שרשור

../images/Emo63.gifחוזרים לביצפר../images/Emo63.gif

מחר,אנו עומדים להיפרד מחברינו החופש הגדול שליווה אותנו 60 יום(+10 למי שכמוני בעל יסודי)ונלך כולנו להלווייתו בכל בתי הספר בארץ. הדבר האהוב ביותר על כל תלמידי ישראל(כמובן שאחרי השמיניה
), לכן נדליק נר לזכרו בנושא ההודעה-
.
ולכבוד האירוע המצער הכנתי חידון לקראת מחר!!!! לאיזה כיתה אני עולה
האם נשארתי שנה בגן/בביצפר
האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד
מהם המקצועות שאני הכי אוהב
מהם המקצועות שאני הכי שונא
לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם
האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים
האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת
האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים
מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם
האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה
(ז"א בכיתה)
ועכשיו-
אסוסיאציות:
ביצפר-
מורים-
לימור לבנת-
ספרים-
הפסקה-
צחוקים בשיעור-
שיעור תנ"ך-
תעודה-
20/30-6: וזהו,אז אנשושים הרבה הצלחה בשנה הזו,שרק תצליחו ותצליחו בלימודים.לאלו שעולים לחטיבה או לתיכון חדשים תמצאו חברים חדשים ושתמיד תמיד תרגישו כיף גדול שאתם הולכים לביצפר(לא בגלל הלימודים
בגלל החברים
) וזהו, אוהבת אותכם המון: גלית!

כנסי:

1.לשרשר- להוסיף תגובה קיימת לשרשור קיים ולא לפתוח הודעה חדשה. 2.יש מסרים אישיים- חפשי את השם משתמש של מי שהתכוונת למסור לו את ההודעה==>תלחצי על הכינוי שלו=>ותלחצי על איפה שמופיע בחלון שלח מסר!!

עונה לעצמי:

לאיזה כיתה אני עולה
כיתה י'
האם נשארתי שנה בגן/בביצפר
לא...
האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד
דווקא כן לומדת אבל לא אוהבת ללמוד...מי כן
מהם המקצועות שאני הכי אוהב
לשון,אנגלית וביולוגיה
מהם המקצועות שאני הכי שונא
ערבית,תנ"ך,(או כמו שדורי אומר- תנע"חס),מתמטיקה והיסטוריה
לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם
במגמה מדעית- קוראים לה מדעית הנדסית שלומדים בה את מדעי ההנדסה,מקצוע הביו רפואה,וקצת אלקטרוניקה ומחשבים
האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים
ברור
ספרדית רולז
האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת
לא...למזלי
האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים
בעיקר כדי ללמוד כי חשוב לי להשקיע בשביל העתיד שלי
ואני לא חננה
מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם
אהובה בטח
המורה שלי ללשון וערבית שלימדה אותי!!! מדהימה
שנואה יש
המורה למתמטיקה
האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה
(ז"א בכיתה)
בטח
ועוד לשבת באותה כיתה עם מיכאל אני לא יתנגד
ועוד יותר להיות עם הילי וידידיה
ועכשיו-
אסוסיאציות:
ביצפר- שיעמום
מורים- חייזרים שבאו להרוס לנו את החיים
לימור לבנת- לא רוצים אותך..ת=ת=פ=ט=ר=י
ספרים- בעעעעעעעעעעע
הפסקה- כייייייייף
צחוקים בשיעור- אני מצליחה לגוון ויש מלא טובים
שיעור תנ"ך- בעעעעעעעעע
תעודה- טובה...
20/30-6: סוףףף סוףףף חופששששש

tzlilonit1

New member
אני../images/Emo16.gif :

לאיזה כיתה אני עולה?ט' האם נשארתי שנה בגן/בביצפר?לא.. האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד?אממ..אני לומדת.. מהם המקצועות שאני הכי אוהב?אממ...אין מהם המקצועות שאני הכי שונא?הכל!! לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם?אני שנה הבאה עולה לתיכון! האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים?לא ממש.. האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת?אני חושבת שבבית הספר שלי יהיה לפי דוח דוברת.. האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים?גם וגם.. מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם?כן..יש אצלנו מורות מעולות! האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה(ז"א בכיתה)?דדההה!!בייחוד אם מיכאל אלוני הוא חלק ממנה!! ועכשיו- אסוסיאציות: ביצפר-זבל מורים-חרא לימור לבנת-חום? ספרים-יומני הנסיכה.. הפסקה-צלצול צחוקים בשיעור-חהחהחה שיעור תנ"ך-אלוהים תעודה-נייר 20/30-6:מספר?

