HELP

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo26.gif HELP ../images/Emo36.gif

שלום אנשים !! טוב אני אגיע לעניין .. כמו שאתם יודעים אני ואבא שלי בריב דיי רציני כבר כמה זמן .. אני ממש לא אוהבת איך שהוא מדבר איתי ועליי (הטון וזה ..), העובדה שהוא יותר מאמן כושר מאשר אבא ובכלל .. הוא נוסע המון לחו"ל והוא צריך לחזור עוד איזה שבועיים .. לאמא שלי יש יומולדת בערך מתי שהוא חוזר והיא נוסעת לשבוע עם חברה שלה לספרד ומשאירה אותי ואת אחיי לבד עם אבא שלי במשך שבוע !! אני נשבעת שאני לא אעמוד בזה !! אני כל כך לא סובלת אותו !! ועוד שבוע בלי ההגנה של אמא ?! זה לא שאני לא אוהבת אותו בכלל, אני כן (בכל זאת הוא אבא שלי) פשוט .. אני לא מסתדרת איתו .. ורציתי לשאול אותכם מה אתם מציעים לעשות ? .. להשאר איתו שבוע בבית ? .. לתכננן המון פעילויות ככה שאני לא אצטרך להיות בבית ? .. לישון בבתים של חברות שבוע ? .. אני ממש לא יודעת, אני מאוש אשמח לקבל עצות !! אולי איך להשלים איתו .. בבקשה תעזרו .. שיר

maayan15

New member
ניסית לדבר איתו?

אני לא מאמינה שהצעתי את זה!...אני מהאנשים שחושבים שאחד הדברים הכי מביכים בעולם זה לנהל שיחה רצינית עם ההורים שלך....אבל אם המצב כ"כ חמור שאת שוקלת לחיות שבוע אצל חברות בשביל להיתחמק ממנו...זה הזמן לעשות משהו בנושא...אז...בערב בראשון שהוא בא...תשבי...תגידי לו "אבא..אני צריכה לדבר איתך"... תסבירי לו את המצב שלך בשיא הרצינות....ויכול להיות שזה יישתנה....ועל כל מקרה תכיני תיק לשינה ותודיעי לחברה שיכול להיות שתהיה לה אורחת....
...

*neta*

New member
אם את רוצה להמנע

מבילוי משותף איתו, אז תקבעי לך תוכניות ותשני אצל חברות.. אבל את בעצמך אמרת שהוא מעט מעט מאוד בבית, אז לא חבל לאבד את ההזדמנות לבלות איתו קצת? מי יודע מה יכול לקרות

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo51.gif אתן צודקות ..

אבל זה באמת ממש ממש קשה !! אני אכתוב פה לפני השבוע הזה .. נראה ..

shiri_b

New member
שאת כן בבית.תסתגרי

בחדר שלך תזמיני אלייך חברות, תלכי אל חברות.את יודעת תמנעי ממצב שאת והוא תהיו לבד יחד.

תשני אצל סבתא או דודה או משהו...

ככה תהפכי את השבוע הזה לבילוי, במקום לעינוי מתמשך. אני חושבת שלדבר איתו, אולי יכול לעזור, אבל מצד שני יכול לגרום למצב להיות יותר גרוע. אם תעלי את הנושא הוא יכול למצוא לך 1001 דברים שאת לא היית בסדר, ואת תתעצבני שהוא חושב ככה, ותכפילו את החומרה של המצב הזה, וממש לא יהיה לך נעים לשהות בחברתו. אם תנצלי את השבוע הזה לישון נגיד אצל דודים שלך, אז תהיה לך תעסוקה, ותוכלי לבלות איתם במקום לריב עם אבא שלך על כל פרט קטן. אני מציעה שתדברי על זה עם אמא שלך לפני הנסיעה, כי אם תאמרי לאבא שלך שאת נוסעת הוא יתחיל לשאול אותך למה את רוצה לסוע וזה עלול להסתבך...

Pink Punk Girl

New member
אני יודעת שאת באמת הבעיה ..

דבר ראשון יש ביצפר בשבוע הזה ואף אחד במשפחה לא גר קרוב ככה שאני לא יכולה לסוע .. אני באמת לא רוצה כל כך לדבר איתו .. הוא תמיד מוצא במה להאשים אותי !! והלוואי שהייתי יכולה להסתגר בחדר אבל אני לא יכולה כי אני עם אחותי בחדר כי בונים לנו חדרים חדשים ואני צריכה להיות איתה .. ככה שזו בעיה .. ואני דיברתי כבר עם אמא שלי על זה והיא לא ידעה בדיוק מה לענות .. אבל נדבר שוב ..

שיר.....

לדעתי את צריכה לקבוע לך תכניות לאחרי בית ספר ולאחרי הצהריים אבל אל תשי אצל חברות , אולי זה יועיל אם תהיו קצת אז לפחות בלילה תישארי בבית....

Pink Punk Girl

New member
אני רוצה להסביר משהו ..

