תזכורת!!!

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

למעשה זה רעיון לא כל כך גרוע שתתנדב בה.ל.ל. - פעם כשיהיה לך פנאי.

admor

New member
איזה שבוע טוב איזה משחק טוב

הגביע הוא שלנו

מי אמר אני ולא קיבל מילים

ולא קיבל חיבוקים ולא שתה יין תפנוקים לא רגל על פנסים לא חשב על מעשים הוא האיש הירא ורך הלבב סחור סחור מילותיו בכחש וכזב יפלבלו עיניו שוטה רע וחובב תולש שער שיבה ממתניו קו לקו נשקו ארכובותיו שירו לי משיר ציוניו שאלו שלום דפיו שלית חבל בדיו מהר אהב

barr1969

New member
נצל"ש: לריאות במצוקה דרושה תרומה.

יותר מחברים, מודעים, סקרנים ומוקירים, היו בעיקר אנשים שבאו לפרגן. זה לא שאני בן אדם שלילי, אבל יש לי אבל: תותר נשימה עצמונית גם בפאבים, בארים וזולות חביבות.

פנדיאני

New member
נהפוך הוא

בני זוג שאינם יודעים לנזוף זה בזה, זיווגם טכני ושבלוני וראוי לבעל נפש להחמיר בענין זה.

mndi gold

New member
הגוט שבאס לכל הגולשות הגולשים

אני נכנס למקלחת שמסיימת את השבוע, לצלילה המוסיקה ברדיו,ומשום מה אני מתגעגע לעיר ניו יורק.....

Le Fay

New member
היה צפוף, erratic, מעניין ומשעשע.

זוכרת שלושים ושניים אנשים למרות שההרגשה היתה שהיו לפחות חמישים, האורחים האחרים שם נורא רצו להשתלב אבל היתה תחושה של חבורה מגובשת מאד והם לא הצליחו, נשאר מספיק כסף לכיסוי החשבון והמון טיפ (למרות ששייקספיר השאירה הרבה עודף, אולי גם אחרים, התרשמתי ששכחו לרשום חלק מהפריטים שצרכנו), לא היו די כסאות לישיבה סביב אותו שולחן, אז ישבנו גם על השטיח ואביזרי הקישוט, והילדון שמנהל את המקום התלהב מהציבור הקדוש לאללה. הבירה היתה יקרה (₪20 לחצי ליטר מקומית או 330CC מתוצרת חוץ) כי בעל המקום עוד לא התקין שם את החביות, היו רק עוגות וחטיפים כי עדיין לא קיבלו אישור להפעלת המטבח, השירות צלע כי עד שיחזירו חובות רק מנהל המקום והברמן מטפלים בהזמנות ועד הבקשה הרביעית הם לא הבינו שכדאי להם להוציא חשבונות נפרדים (אחר כך כן). לא דגמתי את השירותים אז אין לי מושג איך הם נראו, אבל האוירה שם טובה וזה מקום חביב ביותר לקיים בו מסיבות.

uri80

New member
כיסאות. כיסאות זו המצאה נהדרת.

בירה מחבית בכלל, והאמת שלגבי אנשים קצת חבל - תלוי הרבה גם בהם וגם בנו.

Le Fay

New member
אמר הבחור שנאלץ לשבת על צב,

כשחדק של פיל מתנוסס לתפארת מאחוריו. בקושי התאפקתי לקחת את הגלובוס ממול ולהניח אותו על כתפיך...

admor

New member
השירשור עם הזקן?

לא כל מי שמגיע מהרי האטלס הוא עם זקן, אתה רשאי להוריד את הזקן. איחלתי לחייל הצלחה בהמשך תפקידו.

barr1969

New member
מצבו טוב

היו אנשים שנאלצו לשבת על שטיח שהם "לא יודעים מי ישב עליו קודם".

למעלה