ל י א ן 1

New member
../images/Emo9.gif

לאיזה כיתה אני עולה:י' האם נשארתי שנה בגן/בביצפר:בגן האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד:לא אוהבת כן לומדת מהם המקצועות שאני הכי אוהב:ביולוגיה&ספורט מהם המקצועות שאני הכי שונא:הבעה&לשון לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם:כדוריד-מדעים האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים:עיצוב פנים האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת:אין לי שמץ האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים:גם וגם מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם:אממ אני עולה לבצפר חדש ככה שאני לא מכירה מורים עדיין האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה(ז"א בכיתה):רק בשביל אדם ועכשיו- אסוסיאציות: ביצפר-ספרים מורים-חוקים לימור לבנת-אינטרסנטית ספרים-עטיפות הפסקה-ספסל צחוקים בשיעור-כיףף שיעור תנ"ך-ספר תנ"ך תעודה-ציונים 20/30-6:ים

אני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

לאיזה כיתה אני עולה? ט' האם נשארתי שנה בגן/בביצפר? לא האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד? אני לא אוהבת ללמוד אבל אני לומדת בכל זאת
מהם המקצועות שאני הכי אוהב? ספרות מהם המקצועות שאני הכי שונא? ספורט לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם?
האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים? יוגה האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת? לא האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים? גם וגם...ללמוד כי אין ברירה מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם? בארור האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה(ז"א בכיתה)? שלי? או בסדרה? טוב, נגיד שכן. ועכשיו- אסוסיאציות: ביצפר- שיעמום מורים- טמטום {וסליחה אם יש פה ילדים שההורים שלהם מורים...פשוט זה מה שעולה לי
} לימור לבנת- דברת {הד"ח} ספרים- כאב עיניים הפסקה- כיףףףף צחוקים בשיעור- עומר ובן
אני אסביר אח"כ שיעור תנ"ך- אברהם {למורה שלי קוראים אברהם, ותנ"ך זה אברהם אבינו...חחח} תעודה- ציונים 20/30-6: חופשששששש

Super Chuly

New member
איך שאני מתה על שאלונים!!!

לאיזה כיתה אני עולה: י"ב האם נשארתי שנה בגן/בביצפר: נופ האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד: אוהב ללמוד (לפעמים) אבל בסוף לא לומדת כלום... מהם המקצועות שאני הכי אוהב: יש כמה- קולנוע (מעשי, תולדות ותסריטאות), ספרות מורחב, אנגלית, ותיאטרון מהם המקצועות שאני הכי שונא: מתמטיקה ואזרחות (תודה לאל שסיימתי עם זה, 60 בבגרות, אגב, למעוניינים) לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם: קולנוע (ותקשורת... אבל תקשורת זה קקה) האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים: יותר שעות של תיאטרון האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת: לא, אבל זה לא עוצר אותם מלשים לנו במערכת יום לימודים משמונה עד חמש האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים: גם וגם מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם: מורה אהובה- המורה לספרות מורחב, מורה שנואה: המורה למתמטיקה האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה(ז"א בכיתה): ב-ר-ו-ר!!! ביצפר- תיכון רבין כפ"ס מורים- ומורות לימור לבנת- חוצפנית ספרים- הרבה הפסקה- חצר צחוקים בשיעור- כל הזמן שיעור תנ"ך- אין השנה (77 בבגרות, יאיי!!) תעודה- לא רעה אבל גם לא משהו... 20/30-6: היה כבר, ולא יהיה יותר... תודה רבה, היה כיף... יום לימודים ראשון כיפי ושנת לימודים מוצלחת לכולם! ליהי :)

אני!! =]

לאיזה כיתה אני עולה? ט' האם נשארתי שנה בגן/בביצפר: נראה לכם!? האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד? אני לומדת אבל לא תמיד אוהבת... תלוי אילו מקצועות מהם המקצועות שאני הכי אוהב? ספורט, ערבית, לשון ומתמטיקה. מהם המקצועות שאני הכי שונא? הסטוריה, מדעים, אזרחות. לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם? אז זהו שאני לא בתיכון.. האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים? צריכה לחשוב על זה.. =] האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת? לא. האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים? גם וגם מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם? ב-ר-ו-ר האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה(ז"א בכיתה)? בטח! ועכשיו- אסוסיאציות: ביצפר- מורים מורים- בצפר לימור לבנת- שרת החינוך ספרים- לימודים הפסקה- חברים צחוקים בשיעור- עונשים שיעור תנ"ך- ספר תנ"ך (?!?) תעודה- ציונים טובים.. חח 20/30-6: חופש מבית הכלא

