שרשור

VodKa12

New member
מיצטער שאני פותח הודעה חדשה

אבל זה חשוב לי מאוד!! http://www.tapuz.co.il/Communa/CommunaPollsResults.asp?CommunaId=7777&PollID=15066&AnswerId=73614 תצבעו לליברלים זה חשוב! מנהלים בבקשה לא לשרשר!! אני יודה מאוד לכל המצבעים

3yuval3

New member
תמונה שלי ושל דון לני גבאי

אני קצת קטן בתמונה...

סליחה על ההודעה החדשה אבל..../images/Emo42.gif

שתי קומונות מומלצות: אחת שלי, עולם החיות, קומונה מדהימה על חיות, שהם הדבר שאני הכי אוהבת בעולם: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=10646 ושניה ממש יפה, היא לא שלי אבל היא מדהימה, love:http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=10795 ושוב סורי על ההודעה החדשה, מקסימום ישרשרו אותה, אבל הייתי חייבת לפרסם את קומונות האלה.

te amo benjamin

New member
היי לכולם!!!

יש לי סקופ ענק!!!!!!!!!, לספר לכם אתם לא תאמינו
את מי חברה שלי ראתה מהשמינייה לי אישית יש יס ולא הוט אבל שמעתי הרבה על הסדרה המגניבה הזאתי וחבל שאני לא יכולה לראות. בקיצר חברה שלי נסעה באוטובוס את השם של הקו אני לא ממש זוכרת ופתאום את מי רואה מחייך אלייה אבי כן כן כן אבי קורניק מהשמינייה והוא התחיל איתה הוא מתיישב על ידה ושואל אותה מאיפה את? ואיך קוראים לך? ודווקא בקטע הזה היא הייתה צריכה ללכת היא אמרה לו כזה אני צריכה לרדת ביי ואיך שהיא התבאסה

te amo benjamin

New member
היי לכולם!!!

יש לי סקופ ענק!!!!!!!!!, לספר לכם אתם לא תאמינו
את מי חברה שלי ראתה מהשמינייה לי אישית יש יס ולא הוט אבל שמעתי הרבה על הסדרה המגניבה הזאתי וחבל שאני לא יכולה לראות. בקיצר חברה שלי נסעה באוטובוס את השם של הקו אני לא ממש זוכרת ופתאום את מי רואה מחייך אלייה אבי כן כן כן אבי קורניק מהשמינייה והוא התחיל איתה הוא מתיישב על ידה ושואל אותה מאיפה את? ואיך קוראים לך? ודווקא בקטע הזה היא הייתה צריכה ללכת היא אמרה לו כזה אני צריכה לרדת ביי ואיך שהיא התבאסה

nofifo

New member
אתר המעריצים למיקה וניני

SVYV.tipo.co.il כנסו זה אתר ממש שולט,יפה,מושקע [הוא עדיין חדש]

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif

הערב בשעה 19:00 יגיע עופר מאירי לפורום מטרופולין ויענה לשאלות לגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הפורום הרשמי של רוני סופרסטאר בתפוז מחלק לכם כרטיסי כניסה זוגיים למסיבת ההשקה לדיסק החדש של רוני- "לא עוצרת". לפרטים נוספים הקליקו.
בעקבות הטלנובלה האבודה- התחרות ממשיכה: בואו לקרוא את הפרק הראשון של הטלנובלה, להנות ולדרג את הפרקים הבאים

oroska

New member
נצל"ש...

מי זאת מאיה קורןן??? את מי היא משחקתת?? אמרו לי שהיא שחקנית ממש גרוןעעה מה דעתכםם??

Super Chuly

New member
נצל"ש חשוב- שאלות ותשובות! כולם לפה

מכיוון שאני רואה פה הרבה מאוד שאלות שחוזרות על עצמן שוב ושוב (ושוב...) החלטתי לכתוב פה את כל התשובות לכל השאלות, מי שיש לו מה להוסיף- מוזמן מאוד. ביחד- עוד ישימו את השירשור הזה בטאג ליינים. הנה מתחילים: 1. העונה ה"שנייה", כלומר, פרקים 31-60 ישודרו מהראשון לספטמבר, היום הראשון ללימודים. 2. אסיה היא לא האומנת האמיתית של איה וניני, היא סוכנת בשם יעל זהבי, שגילתה את זהותה של אסיה המקורית, והשתמשה בזהות הזאת כדי להתקרב לאיה וניני, כחלק מהמשימה שלה לחקור על עמוס, אביהם של איה וניני. זה כל מה שעולה לי כרגע בראש, עוד רעיונות מישהו? ליהי :)

Rob Van Dam1

New member
וואלה...מגניב חח

אני הייתי רוצה שיקרה לי אותו דבר רק שאני לא אהיה צריך לרדת באמצע ושבמקום אבי זאת תהיה איה הכוסיתתתת

למעלה