שרשור

בJדJה

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo11.gif

ושוב אני את זה חחחחחחחחחחחחחח

נעמקה19

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo11.gif../images/Emo132.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

נעמקה19

New member
מושלמת?! טוב שלא הגמתן!

אני אגיד לכן מי מושלמת. מושלמת!! וקדושה!

esti 810

New member
את צודקת (בערך)

דגנית משחקת ממש טוב!!! אבל עדין.. ד ו ן ל נ י ג ב א י מ ו ש ל מ ת ! ! ! !

נעמקה19

New member
לא נכון! ../images/Emo46.gif

אדית חצור משחקת מ-ע-ו-ל-ה-! הרבה הרבה יותר מרוני! רוני משחקת כל כך גרועע!! איך שהיא בוכה והכל! תמיד אני מעבירה ב vod את הקטעים איתה! ודגנית? משחקת כל כך מעולהה!!!!!! בחיים שלי לא ראיתי שחקנית טובה כל כך! היא יודעת לכעוס, לאהוב, להיות מאמיש פאפיש שבא לחבק אותה, להיות עדינה, לתת סטירה...הכל!!!!!!!!!!! היא פשוט מושלמת! ודון לני גבאי פשוט לא
אבל אין לנו על מה לריב כי את מעריצה את דון לני גבאי ואני מעריצה את אדית חצור...אז אין בדיוק על מה לריב פה... חחחח... טוב לא חשוב. בוקר טוב לכולם, נעם.

esti 810

New member
צודקת ../images/Emo9.gif

אין לנו סיבה לריב... ו... ו... את התחלת לגרום לי לאהוב את אדית חצור!!!

נעמקה19

New member
וואלה?!

חחחחחח.... אמרתי פעם לחברה שלי. אני בכת הדגנית! אני באה לאנשים בלילות וגורמת להם להעריץ את אדית חצור!
חחח...

dollzy

New member
אנחנו עוד נשתלט על הפורום הוא יהפוך

על אדית חצור..

נעמקה19

New member
שיר, תתחברי לאייסי!

אני מרגישה צורך לדבר על אדית חצור ואין לי עם מי! ;-[

דוני את אומרת......

דוני את אומרת שהעונה נגמרה ואני מצטערת נשרפה לי המנורה לפני שאת עוזבת הולכת מידי איזה מזל זה שיש vod דוני אל תלכי השמש לא תזרח עלי שאת לא לידי דוני אל תלכי אני פשוט רוצה אותך לתמיד דוני בלעדייך אין לי שום כיוון אפליג בין תלתליך מחכה על הסיפון אני רוצה כל ערב להקשיב למה שאת אומרת אני רק רוצה להגיד דוני את מושלמת דוני אל תלכי.... בשביל השלמות

נעמקה19

New member
...Oh Edit!

please believe me I'll never do you no harm Believe me when I tell you I'll never do you no harm Oh! Darling, if you leave me I'll never make it alone Believe me when I thank you, ooo Don't ever leave me alone When you told me You didn't need me anymore Well you know I nearly broke down and cried When you told me You didn't need me anymore Well you know I nearly broke down and died Oh! Darling, if you leave me I'll never make it alone Believe me when I tell you I'll never do you no harm Believe me darling When you told me You didn't need me anymore Well you know I nearly broke down and cried When you told me You didn't need me anymore Well you know I nearly broke down and died Oh! Darling, please believe me I'll never let you down Oh, believe me darling Believe me when I tell you, ooo I'll never do you no harm בשביל השלמות

esti 810

New member
../images/Emo9.gif

זה השיר שהיה מתי שדדי שלח לדגנית את הקלטת

למעלה