תוכן לאתר

Variety

New member
../images/Emo26.gif תוכן לאתר ../images/Emo36.gif

לחברי הפורום: בקשר לאתר שאני בונה, אשמח אם תעזרו לי בנושא התוכן. מי שרוצה לכתוב, לסכם שיטה או נושא שקשור לחלומות צלולים לאתר שאני בונה (שמכם יצויין באתר אם תרצו), מוזמן. אלה הם השיטות שאני אוסיף לאתר: - בדיקות מציאות (כשיטה, וגם כאמצעי לבדיקת המקום, אם זה חלום או מציאות). MILD, WILD, NILD (Nap Induced lucid dream) שיטת המנוחה בצהריים. DILD חלום צלול מתוך חלום. RILD - חלום צלול מפרס - Reward induced lucid dream עצירת הזמן. אני מקבל רעיונות לנושאים מ: http://www.faqs.org/faqs/dreams-faq/lucid-dreaming-faq ועוד כמה אתרים ב: http://dream.start4all.com אם כמה כתבו על אותו הדבר, אני אנסה לשלב בין מה שכתבתם. בבקשה תשלחו ל: [email protected] תודה רבה, Variety-

Variety

New member
עוד דבר...

...אני אפרסם את מה שכתבתם, ב"מאמרי הפורום" אם שמכם, או שאם אני משלב 2 מאמרים, אז כמה שמות למאמר. אח"כ, כשכולם יהו מוכנים, אני אוסיף אותם לשלד של האתר. וככה - אני אתקדם!!! אני מתכוון לכתוב חלק שלם על מסעות חוץ גופניים. אבל זה בשלב מאוחר יותר של האתר - כי כרגע - אני כבר רוצה (ואני יודע שגם אתם) שהאתר יהיה גמור! טוב... אז... תודה רבה, חלומות פז,
Variety-

אלון ב

New member
אני אשתדל לעזור גם

היי ווראטי - גיא אני אשתדל לעזור לך גם בנושא הזה, רק אני רוצה קודם לסיים משהו שהתחלתי לעבוד עליו לאתר שלי, כמו שאמרתי בהודעה שלי כאן לא מזמן, אני כותב כרגע תקציר לאתר שלי שבנוי בצורת FAQ ( שאלות ותשובות נפוצות על חלומות צלולים ) והתקציר יכיל בצורה מאד קצרה ופשוטה את כל תוכן האתר שלי ושאלות שנישאלות הרבה. לאתר שזה יהיה מוכן ( תוך כמה ימים אני מאד מקווה ) אני אשתדל לפנות קצת זמן כדי לראות איך אני יכול לעזור לך עם האתר שלך. בין השאר הייתי מציע לך להרחיב הרבה יותר על נושא היציאה החוץ גופית, מימושים מעשיים לחלומות צלולים חוץ מכייף והנאה ( ריפוי עצמי, הכרת עצמך הפנימי בעזרת דמויות בחלום הצלול, התגברות על פחדים, ועוד ... ), אולי תכין גם דף של טיפים לפי נושאים שבו כל גולש יוכל לרשום טיפים כלליים שיש לו כבשביל לחלום חלום צלול או טיפים ספציפיים שיש לו לגבי שיטה מסויימת לדוגמה WILD. כמו כן רציתי לשאול אותך משהו, אני רוצה לפתוח פורום בתפוז שאליו אעתיק כל חלום צלול שירשם כאן בפורום או שנירשם בפורום הישן שלי, פשוט לעשות ריכוז של כל החוויות האישיות הצלולות של אנשים כי קשה למצוא את זה בתוך כל דפי הפורום הרבים כאן ובפורום שלי, רק תגיד לי אם אין בעיה שאעתיק חלומות צלולים מהפורום שלך לשם. אחרי שהפורום הזה יהיה מוכן שנינו נוכל לעשות אליו קישור, אתה מכאן ומהאתר שלך ואני מהאתר שלי. אז רק תגיד, הרעיון נראה לך בעיקרון ? ביי ביי אלון

llllllllll

New member
וואו,

לא ידעתי שיש כל כך הרבה שיטות, אני שמעתי רק על אלה הכתובות באתר של אלון, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי אותן, כאן בפורום, תודה. נ.ב.1 לצערי אין לי חומר על חלומות צלולים.. נ.ב. מתי בערך תגמור לבנות את האתר?

shabaz

New member
הקפצה....!!!

אל תדאג... אם אתה צריך את העזרה שלי אני יותר משמח לעזור... אבל...בעיברית... אני מציע להוסיף את SILD sex מה שזה לא יהיה לאנשים מכוערים... (שתקו) סתאאאאאאאאאם אני יעזור...אבל תגיד לי במה...כי רוב האנשים פה יודעים פי 23.54 יותר ממני...

שריר

New member
אוי בנות בנות אני מנייאק אם את לא

חולמת שאיזה שתי כושים עם 24 ס"מ יקרעו אותך

שריר

New member
מה מנייאק אני רק אומר

שלא הייתי מתנגדת לשתי איברים או אפילו שלושה אם את ביום טוב להנות מהמם כמו שאנחנו נהנים

shabaz

New member
שיעול*גוש*שיעול

טוב שמעי....אחרי דיבור עם מלא מלא מלא מלא ידידות שלי הסקתי מסקנה...בנות יותר חרמניות מבנים!!!! שבז יודע... במיוחד ידידה שלי שממציאה כאלה דברים סוטים מדברים שבכלל לא חשבתי עליהם!!! זה לא יאומן... וחוץ מזה... תאמינו לי...כבר היה לה חלום כחול...אם אתם יודעים למה אני מתכוון.. אם לא אז אני יתן רמז: אונס. חיחיחיחיחי אם עדיין לא הבנתם..אז או שאתם חדשים או שאתם מטומטמים...

UpTown~Girl

New member
כן בטח...

אתה חלמת שאתה אונס מישהי? זה מה שאתה רוצה לעשות? לאנוס מישהי? זה הנאה בשבילך? לאנוס מישהי ולראות איך היא סובלת? כן? זו הנאה בשבילך? עכשיו אתם רואים למה זה טוב שהבנות לא כאלה חרמניות? אתם רואים מה זה מכניס לראש? הבנות, אם הן חרמניות ואם לא, הן יודעות לשלוט בעצמן! ובוא נתערב שבחיים אבל בחיים לא היה לי שום חלום כחול, ושריר- לא, אני לא מפנטזת על 2 כושים עם אורך 24! אז דיי לבולשיט! ושבז - אני מקווה בשבילך (ובשביל כל הבנות בסביבה שלך) שלא חלמת שאתה אונס מישהי, כי זה הדבר הכי זוועתי ונורא שבן אדם יכול לעשות! ואולי בנות אוהבות להגיד דברים סוטים, אבל- א. הן לא מתכוונות להכל, ב. זה סתם כיף ומצחיק לראות בנים מתחרמנים... בנות לא חרמניות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נקודה סימן קריאה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UpTown~Girl

New member
מצטערת נורא נורא נורא...

חשבתי שאתה חלמת שאתה אונס מישהי... לא הבנתי נכון... אני ממש מצטערת... אבל אם היא חלמה את זה...אז...טוב... שיהיה...

אלון ב

New member
שמעי כל אחת וכל אחד והפנטזיות שלו

אני בטוח שיש כאן לא מעט חברי פורום שלא היו מתנגדים לחלום צלול שבו הם קשורים באזיקים למיטה ושלוש בלונדיניות יפייפיות אונסות אותם ...

למעלה