m o g b a l 5

New member
תשובה לחידה../images/Emo3.gif

לאיזה כיתה אני עולה: אני עולה לכיתה ז' האם נשארתי שנה בגן/בביצפר:לא נישארתי לא בגן ולא בבי"ס האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד:אני לא אוהב ללמוד כל כך אבל אני לומד
מהם המקצועות שאני הכי אוהב: אין ממש אולי רק היסטוריה... מהם המקצועות שאני הכי שונא:מתמטיקה תנ"ך לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם: אין לא בתיכון האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים:חברה חברה חברה חברה חברה
(ואם לא הבנתם אז שיעור חברה לא חברה
) האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת: לא יודע באיזה ערים יש
האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים:גם וגם מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם:אני לא יודע אני עולה לחטיבה אז אני לא ממש מכיר את המורות והמורים רק את המחכנת שלי אבל לא למדתי איתה אז בינתיים אני לא יודע אם היא רעה או טובה..
האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה(ז"א בכיתה): ברור
ועכשיו- אסוסיאציות: ביצפר- בעעעעעע
מורים- יש טובות
ויש רעות
לימור לבנת- איכססס שונא אותה בדם
ספרים- תנו לנשום כבר
הפסקה- ישששששששששששש צחוקים בשיעור- חבל על הזמן.....
שיעור תנ"ך-
תעודה- ברור שטובה (או יותר נכון מעולה
) 20/30-6: ישששששש סוף כל סוף חופש
רק באסה מהקיץ (אני שונא קיץ
)

revixox

New member
אני! ../images/Emo13.gif

לאיזו כיתה אני עולה: ט' האם נשארתי שנה בגן/בביצפר: לא האם אני תלמידה שלא לומדת כלום או שאוהבב ללמוד ודווקא כן לומדת: אני לא אוהבת ללמוד אבל לפעמים יש נושא מעניין שכן מעסיק אותי ואני לומדת
גאד אני לא מאמינה שאמרתי את זה
מהם המקצועות שאני הכי אוהבת: היסטוריה וציור
מהם המקצועות שאני הכי שונאת: מתמטיקה!!!
ולשון!!!
האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים: תקשורת ומוזיקה האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת: תודה לאל שלא!!!
האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים: ברור שבשביל ללמוד! סתם סתם נראה לכם?! בשביל החברים!
אבל אולי טיפונת פצפונת ללמוד.. מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם: בטח! בלעעעע שונאת אותה!!
האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! מיכאללללללל (
) אני תיכף מגיעה!!!
ביצפר: מקום שנוא שגורם לי לקום מוקדם מדי בבוקר!
מורים: חלק מעולים וחלק גדול מאוד סתם בלעעע
לימור לבנת: אני לא יכולה להגיד פה כי זה לא נעים
אבל בוא נגיד שאני לא רוצה לפגוש אותה בחיים ולא סובלת אותה! הורסת חיים אחת!
ספרים: תלוי איזה
הפסקה: הדבר הכי כיף בביצפר!
צחוקים בשיעור: צחוקים!
שיעור תנ"ך: במילה אחת, איכססס
אבל, שלמה! תעשה לי ילד!
תעודה: למה?! למה צריך אותה?!
20/30-6: אחלה!

שיהיה ../images/Emo185.gif

לאיזה כיתה אני עולה-ז' האם נשארתי שנה בגן/בביצפר-נשארתי שנתיים בגן..אבל הייתי צריך..זה לא שהייתי אמור להיות בח'. האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד-ביסודי לא למדתי לשום מבחן..אהבתי ללמוד רק דברים שאני שלטתי בהם. מהם המקצועות שאני הכי אוהב-ספורט,מחשבים
מהם המקצועות שאני הכי שונא-אומנות
לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם תקשורת. האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים-טניס
. האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת-לא. האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים-לרוב בשביל חברים,לפעמים בשביל ללמוד. מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם-אני עולה לז'..אין לי מושג. האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה(ז"א בכיתה)-בטח ועכשיו- אסוסיאציות: ביצפר- רגשות מעורבים. מורים- יש טובות ויש רעות. לימור לבנת- וירושלייםםםםםם ספרים- ... הפסקה- מפחידה. צחוקים בשיעור- לא יהיה הרבה בכיתה שלי. שיעור תנ"ך- לא כ"כ כיף..(בעיקר שהוא עם המחנכת) תעודה- בסדר..(נראה לי) 20/30-6: כיף

שלי....

