ל י ג ל ו ש י
New member
../images/Emo26.gif../images/Emo201.gif../images/Emo36.gif
אני תוהה בתקרה, שואלת את עצמי, למה לעזאזל זה קורה לי?! מה סכ"ה ביקשתי? שיהיה לי טוב עם מישו? עד שאני מוצתא מישו, פתאום ההורים שלו אומרים לו " **** זה לא פייר כלפיה, שתיהיה איתה אחרי שיצאת מהארון [הוא דו] ושאתה ישר קופץ מבנים לבנות..."
הם לא יכולים להניח לנו? אני יודעת שאין להם משו נגדי כי הם בכלל לא מכירים אותי.. הם דווקא בעד, פשוט לא רוצים שאפגע, רק אם הם היו קוראים פה, הם היו מבינים שעד שהם לא פתחו ת'פה לא נפגעתי! מה שמצחיק בכל הסיפור, שכמה שעות לפני כשדיברנו רגיל וצחקנו וכאלה... הוא אמר לי להתחתן איתו כי אמרתי לו משו
ושהוא רוצה שכולם יעלמו ונשאר רק אני והוא בעולם! ושהוא רוצה אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתם שואלים למה בעצם נפגעתי? מכמה סיבות, כי אני טיפשה, וסיבה 2 כי אני מפגרת. אני מפתחת ת'ציפיות שלי, יותר מידי מהר... ובסוף מי נדפק?! אני! הוא עכשיו הוא בשדה תעופה, טס לו להולנד... אמרנו שהנסיעה הזו דיי במקום. אחרי מה שההורים שלו אמרו, הוא יוכל לבדוק כשהוא רחוק ממני, ושאין לנו דרך לדבר... מה הוא מרגיש כלפי, אם בכלל. עכשיו רק צריך להמתין בסבלנות ל24.12 שיתחבר. יהיה טוב, נכון?!
מי שיודע על מי אני מדברת, אני מבקשת ממכם לא לרשום ת'שלם שלו....
אני תוהה בתקרה, שואלת את עצמי, למה לעזאזל זה קורה לי?! מה סכ"ה ביקשתי? שיהיה לי טוב עם מישו? עד שאני מוצתא מישו, פתאום ההורים שלו אומרים לו " **** זה לא פייר כלפיה, שתיהיה איתה אחרי שיצאת מהארון [הוא דו] ושאתה ישר קופץ מבנים לבנות..."