תזכורת!!!

שבתאי

New member
../images/Emo26.gifתזכורת!!!

מעתיק כאן, לתזכורת, את הודעתה של לה פיי... לרגל הרך היילוד , שבתאי עורך בחמישי הקרוב (8 בפברואר) מסיבונת נפרדת למבקרי הפורום: מקום: "המעליה", שחונכת השבוע את מעונה החדש בקולנוע דן (לשעבר "פינגווין") ברח' הירקון. מועד: יום ה', 8.2.07, מעשר (22:00) צפונה. המקום ייסגר לרשותנו מעשר עד שתיים אחר חצות, ואפשר כמובן להמשיך לרבוץ בו גם אחר כך. מוזמנים: מבקרי הפורום,חברים, מודעים, מוקיריו של הצדיק, סקרנים וכל מי שרוצה לפרגן. קיצור: כולם. תחבורה: מוניות שירות קו 4 לבן יהודה פינת טרומפלדור. הרחבה בעניין זה בהמשך. "המעליה" היא זוּלה חביבה ביותר עם מוסיקה חביבה ביותר, ואתם מוזמנים להצטייד בדרבוקות וכלי נגן. להתראות נ.ב. הייתה ביקורת מאוד משבחת, על הספר, במגזין "טיים אאוט" אינני מצליח להעלות אותה לאתר - מדוע? אשמח לעזרה...

naty 1

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

מקווה גם לגלות נוכחות. למה שלא תתן את הכתובת המדוייקת ברח' הירקון במקום ההסבר המורכב משו?

miss mcmillan

New member
אולי קחו אותי שניכם?...

(דבר איתי אם אתה נוסע, או שפינוקי האימתני יתקוף אותך! פינוקי עצוב, פינוקי נושך!)

חצופית.

לא אני זו שביטלתי. חוצמזה ערב הוקרה למר קור (אפשר לקרוא לך מרקו?) האלו כאילו?!?

חצופית בדבש את

אפחד לא ביטל סיכמנו להתדבר אבל ערב ההוקרה בהחלט מצדיק ביטול. צרי קשר לקביעת מועד חלופי.

Le Fay

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכון כתובת להערב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הכתובת העדכנית של "המעליה": לילינבלום 6 תלביב
תחבורה: מוניות שירות 4 או 5 וכל האוטובוסים שמגיעים לאלנבי-לילינבלום.
מבקשים לרדת ברח' אלנבי תחנה הקרובה לרח' לילינבלום ויורדים בלילינבלום מערבה לכיוון נוה צדק. התנצלויות, רק עכשיו השגתי מחשב. תודה ליא צי ניין ולהתראות!

פעם הבאה

תגדילי למסך מלא תקטיני את איזור התצוגה ואז תגקבלי מפה יותר טובה. שנית תוכלי להשתמש בתוכנת camtasia גירסת 3.0 יש בידי עותק של החברה שאין צורך להרשם בו, תוכנה מעולה לקליטת מסך בהסרטה ובתמונה באיכות מעולה.

uri80

New member
נצל"ש - ענק ../images/Emo6.gif שלומי הטרול הגאון

תוקף אותי במסרים על כך שאני הוא "יורי" אשר "הכריח" את שבתאי לצאת בשאלה. חזק. שלומי יקירי המאותגר קלות. א - ו - ר - י - א - ל לא "יורי". ונסיים בברכת רווועעעעיייייי.... (אתה רואה אדמו"ר, על טרולים זה עובד)

למעלה