רגע.. מה שלך?
נ נ ט ו ש 12 New member 21/9/05 #140 אני חולה ../images/Emo10.gif אני פה! ../images/Emo99.gif עוד מעט כולם יחזרו מבית הספר!!
U uvxox New member 20/9/05 #107 וגם אם כן, למה שתכתוב "השמינייה" בכינוי שלה???............................
ה הגולש באינטרנט New member 20/9/05 #108 כי ככה זה ../images/Emo185.gif ששחקנים כותבים בפורום של הסדרה אז כותבים את שמם ואת שם הסדרה,לדוג': "אבי קורניק השמינייה" "מלאני פרס טבע" וכו' וכו'..
כי ככה זה ../images/Emo185.gif ששחקנים כותבים בפורום של הסדרה אז כותבים את שמם ואת שם הסדרה,לדוג': "אבי קורניק השמינייה" "מלאני פרס טבע" וכו' וכו'..
T tzlilonit1 New member 21/9/05 #133 רק הנהלת תפוז יכולה להאדים כינוי..ו וזה לוקח זמן..זה שהיא לא באדום לא אומר שזאת לא היא. אבל הפורום הזה מוצף בילדים קטנים..אז אין סיבה שתאמינו שזאת היא.
רק הנהלת תפוז יכולה להאדים כינוי..ו וזה לוקח זמן..זה שהיא לא באדום לא אומר שזאת לא היא. אבל הפורום הזה מוצף בילדים קטנים..אז אין סיבה שתאמינו שזאת היא.
T Titush Black New member 21/9/05 #134 נצל"ש למישהו יש פוטושופ ויכול להכין לי שם כותרת "אפילו אני יודעת לחשב" די בקטן? זאת אומרת בינוני