HELP מישהי יודעת מאיפה אני יכולה להוריד את פרק 2003 במלואו
ק קרן אiר New member 11/5/03 #1 ../images/Emo26.gifHELP../images/Emo36.gif מישהי יודעת מאיפה אני יכולה להוריד את פרק 2003 במלואו
ק קרן אiר New member 11/5/03 #2 אופס... התכוונתי לפרק 603... פשוט חשבתי על משו אחר כשכתבתי את זה... חחח...
ט טל גקסון New member 11/5/03 #3 אסור לדבר על הורדות../images/Emo11.gif../images/Emo105.gif אני אשלח לך מסר בפרטי...
G GaLi17 New member 11/5/03 #4 אולי בכל זאת...? טוב לדעת שאסור לדבר על הורדות אבל לא נורא זו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה...אני גם צריכה נראה לי את פרק 603 (זה שג'ואי שולחת אימייל לכל הקמפוס) אז אם מישהו יכול לעזור...)) ו...מצטערת שעברתי על החוקים.
אולי בכל זאת...? טוב לדעת שאסור לדבר על הורדות אבל לא נורא זו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה...אני גם צריכה נראה לי את פרק 603 (זה שג'ואי שולחת אימייל לכל הקמפוס) אז אם מישהו יכול לעזור...)) ו...מצטערת שעברתי על החוקים.
G GaLi17 New member 11/5/03 #6 תודה תודה תודה... חחח איזה נחמדים פה כולם, איזה כיף זה...זה הפורום הכי נחמד שהייתי בו. תמשיכו ככה...אוהבת אתכם גלי...
תודה תודה תודה... חחח איזה נחמדים פה כולם, איזה כיף זה...זה הפורום הכי נחמד שהייתי בו. תמשיכו ככה...אוהבת אתכם גלי...