שרשור

כולם בבקשה להכנס אני חדש...

אוקיי אני מנוי ל"יס" ואני רואה ראש גדול רגע אל תסגרו את ההודעה כל הזמן יש ילדים מפורום "השמינייה" ומציפים את הפורום וזה מעצבן ואוקיי אני מאמין לכם שהשמינייה זה טוב וגם ראש גדול טוב שניהם טובים!!! אז בבקשה בואו נשמור על "שלום" בין שני הפורומים ולא נציק אחד לשני תודה

יש שאלות חדשות בבלוג שלי.

למנהל בבקשה אל תמחק זה חשוב להרבה ילדים.. שאלות על השמינייה בבלוג שלי ופה http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?EntryId=478396&blogid=48948&prev=yes ... את התשובות לשאלות תשלחו אליי במסר אישי בלבד!! מי שירשום את התשובות בפומבי יפסל מהתחרות!! השלב עלה מדרגה ויש רק שאלות בינוניות שאלות בינוניות מי הופיע בסדרה באחד הפרקים? 26 נקודות 1.סופי צדקה 2.אילנה אביטל 3.מירי אביטל 4.רוני סופרסטאר 5. גדי נוימן 6. צחי נוימן 7. שאול בן ציון 8. מיקי גבע 9. עודד מנשה במי רותם מאוהבת? _________ ובאיזה פרק גילו זאת? _________ 22 נקודות מה שם הבמאי של השמינייה והאם הוא הופיע באחד הפרקים אם כן איזה? 55 נקודות באיזה צבע החבילה שנשלחה לאבנר? ובאיזה צבע החבילה שנשלחה לשאר האנשים? 30 נקודה יש פרק על שם דמויות. מי הפרקים הוא לא פרק על שם אחת הדמויות? 3 נקודה 1. מאיה 2. אסיה 3. אלי 4. אדם התוצאות עד כה: חולה על איה - רון תשובות V - נכונות X - לא 1) X 2) V 3) V 4) X 5) V 6) V 7) V 8) V נא לקרוא טוב את השאלות - שימו לב שהוא טעה רק בשאלות הקלות!! צל"ש בינתיים = 52 נקודות לשלב א' לא רע .. מ ו ר י א ל ו ש V - נכון X - לא נכון 1) V 2) V 3) V 4) X 5) X 6) V 7) V 8) X 9) V ככה שיש לה 25 נקודות RoieL V נכון X לא נכון 1) X 2) V 3) V 4) X 5) X 6) חצי נכון VX 7) V 8) X 9) V לפי החישוב שלי יש לו עד עכשיו 24 נקודות Morysanו 1) X 2) V 3) V 4) X 5) X 6) X 7) V 8) X 9) X ככה שלבינתיים יש לה 17 נקודות

kubs

New member
טוב טעיתי..

סליחה!!!!!!!! איך אתה עונה אם אתה דמיוני????. סתםם

Mashina Girl

New member
*נצל"ש../images/Emo28.gif

ראיתם את זה?
[אני לא בפורום אבל סתם הרגשתי צורך לשים את זה פה
אז אם כבר זה חרוש וראיתם מזמן - אל תעלו עליי
]

Mashina Girl