לאיזה כיתה אני עולה-אני עולה לי',לתיכון... האם נשארתי שנה בגן/בביצפר-לא
האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד-אני משתדלת ללמוד אני לא ממש משקיעה... מהם המקצועות שאני הכי אוהב-ספרות מהם המקצועות שאני הכי שונא-מתמטיקה לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם-רק בכיתה י'א אצלנו יש מגמות... האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים-לא...תודה,יש מספיק... האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת-לא נראה לי האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים-שניהם אבל בעיקר חברים... מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם-ברור!! האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה(ז"א בכיתה)-כן...נשמע לי מגניב...

אני כמובן../images/Emo9.gif

לאיזה כיתה אני עולה? ו'3. האם נשארתי שנה בגן/בביצפר? לא. האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד? אני חרשנית
מהם המקצועות שאני הכי אוהב? כולם. מהם המקצועות שאני הכי שונא? אין האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים? מלאכת בית וכלכלה. האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת? לא יודעת אם מודיעין... האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים? בשביל הכל, אני אוהבת את המורים שלי. מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם? אני אוהבת את כולן. האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה(ז"א בכיתה)? לא.
ועכשיו- אסוסיאציות: ביצפר- המקום הטוב בעולם מורים- החברים הכי טובים לימור לבנת- שקרנית ספרים- מזון העולם הפסקה- זמן לחברים צחוקים בשיעור- שימות מי שעושה את זה שיעור תנ"ך- השיעור המעולה ביותר שקיים, והוא גם יהיה בעזרת השם. תעודה- מעולה, הכל א' וב' אחד
20/30-6: יום הבאסה הרשמי

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo26.gif

לאיזה כיתה אני עולה?ז' האם נשארתי שנה בגן/בביצפר?לא האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד?אני לומדת אבל אני לא אוהבת את זה.. מהם המקצועות שאני הכי אוהב?שיעור חופשי מהם המקצועות שאני הכי שונא?כולם לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם?אני בחטיבה אבל במגמת ספורט האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים?שיעורים חופשיים האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת?לא האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים?בשביל חברים מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם?אני הולכת לבצפר חדש האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה(ז"א בכיתה)?כן ועכשיו- אסוסיאציות: ביצפר-בעע
מורים-חרא לימור לבנת-בת_____ ספרים-לימודים הפסקה-צחוקים צחוקים בשיעור-שיגועים[בנווה חמציצים] שיעור תנ"ך-בראשית תעודה-ככה ככה 20/30-6:הא?

ANGEL213

New member
עונה

לאיזה כיתה אני עולה-ז האם נשארתי שנה בגן/בביצפר-לא האם אני תלמיד שלא לומד כלום או שאוהב ללמוד ודווקא כן לומד- לומדת ואוהבת ללמוד מהם המקצועות שאני הכי אוהב-כולם מהם המקצועות שאני הכי שונא-ערבית לאלו שהם בתיכון- איזה מגמה אתם האם יש מקצוע שהייתם רוצים להוסיף לתוכנית הלימודים- ספרדית(למרות שאני יודעת) האם אתם גרים באחת מהערים שבהן יתקיים דוח דוברת-לא האם אתם הולכים לביצפר בשביל ללמוד או בשביל חברים-ללמוד!!! מורה אהובה או שנואה בביצפר קיימת אצלכם-אני לא מכירה את כולם האם הייתם רוצים להיות חלק מהשמיניה(ז"א בכיתה)-ברור ועכשיו- אסוסיאציות: ביצפר- לימודים!!! מורים-שיעורי בית לימור לבנת-ד"וח דוברת ספרים- לימודים הפסקה-חברים צחוקים בשיעור- פתקים שיעור תנ"ך-ספר תנ"ך תעודה-ציונים
20/30-6:חופש

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo26.gifשרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif

כל מה שלא קשור לנושא הפורום שרשרו אך ורק לכאן.

בJדJה

New member
*+*שנת לימודים מוצלחת!*+*

עוד לא פתחתם! שנה טובה לכולם הצלחה בלימודים וכל שאר הדברים! דנה
נ.ב אני י3 מורה דפוקה שלימדה אותי פעם לשון(כולם שונאים אותה..) וכל הפאקצות!

למעלה