../images/Emo26.gif../images/Emo201.gif../images/Emo36.gif

אני תוהה בתקרה, שואלת את עצמי, למה לעזאזל זה קורה לי?! מה סכ"ה ביקשתי? שיהיה לי טוב עם מישו? עד שאני מוצתא מישו, פתאום ההורים שלו אומרים לו " **** זה לא פייר כלפיה, שתיהיה איתה אחרי שיצאת מהארון [הוא דו] ושאתה ישר קופץ מבנים לבנות..."
הם לא יכולים להניח לנו? אני יודעת שאין להם משו נגדי כי הם בכלל לא מכירים אותי.. הם דווקא בעד, פשוט לא רוצים שאפגע, רק אם הם היו קוראים פה, הם היו מבינים שעד שהם לא פתחו ת'פה לא נפגעתי! מה שמצחיק בכל הסיפור, שכמה שעות לפני כשדיברנו רגיל וצחקנו וכאלה... הוא אמר לי להתחתן איתו כי אמרתי לו משו
ושהוא רוצה שכולם יעלמו ונשאר רק אני והוא בעולם! ושהוא רוצה אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתם שואלים למה בעצם נפגעתי? מכמה סיבות, כי אני טיפשה, וסיבה 2 כי אני מפגרת. אני מפתחת ת'ציפיות שלי, יותר מידי מהר... ובסוף מי נדפק?! אני! הוא עכשיו הוא בשדה תעופה, טס לו להולנד... אמרנו שהנסיעה הזו דיי במקום. אחרי מה שההורים שלו אמרו, הוא יוכל לבדוק כשהוא רחוק ממני, ושאין לנו דרך לדבר... מה הוא מרגיש כלפי, אם בכלל. עכשיו רק צריך להמתין בסבלנות ל24.12 שיתחבר. יהיה טוב, נכון?!
מי שיודע על מי אני מדברת, אני מבקשת ממכם לא לרשום ת'שלם שלו....

הורס 17

New member
מותק ../images/Emo23.gif

למה לעזעזל זה קורה לך?!?!?! לדעתי קורה לך משו מדהים. שכולם יעלמו ותישארו רק שניכם בעולם, זה אחד הדברים היפים ביותר להגיד למישהי. בקשר לזה שהוא דו, אין לך ממה לחשוש, אני מכיר 3 אנשים שהם דו, היו עם בנים ועכשיו עם עם בנות בקשר ארוך טווח... בקשר להורים, אם היינו הולכים רק לפי מה שהורים אומרים לא היינו מגיעים רחוק רוב ההורים כיום הם עדיין מהדור של פעם שלא מבינים כל כך בדברים החדשים האלה שעוברים על הנוער. יעבור להם. בסוף הם רק ישמחו ובאמת הנסיעה להולנד אולי תיתן איזה מבט אחר על העניין מקווה שמבט לטובה

רק שניכם בעולם

יש לזה מלא השלכות.....וזה לא ממש רומנטי. בואי נגיד שתוך כמה שבועות ימאס לכם אחד מהשני ואז גם יצוצו עוד מלא בעיות ותוך חודשיים שלוש אתם נכנסים לשגעון ואין לכם מושג איך לטפל בזה כמו למשל אם את חולה, הוא ירפא אותך? ודבר שני, הקטע שהוא דו, נשמע קצת בעייתי. הרבה בנים כאלה הם בעצם הומואים שלר מסוגלים לקבל את עצמם עד הסוף. תלוי גם איך הולך לכם במיטה. יהיה טוב.

מיטה?! חחחחחחחחחחחח....

לא מצחיק, אני כולי בדיכאון ממנו. שישאר בהולנד. כמו שאמרתי, היותו דו לא מפריעה לי, בכלל לא.

James Hammerton

New member
עוד לא קרה שום דבר

הוא נסע והוא יחזור, ותדברו על זה אחרי שהוא יחזור. מכל מה שכתבת לא הבנתי מה העמדה שלו בעניין, ההורים לא רוצים שהוא יכנס לקשר אבל מה הוא רוצה כרגע?

אני גם לא יודעת...

הוא לא רוצה להגיד לי מה הוא רוצה כדי לא לגרום לי לפתח ציפיות..ואז שאפגע בסופו של דבר.. בדיוק כמו ששאלתי אותו אם נתנשק בדייט שלנו הוא ענה "אני לא רוצה לענות לך כדי לא לפגוע בך.." אני מקווה שיהיה טוב.

למעלה