שרשור

נעמקה19

New member
אני אראה את זה לאחותי

היא בכתה ב'. היא עושה שם משהו שלא ישמח את אחותי...? חחח...נגיד כמו סקס\נשיקה\רצח או משהו בסגנון? חחח...כי אתם יודעים, היא בכתה ב'...

KiShKooSh

New member
אמ.. לא

היא משחק בפלאשבק של הדמות של מיכל שחורי(מישל שר) ומ/שום מה, שאול בפלאשבק בלונדיני

baril

New member
../images/Emo80.gifיש נשיקה..

יש נשיקה [[ לוהטת אפשר לומר ]] שלה ושל שאול

נעמקה19

New member
טוב אולי די?!

כולם יודעים שאתה מביא לנו ספוילרים ואנחנו גאים בך, ואוהבים את זה והכל...אבל כשמישהי מתאמצת וכותבת לנו משהו של "הידעת" כזה... אז אתה מגיע להרוס לה? די! הבנו שאתה איכשהו יודע הכל...!!!

ממש....

לזה שכתב שראש גדול הולכים לקחת במסך הזהב .....אנחנו עוד נראה!! מה אתה בכלל משמיץ ? למה מה יש לכם בסדרה? "מגבות מחוממות "... עובדה,השמיניה פרצה כמו רוח סערה וראש גדול בכלל לא עשו רעש...אז באמת ואם כל הכבוד בלי השמצות.

KiShKooSh

New member
*מתכחשת לעובדה שילדה זאת בפורום*

אין לנו קשר אליה, והיא סתם מחממת תודה

הא.. ושמישהו ינסה לעצור אותי..

אז ככה.. שימו לב כולם.. זה עדיין לא נגמר, זוכרים את פרשת האייסיקו, אוקיי אז ככה, המשכתי לשוחח עם אותה הילי, 249465427, ותנחשו מה, היא נתנה לי מספר טלפון, מספר ה-טלפון של הילי ילון, לשימושי הפרטי, להתקשר או לא, תגידו אתם.. יאללה תשרשרו.. מה יש לך לומר בן, האמנם המקורות שלך פעלו כך ?!! יאללה אני מחכה לתגובות שלכם ושל גיורא חמיצר נו מישהו תגידו כבר אני מתחרפן !! נו כבר....

אני הייתי מתקשר ושואל אותה אם היא

דיברה איתי בICQ...תגיד לה מה הכינוי שלך ואם היא יודעת אז בסדר אבל אל תתקשר בשביל להטריד מכיון שזה ממש אבל ממש לא נעים ויפה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif

בימינו כל אחד מסוגל להשיג מספר טלפון של כל אחד. אם אני הייתי הילי אני לא הייתי נותן את הטלפון שלי לאף אחד ואני בטוח שגם הילי האמיתית לא הייתה נותנת את הטלפון שלה לכל ילד שהיא רואה. זה שאותה מתחזה נתנה לך את הטלפון של הילי לא אומר שזו בהחלט הילי האמיתית.

היי...

לדעתי כש\דאי לך להתקשר ולנסות לשמוע אם זה הקול שלה.. אבל זו עוד סיבה שזו לא היא כי בחיים היא לא היתה נותנת את הטלפון שלה לאיזשהו ילד.. אבל תנסה

KiShKooSh

New member
מה את מטומטמת?../images/Emo46.gif?

אין הרבה דברים שמעצבנים אותי, אבל הטרדת כוכבים כן
למה אתם מתעקשים להיות כאלה מגעילים ולהטריד את הבני אדם המסכנים האלו, אני רואה את הילי כל שבוע, היא נראת לי- נורמאלית לגמריי היא בן אדם ואני בטוחה שזה יעצבן אותה אם יטרידו אותה בטלפון זהו

sHaNi 27 12

New member
נו באמת

כל ילד/ה שרוצים קצת יחס יכולים לפוח אייסייקיו ולהזדות בשם שלך אחד מהשמיניה אתה יכול להתקשר ולבדוק רק לא להטרד הם גם אנשים פשוטים

../images/Emo124.gif תזכורת

עכשיו ידידיה ויטל בסרט בערוץ 22 [COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>כל הדיבורים על הסרט לפה[/COLOR]

למעלה