תוכן לאתר

shabaz

New member
זה היה הכרחי?!

דרך אגב....דבר לא קשור...הייתי אתמול בפבפוסים... היה מזה אחלה...יש שם קטע עם כושי בקניה... הוא אומר כל מיני מילים מזה מצחיקות... אז הקיצר...אם תשמעו קול צחוק חזק...אז תדעו שזה אני:) כי מזה נקרעתי שם... עכשיו...כמו שאמרתי...את חדשה...את לא יודעת למה אני מתכוון... אני לא הייתי רוצ הלאנוס אף אחת!!! אני יודע שזה פוגע ברכוש הכי גדול של הבנות האלה....הגוף שלהן... אני מכיר ילדה שאנסו אותה (לא אני אנסתי אותה יא סוטים) זה היה ממש עצוס...היא הדרדה לחיים רעים ומלאי אכזבות... היא נהייתה רעה...כל הרוע שלה בא מהלב...בגלל מה שעשו לה באותו יום... אז הקיצר..תסתמי לפני שאת כותבת הודעות כאלה דביליות... רות סוף עבור:)

UpTown~Girl

New member
דרך אגב..

למקרה שלא הבנת, במנייאק היה בצחוק, כי אמרת שאתה מנייאק אם אני הייתי מתנגדת לשני כושים עם 24 ס"מ...ואני וחצי מתנגדת אז יוצא שאתה מניאק... מצטערת...

שריר

New member
הבנתי את המנייאק הבנתי

את אוהבת להתחיל בקטן טוב אז אני אסדר ך את אלון וזה עם הידידות החרמניות הדמיוניות שלו דבר שני יש חרמניות ויש לא חרמניות זה לא כמו אצל הבנים שכולם חרמנים יש כאלה שלא ממש ויש כאלה שכן וזהו פשוט עדי לא אוהבת להודות בחלומות הכחולים שלה אתם שואלים איך אני יודע ברובם הייתי בוא נגיד ככה ראיתי אותה צוחקת מבפנים סתם סתם אני לא אכפיש את שמה אני סתם אוהב את המשפט

UpTown~Girl

New member
לשריר שהיה בכ-ל החלומות הכחולים שלי

תסדר לי את אלון? שריר תודה! אני כל כך מודה לך! מה הייתי עושה בלעדיך???!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאא !!!!!!!!!!!!!!!!! פחחח... צוחקת מבפנים? היית ברוב החלומות הכחולים שלי, מה? אז ספר לכולם מה היה בחלומות הכחולים שלי, קדימה שריר, קדימה...

אלון ב

New member
אני מתנצל בשמו

ממש לא נראה לי העניין הזה ששריר מנסה כל הזמן להכניס אותי לחלומות צלולים של אחרים, אפילו בלי לשאול אותי. לדעתי זו חוצפה, הוא אפילו לא התייעץ איתי לפני כן. שריר, פעם אחרונה. אלון

Dazed&Confused

New member
איזה שירשור זה הביא... על מה?

זה קטע דיי אדיוטי, אבל דווקא הראשי תבות שהאתר המשעשע ההוא בחר, הצחיקו אותי
אם כבר אתם מתווכחים על חלומות כחולים, לפי דעתי לכל אחד הזכות לפנטז בחלום על מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא מזיק לאנשים אחרים, ולהתווכח מי עושה את זה יותר, בנים או בנות, זה חסר טעם.

llllllllll

New member
מצטער, זו אשמתי ורק אשמתי..

אני ביקשתי עזרה, ושבז הציע לעזור לי (למטה), ומשם כל זה התחיל. אני מתנצל,
... לשבז תוכל בבקשה להסביר לי את: NILD DILD RILD אם יש לך מושג? (פשוט אין לי כוח לחכות לאתר של גיא..) תודה, |||||||||

Dazed&Confused

New member
לא הבנת חבר...

השאלה שלך לגיטימית לחלוטין, אני התכוונתי מהשירשור שנוצר מההודעה שלי, בקשר לאל.אס.די. אני חושב שאני מבן שניים מהשיטות שציינת, אבל אני לא בטוח לחלוטין. בכול אופן אני אכתוב בקיצור, גיא אתה מוזמן לתקן אותי: NILD: נדמה לי שהכוונה לשיטה של NAPPING. קמים אחרי 5/6 שעות שינה ואז חוזרים לישון, או שנת צהרים במטרה לחלום. השיטה הזאת משתלבת עם שיטות הWILD והMILD. DILD: ללכת לישון בתוך חלום. אני לא בטוח אם הכוונה לחלום רגיל או צלול, אבל בשניהם זה טוב. אם תלך לישון במטרה לחלום צלול בתוך חלום רגיל, אז יש סיכוי רב ש"תתעורר" לתוך חלום צלול. גם בתוך חלום צלול זה יכול להיות יעיל לישון, החלום הבא יהיה יותר צלול, יותר נקי מהסביבה והעלילה שהייתי בתוכה בחלום הקודם, ולכן גם יותר נוח לפעולה. אני לא בטוח שקלעתי להגדרות, כי אלה שמות חדשים (עד כמה שאני יודע) שגיא המציא. שלך, b o a z

