בואו נעשה שירשור משנסג´ר? שלי זה zohar_zohar
מ מריצה המטריפה New member 24/10/02 #1 ../images/Emo26.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo36.gif בואו נעשה שירשור משנסג´ר? שלי זה zohar_zohar
../images/Emo26.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo36.gif בואו נעשה שירשור משנסג´ר? שלי זה zohar_zohar
T the rock girl New member 24/10/02 #3 oops.. בטעות שמתי את הפרטים שלי בשרשור של הפטנטים אז אם לא אכפת לכם בבקשה תקחו אותם משם כי אני לא רוצה לשים פעמיים ולהעמיס על הפורום.. תודה!! תום
oops.. בטעות שמתי את הפרטים שלי בשרשור של הפטנטים אז אם לא אכפת לכם בבקשה תקחו אותם משם כי אני לא רוצה לשים פעמיים ולהעמיס על הפורום.. תודה!! תום
מ מריצה המטריפה New member 24/10/02 #5 הלו אנשים למה אתם לא משרשרים?? בבקשה עד שעשיתי לי מסנג´ר.... בבקשה תשתפו פעולה!!!!!
P PinkBanana New member 25/10/02 #6 יש לי מסנג´ר אבל... אם מישהי רק מעזה להטריד אותי סתם....היא תחטוף וחזק. יענו אל תשלחו לי הודעות דביליות כאלה.....אוקיי? רק יענו להתכתב בסבבה. נפאל, לעזוב אותי בשקט כבר חסמתי אותך! דה מסנג´ר: [email protected]
יש לי מסנג´ר אבל... אם מישהי רק מעזה להטריד אותי סתם....היא תחטוף וחזק. יענו אל תשלחו לי הודעות דביליות כאלה.....אוקיי? רק יענו להתכתב בסבבה. נפאל, לעזוב אותי בשקט כבר חסמתי אותך! דה מסנג´ר: [email protected]