שרשור

באריר זה דחוף כנס !!

אם אתה אומר, בסדר גמור, אני עדיין משוכנע שזאת הילי ילון, ויש אייסיקיו, אני רושם כאן את המספרים שלהם, והמספר שלי, תעשה בירור מקיף בבקשה, נכון שבמסגרת העבודה אסור לה ליצור קשר עם המעריצים, הילי אפילו אמרה לי את זה, אבל היה לה אייסיקו עוד לפני, אני מוסיף תמונה שהיא שלחה לי של דגנית כדי שתראו שהיא אמיתית, והמספרים אבי יוסף (אני)-250987932 הילי ילון- 249465427

hilasapir

New member
זה מה שהיה צריך להיות בחבילות

זה מה שהיה אמור להיות בחבילות לא סתם וירוס שכימעט הרג את אידית חצור!

2 דברים....

א- מישהו מוכן לענות לי בבקשה !! איך אני עושה חתימה ?? ב- אפשר לעשות משהו נגד הזייפנית הזאת, אני צריך את עזרכתם, כל מי שיצא לו לדבר עם זאתי, שהאייסיקו שלה הוא הבא: 249465427, אנא מישסרו לי את כל הפרטים שאתם יודעים עלייה, רוצים לראות איך עליי למשל היא עבדה ?? תראו, היא אמרה לי שבאחד הימים היא ועדי התעלפו בצילומים כיוון שהיה וירוס, היא אמרה לי שבסצינה של הבית חולים היא וידידיה צחקו, היא סיפרה לי סיפורים על טקסטים שנתנו לה, על איך היא חוזרת עליהם, וגם דיברה איתי על מלא דברים מביכים, זה למטרה טובה, בבקשה לעזור....

נעמקה19

New member
כמה דברים

1. זה סרטון אימה כזה? 2. מה קשור? 3. חס ושלום לא את אידית חצור!!!! זה כמעט הרג את דגנית

hilasapir

New member
סתם בלי קשר מצאתי סירטון

שיש בו דברים שנראים כמו החבילות

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבדקתי

האיסיקיו הזה ידוע ומדובר במתחזה. אחותי גם לפני שבועיים דיברה איתה ואותה מתחזה הייתה מחוברת ב14:30 בטענה שהיא בהפסקת צהריים. להילי ילון האמיתית אין אפילו זמן להיות מחוברת אפילו לדקה... היא בשנה שלישית בניסן נתיב שזה 12 שעות ביום חזרות ועוד יש לה צילומים לשמינייה שזה המון שעות צילומים... זו בוודאות לא הילי.

נעמקה19

New member
יואואו!!!!!!!!../images/Emo2.gif

זאת....זאת....אדית חצור!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מאיפה התמונה הזאת? יש לך עוד תמונות? איפה צולמה התמונה הזאת? מתי צולמה התמונה? מי בתמונה חוץ מהקדושה? (אדית חצור) את\ה בתמונה?!?!?!??!?!?! בבקשה תענה לי מהרררררר!!!!!!!!!!!!!! אני מעריצה שלה כמו איזה לא יודעת מה!!! אני לא יכולה להפסיק לדבר עליה!! בבקשה תענה לי דחווף!!!!!!!!!!!!!!

ofirush17

New member
נעם תרגיעי!

זה רק תמונה של אדית חצור.... איך עשיתי טעות שהיתקשרתי להגיד לך...

נעמקה19

New member
לא יא חמודה שכמותך!

תודה שהתקשרת אלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אואואואוףףףף בא לי גם לשבת ליד הקדושה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dollzy

New member
אוקי נעם בואי ננשום ביחד ,ועכשיו..

זאת אדית חצור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה ? מי ? מתי? גם אני רוצה.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
די אני מתה .. איזה חמודה ... ותענה מהר למה שנעם שלחה...

למעלה