שרשור

עוד היום בתפוז אנשים../images/Emo43.gif22.1.04

היום ב-17:30 , מיד לאחר שידור הפרק היומי של "ראש גדול" בערוץ "יסבבה", יגיע לכאן רועי ויינברג, מכוכבי הסדרה, ויענה לשאלותיכם ב-blogtv. שרשור השאלות נפתח.
אנחנו מזמינים אתכם להכיר את להקת NOVA , שמשדרת מידי יום חמישי ב-blogtv תוכנית ריאליטי מיוחדת הנקראת "הלהקה". היום עלה לאויר ארכיון התוכניות שהיו, ושני קטעי סאונד בעמוד המיוחד שהכנו להם. שווה שמיעה!
טפ"ה הזהב 2, הפרוייקט השנתי של פורום טלוויזיה לבחירת אנשי השנה בטלוויזיה נמצא בעיצומו. בואו להצביע ולהשפיע!
ואם בסיכומי שנה עסקינן, האם כבר הצבעתם לשיר השנה שלכם ב"קופסא השנתית"? http://www.tapuz.co.il/promo/chart/voteyear.asp?SongListType=9

ח ב ו ד ה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo182.gif

זוכרים את הסוכומי??? אז ילדה מעצבנת בשם עינת משהו זכתה שם... בסדר... אין לי בעיות... אז אתמול אני רואה לי יצפאן ופתאום מי מופיעה העינת הזאת... טוב... לא ממש איכפת לי... ואז הוא שואל אותה אם יש לה בעיות עם דברים... אז מה היא עונה לו???
"כן... נכון יש את השלט זהירות מדרגה?..." בקיצור בדיחה של שגיב פרידמן
גם את זאת עם הבור הפתוח
יווווווו איך אני בכריזה על הילדונת גנבת הבדיחות האלה

בדרך כלל היתי מתעצבנת

כאילו מי גונב לשגיב בדיחות חולירע!! אבל, היא יצאה אפסית כי כפי ששגיב עצמו אומר אפילו "אין בנאדם במדינה שלא יודע את כל הקטע בעל פה" אז בערך כל מ שראה אותה ידע שזה שלו אז שתשרף במצית עם הגניבת בדיחות העלובה שלה.

Obi Dan Kenobi

New member
אוי אוי אוי כמה שאת צודקת.. ../images/Emo118.gif

מההתחלה לא סבלתי אותה. גם בכותבית היה כתוב "סטנדאפיסטית". איזה סטנדאפיסטית?! ילדה בת 8! ילדה בת שמונה שמספרת בדיחות של בזוקה! (חוץ מזאת של שגיב..) אני מצטער, אבל אני לא סובל אותה. מילא, תיקח חומרים משלה, והם לא יהיו מצחיקים - אבל לגנוב בדיחות? טוב נו, בת 8..

NimaZ

New member
../images/Emo108.gif

עידכנו אותי היום בדרך חזרה מבצפר
סוקמוי... זאת תחרות שהייתה בערוץ הילדים ... של ילדים "מצחיקים" מיני [מינימינימינימיני] סטאנדאפיסים
אז... סיימו את התחרות והילדה הזאת זכתה והיא התארחה אצל יצפאן והעתיקה בדיחות של שגיב פרידמן [
] = זונה

../images/Emo188.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

חוצפנית
לאן ערוץ הילדים הדרדר?

NimaZ

New member
כשחושבים על זה:../images/Emo108.gif

מתי ערוץ הילדים היה ברמה יותר גבוהה מזאת

Obi Dan Kenobi

New member
אני אתן הסבר כללי ../images/Emo118.gif

בסוכות התקיימה בערוץ הילדים תחרות הנקראת "סוקומי", שאותה הנחו מיקי גבע והדר לוי. חוץ ממופע סטנדאפ, הם גם עברו מסלול מכשולים, שאני לא מבין מה הקשר שלו כדי להיות סטנדאפ. המסלול כלל זחילה בג'יפה, מציאת פטישים ומסמרים בפלסטיק בתוך ערימת נצנצים, גלישה על עמוד, ועוד כל מיני דברים. הילדה הזאת, בכתה ה', בת 10 ("ילדה בת 8" הייתה סתם הגזמה), נצחה, והפרס היה הנחיית ספיישל בערוץ הילדים. הספיישל היה בחנוכה (בניגוד לספיישל של צחי
), ובכל יום היא סיקרה את מאחורי הקלעים של מחזמר אחר בחנוכה. בואו נגיד ככה, הייתה לה הרבה עבודה. רק נוקדה לציון - כשהיא הייתה ב"מאמא מיה" יוסי וטירן רק מסרו ד"ש.. וזהו. בכל מקרה, היא נצחה עם בדיחות שנונות כמו "איך יודעים שדרקולה הומו? הוא יצא מהארון" וכמובן את בדיחת המדרגה. העניינים התגלגלו, והיא הגיעה ליצפאן, עם תג של "סטנדאפיסטית". זה אישית קרע אותי מצחוק. אז.. זהו. ליהי, אני רק אאחל לך לפגוש אותה באיזו סמטה חשוכה.

dk6

New member
איזה מניאקית

אין לי מושג מי זאת אבל לא יפה... שגיב מלך... מישהו מוכן לתת הסבר קצר על מי זאת?

למעלה