הבעיה עם אבי לא כל כך רצינית .. אני פשוט לא אוהבת איך שהוא מדבר אליי ולמרות שזה אבא שלי וזו זכותו לדבר אליי ככה .. אני ממש לא סובלת את זה !! הוא גם כל הזמן מעיר לי על מה שאני אוכלת וזה .. אבל זה פחות גרוע כי דיברתי איתו על זה והגענו למסקנה שהוא לא יעזור לי יותר עם האוכל .. אני בכלל לא שונאת אותו, אני אוהבת אותו .. פשוט יש המון דברים שאני ממש ממש ממש לא אוהבת בו !! אני רוצה לדבר איתו אבל זה קשה .. בגלל זה רציתי לדעת אם יש לכם הצעות נוספות של מה לעשות .. וכשדיברתי על השבוע שאני אשאר איתו ועם אחיי לבד יותר התכוונתי לבעיה שאני הבכורה ובגלל זה הוא כל הזמן רוצה שאני אעשה הכל ואהיה אחראית וזה .. נראה לי שזה קשור לאיך שהוא גדל כי הוא היה הבכור ותמיד ההורים שלו התילו עליו את כל האחראיות והוא גם היה מאוד מאוד שמן והוא כל הזמן דןאג בקשר לאוכל שלי כדי שלא אהיה שמנה .. נראה לי שהפעם הסברתי את הבעיה יותר טוב .. אני מקווה לתשובות !! שיר

*neta*

New member
כתבת שאת מבינה

אותו ואת הדאגה שלו..וגם שהוא ה-ר-ב-ה מחוץ לבית, אז אני ממליצה לך לנצל את השבוע שיש לך איתו לבד (בערך..) ולנסות להפיק את המיטב, אחרי הכל הוא לא יוצא נגדך בכוונה

*neta*

New member
תנסי, אין לך מה להפסיד ../images/Emo13.gif

וכמובן שתעדכני אותנו

כדאי... ../images/Emo16.gif

וליתר ביטחון, תודיעי לחברה הטובה שלך שאת עלולה לבקר אותה בצורה פתאומית... תכיני לך תיק ותחביאי אותו איפהשהו.. ואם העניינים יצאו משליטה, תקחיאת התיק ותלכי. בהצלחה
ניר

אני ממש לא מסכימה איתך!!!!!../images/Emo31.gif

אם היא תצא מהבית, זה רק יסבך את המצב!!!!!! היא מנסה לפתור את הבעיה, ולא לסבך אותה. חוץ מזה, אם היא "תברח" אז גם אימא שלה לא תהיה לצידה!!!!
רעיון גרוע

*neta*

New member
נשמע כמו מדריך לאשה

שלא בטוחה אם כדאי להתחתן או לא, אז היא מכינה תיק למילוט

../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

אבל אם לא יתנו לה לנשום, לזוז, וכו´ וכו´, עדיף לברוח מאשר לסבול את זה.
ניר

כן, אבל..........................

היא בעצמה אמרה שהמצב לא עד כדי כך נורא. פשוט אבא שלה מעצבן אותה. ואם היא תברח, אז המצב רק יחמיר. אף אחד מההורים לא יהיה לצידה. בכל מקרה, זאת דעתי....

טוב.... זאת באמת בעיה.... ../images/Emo4.gif

יש לך שתי אפשרויות: 1. להיות אצל חברות, להימנע מלהיות איתו לבד. לצאת כמה שיותר, לשכוח, להמנע.... בקיצור ~ לברוח מהמצב!!!!! 2. לשבת איתו פעם באיזושהי הזדמנות (כשיש לו ולך מצב רוח טוב) כשאתם לבד. ופשוט לדבר על הכל!!!!! זה נשמע קשה, אבל זה ממש יקל עלייך. ידוע שהוצאת דברים מהבטן עוזרת. פשוט תשאלי אותו: "אבא, למה אנחנו לא מתקשרים טוב?" תדברי על הבעיות ביניכם. תנסו להבין למה אתם לא מסתדרים. בקיצור ~ לפתור את הבעיה!!!!! עכשיו, אני בטוחה שאת כבר יודעת מה הבחירה הנכונה. ואפילו אם את לא רוצה להודות בזה, הדברים חייבים להיפטר סוף סוף. מה יקרה כשתגדלי ? ? ? איך תוכלי לחיות ככה???? הוא בכל זאת אבא שלך.... דברי איתו, זה יעזור! אבל אל תדברי בזילזול... פשוט תנסו להקשיב אחד לשני ולדבר על הכל!!!!!! אבל תשמעי.... ההחלטה בידייך.
לפתור.
לברוח. תבחרי מה שאת חושבת לנכון. רק תזכרי, זה לא יעבור אם לא תביני שאת צריכה לתקשר איתו, ושזה ישפיע על העתיד.

Pink Punk Girl

New member
לפתור ..

ו
לכל מי שענה לי !! אמרתי לאמא שלי את הרעיונות שלכם והיא ממש הצדיקה אותכם !! אני חולה עלייכם !!
נקווה שזה יצליח !!

למעלה