למכירה

• פותח הנושא Xeo
  • פורסם בתאריך

Xeo

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif למכירה

Xeo

New member
חשמלית ERG ומגבר בלוז ג'וניור (1800 למגבר).

חשמלית ERG שמורה כחדשה: http://www.ergcustomguitars.com/firebird_new.htm Body: Mahogany 5A back, maple top Neck: queensland maple Fingerboard: Brazilian Rosewood Pickups: Saymour dunkan parralell axis bridge, Gibson classic 57 neck חומרה GOTOH כסף ומפתחות 510. 6500 ש"ח. מגבר מנורות פנדר בלוז ג'וניור שמור כחדש. http://www.fender.com/products/search.php?partno=0213205000 1800 ש"ח. הציוד שמור מאוד ומעולם לא יצא מהבית. מוכר עקב מעבר לאקוסטית. אם יש לכם אקוסטית מעניינת שאתם רוצים לעשות עליה טרייד, אשמח לשמוע (גם אם היא זולה יותר+הוספת כסף). איל 0523826183 חיפאי

The Walrus

New member
לא זמן טוב למכור בלוז ג'וניור

בדרך כלל בלוז ג'וניור עולה 3500 שקל, מה שאומר שאפשר להשיג עליו יד שנייה 2700 בערך, אבל היום הוא בהנחה בכלי זמר (2700 שקל) אז צריך למכור אותו ממש בזול, כמוך... הייתי חושב פעמים, אם היית מחכה קצת תוכל להשיג סכום גבוה יותר. ולקונים, מי שמחפש מגבר כזה, מחיר יותר טוב פשוט לא תמצאו!

מרייר על המגבר..

לו רק היה לי ת'כסף הדרוש. (יש לי פרונטמן 25R). אוח, משתלב נהדר עם הפנדר האמריקאית שלי.

The Walrus

New member
זה מחיר חד פעמי

בקרוב כלי זמר יסיימו את המבצע, ומחיר יד השנייה יזנק בהתאם. אני הייתי קופץ על ההזדמנות... למה, למה קניתי אז את המגבר מכלי זמר בלי מבצע ב3500 שקל?!

doc monti

New member
../images/Emo41.gifגיטרה חשמלית שמאלית למכירה../images/Emo41.gif

למכירה גיטרה חשמלית שמאלית מסוג G&L Legacy HB אמריקאית בצבע כחול burst שקוף (רואים את העץ). הגיטרה בת 10 שנים ושמורה מאוד לגילה. גיטרה מאוד ורסטילית למגוון סגנונות. מפרט: פיקאפים בתצורת HSS- 2 סינגלים וינטאג' של G&L והאמבקר של סימור דנקן (TB4) עם סוויץ' לפיצול. גוף- 2 חתיכות swamp ash, צוואר Birds eye maple, פרטבורד רוזווד, חיבור Bolt on. גשר צף 2 ברגים סטייל סטראטוקסטר. סטאפ אחרון לפני כ-4-5 חודשים. מחיר- 4200 ₪ (כולל קייס קשיח מקורי כמובן!) לפרטים נא לפנות במסרים

../images/Emo45.gif אחלה גיטרה!

לא מבין למה אתה מוכר... אתה יודע כמה קשה למצוא שמאליות.

doc monti

New member
אני יודע...

אבל לפני כמה חודשים קניתי עוד אחת, ובזו אני בקושי מנגן. במקום שהיא תשכב בקייס עדיף לי למכור אותה.

tomerol

New member
ווואוו שמאלית!!! רק אם היה לי את הכסף ../images/Emo201.gif

JPOM

New member
מגבר למכירה!

ראק שכולל MP-1, פרה אמפ מנורות אדיר, היה בשימוש ע"י הגדולים ביותר. יש לו הכל מקלינים חמימים לדיסטורשנים רוצחים. פאוור אמפ מנורות של Carvin מדגם T-100. 100W, יכול לעבוד במונו או בסטריאו. עוצמתי, חזק, אמין, ומשתלב מעולה עם הMP-1. כל זה הולך לבוקסה 1*12 של מרשל מדגם 1912. בוקסה טובה, בנויה טוב, לא כבדה ונותנת אחלה סאונד. יש גם מידי קונטרולר של דיג'יטק מדגם MC7 לשליטה על הMP-1. כל הציוד במצב תקין, מצב קוסמטי טוב וללא שום פגמים. מגיע עם הראק עצמו ועם כל הכבלים הדרושים. מחיר ושאר פרטים בטלפון - 0524409910 יש אפשרות לטרייד על קומבו או ראש מנורות. פתוח להצעות על כל מגבר מנורות.

JPOM

New member
חיובי.

התמונה ישנה. היא השתנתה קצת מאז ובקרוב יותקנו גם ספרצלים. גיטרה מעולה.

eVeR WiSH

New member
דיי חברה אתם צוחקים עלי!גיטרה למכירה

ltd/esp ec-1000 deluxe!!!!!! חדשה לגמרי הגיעה לארץ ביבוא אישיי ארגז קשיח מובא במתנה הגיטרה היחידה בארץ מסוגה נשמעת מעולה ומתאימה לכל דבר מחיר:4400 ! חייבת להימכר ודחוף גמיש!הגיטרה חדשה ועולה 6000 מהיבואן בובה אמיתית ונמכרת בצער לפניות במסרים או בפלאפון 0525815602 שם המוכר יוסי מפרט: Construction / Scale:Set-Neck / 24.75” Body:Mahogany Neck / Fingerboard:3-Pc. Mahogany / Rosewood Nut Type / Width:Earvana Compensated / 42mm Neck Shape:Thin U Inlays:Abalone Flags Frets:24 XJ Binding:White w/ Abalone Purfling (B/N/H) Hardware:gold Tuners:Schaller Locking Bridge / Tailpiece:Tonepros T3B-T & T1Z Locking Pickups:EMG 81 (B) / 60 (N) Active Electronics:Vol / Vol / Tone / Toggle

Fly2High

New member
בונה אפקטים לגיטרות

מסרים
ולא לשאול אותי "כמה עולה אפקט" >< יש מאה אלף סוגים של אפקטים ><, תודה

למעלה