שרשור

בהצלחה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כל מי שמתחיל בצפר חדש שיהיה לו בהצלחה, וגם למי שלא- שיהיה בהצלחה!!! ואל תשכחו, להפיק רק כיף מהיום הראשון!!!! {לצאת מהבית ברגל ימין ולהיכנס לבצפר עם רגל ימין וגם לכיתה ברגל ימין
}

בJדJה

New member
אממ למה?

זה שירשורברכות לתחילת הלימודים בכל פורום פתחו חשבתי שיהיה נחמד גם פה..

revixox

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

ולכולם שמחר הולכים לבית ספר, יסודי,חטיבת ביניים, תיכון, שיהיה לכם שנת לימודים שמחה ונעימה ושתקבלו ציונים מעולים והמון המון הצלחה לכולם! אוהבת אותכם המון!!!

כרגע הבנתי משהו,נראה לי...

אם תסתכלו בפרסומת של "האגודה למלחמה בסרטן",בפרסומת שרואים נער יוצא לאבא שלו ואומרים לאבא "מזל טוב,נולד לך ילד"... אז הוא ממש מממש ממש דומה לידידה ויטל! אני לא אומרת חס וחלילה שלידידה יש סרטן,ושם לא יהיה לו! אבל אולי לקחו אותו בתור שחקן לפרסומת... ראיתי היום גם מודע בעיתון,והוא מממממש דומה לו!

באמת? מגניב! כאלו...

לא מגניב שזה לסרטן והכל,ושלא נדע מצרות אבל... מגניב! בפרסומת העניים שלו יותר כחולות.. אה אני חדשה!

revixox

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני רויטל בת 13.10 מרחובות השתלבות נעימה וכיפית!
איך קוראים לך?

רואים לפי הכינוי לא? שקד...

אני מעפולה,החור ההוא בצפון... בת 14 (בנובמבר 15)

revixox

New member
חחח סוריי ../images/Emo9.gif

פשוט יש כאלו שנכנסים דרך כינויים של אחים/חברים/דודים/הורים/אחר.. סליחה

baril

New member
../images/Emo80.gifברוכהבאה../images/Emo24.gif

אני אריאל..תהני

revixox

New member
חחחחח וואלה?! ../images/Emo2.gif

כי זה הוא באמת!!! זה ידידיה שלנו!!!
אחח איזה מאמי! טוב, האמת אני לא בטוחה בזה אבל זה מה שכולם אומרים!

adi208

New member
פורום לדון לני גבאי- רוני ../images/Emo34.gif

www.don.vez.co.il
אנחנו מתכננים להביא את דון לאירוח בפורום אבל אין אנשים. כולם מוזמנים להיכנס
פתחנו בפורום גם פורום להשמינייה, פורום עיצוב ועוד... אנחנו מזמינים אותכם להיכנס, לגלוש ולהנות! אנחנו עובדים גם על אתר לדון, אבל זה יקרה בשלב מאוחר יותר כולכם מוזמנים להיכנס לפורום ולבקש ניהול פורום כלשהוא
ההודעה נכתבה באישור המנהל

למישהו

תקשיבו אינ לא רואה ממש ערוץ הילדים ואני מת לספוילרים... ביקשתי מהאנשים שהיו במפגש לספר מה קרה והם לא אמרו.... אז מישהו יכול אולי להעלות את הברטון של הפרסומת לפה???

לתשומת לבכם,השמינייה בערוץ 6 ../images/Emo185.gif

ב18:00,יש שידור של מסיבת סוף הקיץ של ערוץ הילדים עד 19:00,אני לא יודע אם ישדרו את כל המופע,אבל השמינייה יופיעו,אז תעקבו ותראו.

הם הופיעו במסיבת סוף הקיץ ../images/Emo185.gif

הם שרו את שיר הפתיחה,איזה קול חמודי יש לדון
אח"כ מיכאל דיבר על מה שקרה להם העונה (פיצחנו חידות,פיצחנו צופנים,מתחים,אהבות,ואפילו..ניטרלנו פצצה). ואז הם שרו את "הזמן האבוד" של היהודים ("כן הזמן הזה אבוד..אבל לא בשבילי..). איזה כוסית דון

למעלה