H h a s New member 24/7/05 #23 מממממממממממהההה??????!!!!!! איזה כיף לה!!!! אם היא פוגשת את ידידיה ויטל את מספרת לי במסרים!! פליז!!
מ מעייונה 2 New member 24/7/05 #30 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif אבי התחיל איתה? איזה כיף לה אני במקומה הייתי נשארת ויורדת בתחנה שלו ואז עוקבת אחריו חחחח סתם ...שמחה (נראה לי ) בשביל החברה שלך
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif אבי התחיל איתה? איזה כיף לה אני במקומה הייתי נשארת ויורדת בתחנה שלו ואז עוקבת אחריו חחחח סתם ...שמחה (נראה לי ) בשביל החברה שלך
ג גלגולה14 New member 24/7/05 #27 ליהי: אני חושבת שכדאי שתבהירי את העניין על אדם- שהוא לא מת והוא לא יהיה נכה גם.
S Super Chuly New member 24/7/05 #28 הבעיה היא שאנחנו עדיין לא יודעים מה יהיה... אנחנו רק יודעים שהוא עבר תאונה, כל השאר זה רק תיאוריות שמריצים פה... עד הראשון בספטמבר לא נוכל לדעת בודאות... ליהי
הבעיה היא שאנחנו עדיין לא יודעים מה יהיה... אנחנו רק יודעים שהוא עבר תאונה, כל השאר זה רק תיאוריות שמריצים פה... עד הראשון בספטמבר לא נוכל לדעת בודאות... ליהי
3 3yuval3 New member 24/7/05 #21 ציפיתי לשמוע תגובות לתמונה אולי ידהים אותכם... שעשיתי א ת זה בצייר לא בפוטשופ? ואז תגיבו?
S Super Chuly New member 24/7/05 #26 לא מפתיע הצייר זה הכי טוב.. .אני מתעבת פוטושופ... עשית עבודה טובה עם התמונה, מה שכן, אם אפשר, הייתי מציעה להפוך את התמונה שלך בהפיכה אופקית... ליהי
לא מפתיע הצייר זה הכי טוב.. .אני מתעבת פוטושופ... עשית עבודה טובה עם התמונה, מה שכן, אם אפשר, הייתי מציעה להפוך את התמונה שלך בהפיכה אופקית... ליהי
3 3yuval3 New member 24/7/05 #38 אבל אז... אם אני אשאיר את התמונה שלי באותו מקום אני אראה חתוך ואם אני אזיז אותה לצד השני אני אסתיר את דון
אבל אז... אם אני אשאיר את התמונה שלי באותו מקום אני אראה חתוך ואם אני אזיז אותה לצד השני אני אסתיר את דון
B ba r2 0 1 0 New member 23/7/05 #3 מאיה קורן משחקת את רותם היא לא נראית לי שחקנית כל כך גרועה..... אבל הדמות שהיא משחקת קצת מעצבנת (לטעמי...)
מאיה קורן משחקת את רותם היא לא נראית לי שחקנית כל כך גרועה..... אבל הדמות שהיא משחקת קצת מעצבנת (לטעמי...)
B ba r2 0 1 0 New member 23/7/05 #8 והבת של אבנר../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif אם כבר מפרטים...
B B R A Y E R New member מנהל 24/7/05 #35 ../images/Emo26.gifשרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif שרשרו לכאן את כל הדברים שלא קשורים לפורום
../images/Emo26.gifשרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif שרשרו לכאן את כל הדברים שלא קשורים לפורום
נ נתנאל קדושים New member 25/7/05 #40 מי שאוהב השמיניהההה שיכנסססס!כדאי!! אתר על השמיניה שווה ביותררררררר...!! WWW.THE-8.TIPO.CO.IL