Dazed&Confused

New member
RILD:

הצצתי בהודעה של גיא, והבנת מה הכוונה בשיטה. בשיטה הזאת אתה עוצר את הזמןשל החלום, ובכך מאריך אותו. הוא יכול להתארך לעשרים דקות, ויש עדויות של כאלה שחלמו ימים שלמים (בזמן החלום התחושה הייתה של שנים, במציאות הם ישנו זמן שינה רגיל כמובן). את העצירת זמן עושים על ידי פקודה קולית, "הקפא זמן", או "עצור זמן" לדוגמה, או דרך התכוונות לכך שהזמן יעצר.

Cheetah

New member
ההגדרות הם

הם מ-LARS´ FAQ והם די ישנות, למרות שמדי פעם כשהFAQ הזה מתעדכן ההגדרות משתנות קצת. 2.5. How does the Nap Induced Lucid Dream (NILD) technique work? It works by staying up for an hour or two after waking up before going to bed again. This has proven to be a very effective technique, maybe the most effective around. Sleep for about 5-6 hours, then stay awake for about 1-2 hours and go back to sleep. Maybe doing some MILD a few minutes before falling asleep. Or try staying conscious (WILD) until the dream starts. This will in many cases cause you to have Lucid Dreams. Also a good way to have vivid dreams, or will at least make dream recall easier. Staying awake for 90 minutes seems to work better than 60 minutes, though 60 minutes seems to be effective enough in most cases. And sleeping for 6 hours seems to be better than 5 hours, though it might be harder to fall asleep again. The time spent awake should be used thinking or reading about dream related issues. Like reading about lucid dreaming or related newsgroups. 2.10. What is DILD (Dream-Initiated Lucid Dream)? This is a name for every Lucid Dream where you become aware that it is a dream in the dream. Meaning that you are unconscious before you become Lucid. Most Lucid Dreams are DILDs. What is RILD (Reward Induced Lucid Dream)? This technique works by rewarding yourself every time you succeed in having a Lucid Dream. Various types of rewards may be eating a chocolate bar, or anything else that you like doing/eating. Have the things you want to reward yourself by your bed, or ready to use. It will increase your intention. This technique should also be used in combination with MILD. http://www.faqs.org/faqs/dreams-faq/lucid-dreaming-faq/ נראה לי וראיטי גם אמר שהוא לוקח כמה דברים שמם קריאה נעימה

llllllllll

New member
תודה לשניכם, באמת באמת תודה..

אגב, למי שאכפת, היום אני עושה ווילד (או מילד, אם אני יזכור את החלום שלי). אם זה לא יצליח, אני מצטער מראש לכל מי שאולי יפגע ממני..

llllllllll

New member
לא הצלחתי, אבל..

לפני שהלכתי לישון אמרתי לעצמי שאני יתעורר בעוד 6 שעות, וזה באמת עבד! על הדקה! הלכתי לישון ב- 2:16 וקמתי ב- 8:16 בדיוק! טוב, בכל מקרה, אחרי 45 דקות חזרתי לישון וספרתי בלב עד 200 וחזרה ל- 0. אחרי כמה זמן קצת אבדתי את המודעות, אבל בכל זאת, הרגשתי שמישהו נכנס לי למיטה.. (אם הייתי מודע לגמרי זה בטח היה מפחיד..) אחרי כמה זמן נרדמתי, אבל זה יותר ממה שאני יכול להגיד על שאר הפעמים שניסיתי... כמעט ולא הייתי מודע בכלל כשזה קרה, אבל לפחות יכולתי לזכור את זה. ||||||||||

Variety

New member
יש בזה קצת יותר...

...אני אכתוב את השיטה הזאת במלואה ואוסיף ל"מאמרי הפורום".

Cheetah

New member
התעוררות מזוייפת,

אני חושב שכדאי להכניס איכשהו לאתרים שלכם, כמה דברי תובנה על מושגים כמו התעוררות מזוייפת, חלום שאתה חלום שאתה צלול(או איך שקראנו לזה שהתדיינו על זה פעם) שליטה בחלומות(אפשר להזכיר את הדעות המתנגדות לזה, ולהסביר את הקשר בין זה לחלומות צלולים) מודעות כפולה, צלילות פאסיבית תנסו למצוא מקום באתרים שלכם להצגה אפילו שטחית של מושגים כאלה ומושגים דומים שבטח שכחתי כאן, יש להם קשר הדוק עם חלומות צלולים.

Cheetah

New member
בסדר?

אנשים ימשיכו לשאול שאלות על הדברים האלה בפורום. אתם תנסו לשים מידע על זה באתרים שלכם?

efrat120

New member
בקשר להודעה שלך....

היי, אם יהיו לי רעיונות אני אשלח לך (אני בונה אתרים לפעמים.....), ודרך אגב, מה זה חלומות צלולים במנוחת צהריים??????

למעלה