hi fi, foo fighter... ושאלה- מישהו ראה את הקליפ החדש של אמריקן היי פיי? קליפ ושיר יפים לאללה! שירה

ofir_einhorn

New member
אני הייתי רוצה.....

לראות או את סליפנוט או את קורן אבל מכולם הייתי רוצה לראות את דפטונס לא הייתי מתנגד לראות את פנתרה או את גאן אנד רוזז אבל מכולם הכי הייתי רוצה לראות את נירוונה הגדולים(בעיה אי אפשר) אז קיצר הכי את דפטונס או נירוונה nirvana rules

gl

New member
בואו נלפור את הקבר של קורט קוביין

ונעמיד אותו על הבמה שישיר .... אופס.... GREEN LANTERN עבדכם הנאמן בירוק

gl

New member
בואו נלפור את הקבר של קורט קוביין

ונעמיד אותו על הבמה שישיר .... אופס.... GREEN LANTERN עבדכם הנאמן בירוק

HelloweeN

New member
nirvana sucks !

ואל תעמיד את חבורת ההומאים האלה, כלומר את מה שנשאר מהם באותה שורה עם פנתרה. למרות שאני לא מת על פנתרה.. הם מזיינים את ה"סוטול".

MADPUCK

New member
ha ha

כמה דברים של nirvana כבר שמעת? ואם שמעת קצת יותר מחצי, ואתה אומר את זה, סימן שאין לך שום טעם במוסיקה עובדה שnirvana תמיד זוכים באחד מהמקומות הראשונים ב-top 100

HelloweeN

New member
אני מניח

ששמעתי מספיק חומר של החרא שנקרא נירוונה בכדי לומר שהם חבורת לוזרים מפגרים שעושים מוזיקה מסריחה. אין לי טעם מוזיקלי ?? לא נראה לי... והסיבה שהם זוכים כי פשוט חוסר אובייקטיביות מצד קהל הצופים, אלא סובייקטיביות מצד ה-אמטיוי המסריח.... אם תסתכל מדי פעם ערוצי מוזיקה נורמליים כמו ה-וי אייץ´ וואן (לא נכתב טוב בעיברית), תבין שנירונה מזמן פאסה שם... בקיצור חרא של להקה שמהווה דוגמא לכל הפוזרים למיניהם.

Chot

New member
אהמממ..

אני מניחה שאתה אומר כאלה שטויות על נירוונה רק בגלל שאתה מתעב את הגרופים ומעריצי הפוסט נירוונה שלהם, (כי אני לא מאמינה שהיית בחיים כדי להכיר את הפרו), שזה בסדר, גם לי יש משו נגד פינק פלויד ורדיוהד רק בגלל כל המאמינים הפאנטיים שלהם, אבל אני לא הולכת ויורקת שטויות כמו "פינק פלויד זה סתם חרא ואין להם מקום תחת כנפי השכינה", או לחילופין- "רדיוהד הם חבורה של זבלים מטומטמים והם עושים של חרא של מוזיקה", כי זה יהיה סתם ילדותי ומיותר. וברור שלא תהיה שום אובייקטיביות בנושא הזה, כי זאת מוזיקה שאנשים אוהבים- וכשמישו אוהב משו, מוזיקה, אומנות, זה אף פעם לא יהיה אובייקטיבי. זה לא בחינות לצבא פה. אוווו לא, הו לא לא הו, וי אייצ´ וואן חושבים שנירוונה זה "פאסה". who gives a fuck?! וי אייצ´ וואן עדיין משמיעים את רוקסי מיוזיק, אוקיי? וי אייצ´ וואן זה לא המקור למדד שלנו. ובלינק היו מתים שנירוונה יחממו אותם. לא לא, סליחה- בלינק היו מתים לחמם את נירוונה. זהו.

HelloweeN

New member
אני מניח

ששמעתי מספיק חומר של החרא שנקרא נירוונה בכדי לומר שהם חבורת לוזרים מפגרים שעושים מוזיקה מסריחה. אין לי טעם מוזיקלי ?? לא נראה לי... והסיבה שהם זוכים כי פשוט חוסר אובייקטיביות מצד קהל הצופים, אלא סובייקטיביות מצד ה-אמטיוי המסריח.... אם תסתכל מדי פעם ערוצי מוזיקה נורמליים כמו ה-וי אייץ´ וואן (לא נכתב טוב בעיברית), תבין שנירונה מזמן פאסה שם... בקיצור חרא של להקה שמהווה דוגמא לכל הפוזרים למיניהם.

HelloweeN

New member
אם כבר ניורוונה היו מתים לחמם

את בלינק.. ולמרות שאני לא מעריץ גדול של בלינק (אני פשוט מחבב את הפורום הזה), אני בהחלט מעדיף בלינק על נירוונה. על טעם וריח אים להיתווכח !!!

Chot

New member
אתה קובע עובדות

וזורק אמירות, שאף אחת מהן אינה מצויינת בנימה אישית, אז אל תתחיל לזיין תשכל על הדיעה האישית וטעם ריח וחוש המישוש טוב? לא לא די אני לא סיימתי לצעוק עליך! מישו אמר שהוא היה מעדיף לראות את נירוונה ואת בלינק מנגנים ביחד על אותה במה, ואתה מתחיל עם כל ה"נירוונה חרע איפים מסריכים לוזרים מיסקנים", זאת אומרת, מה זה בכלל קשור זה שהם מסריחים וזה שהוא היה רוצה לראות אותם עם בלינק. אתה בעצמך על טעם ועל ריח אין לאיתווכח! למה אתה סתם כותב שטויות? די נו מספיק חזוס אתה מעצבן אותי כמו המוות.

HelloweeN

New member
קודם כל

תחזרי לכיתה א´ ותלמדי לכתוב כיאות. שנית, אל תכניסי לי דברים לפנ שלא אמרתי.. אמרתי שלפי דעתי נירוונה הם חרא של להקה. אז אל תגידי לי מה לאהוב ומה לא לאהוב, מה טוב ומה לא טוב... כי זאת דעתי... ואם משהו לא מוצא חן בעיניך, את יכולה לקפוץ לי.

Chot

New member
אפשר בישיבה?

אני מתתעעע לקפוץ בישיבה! הנה יופי עכשיו בוא נשחק בלכתוב אחד לשני דברים שקשורים אחד לשני! (תראה אני גם יודעת להדגיש, זה ממש כיף), ככה כמו הגדולים, יש? אין לי מושג איך הגעת למסקנה שאני אומרת לך מה לאהוב ומה לא לאהוב.

HelloweeN

New member
אם כבר ניורוונה היו מתים לחמם

את בלינק.. ולמרות שאני לא מעריץ גדול של בלינק (אני פשוט מחבב את הפורום הזה), אני בהחלט מעדיף בלינק על נירוונה. על טעם וריח אים להיתווכח !!!

Fudghe_boy

New member
האמת שsum 41

חיממו כבר את בלינק במספר הופעות באנגליה ובארה"ב ובכלל תום אמר ש half hour of power האלבום הראשון של SUM הוא האלבום השלישי הכי יפה שהוא שמע בשנת 2000 לא שאני מתחשב ממש בדעה של טום אבל הם משתפים פעולה זה כל מה שרציתי לומר

on drugs orange

New member
מאד מעניין ../images/Emo70.gif

הייתי רוצה להיות מאד בהופעה שסאם יחממו את בלינק...זה יכול להיות זיכרון לכל החיים...

Alinush*

New member
אני הייתי רוצה.........

את SUM41 ואת-NOFX. וגם לינקין פארק.........
אלינה

למעלה