שרשור

היום בתפוז../images/Emo43.gif21.12.04

הערב ב-17:30 מגיעה אלמה בן זאב, מכוכבות הסדרה "ראש גדול" להתארח בפורום הסדרה. אפשר כבר להשאיר לה שאלות בפורום.
דודי אדלר, העוסק ברפואה משלימה, יענה לשאלות בפורום CP שיתוק מוחין, הערב ב-21:00. הכינו שאלות מראש.
מנענעים את הדירוגים למצעד השנתי עם סאקיס ומגלים מחדש את היהדות עם "אוי ואבוי" - בואו להכיר את האמנים הלא ידועים שמתמודדים ב"קופסא השנתית".

מממ...../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

קודם כל, כדי שנבין אותך, כדאי שתוסיף סימן שאלה אם אתה מתכוון לשאול משהו. דבר שני, זה לא קשור לערוץ ולא מצריך פתיחת הודעה חדשה. אני בטוחה שהיית מוצא לאן לשרשר את זה..
ואם כבר שאלת.. (למרות שאין סימן שאלה ><) אז אני אענה. אין ערוץ שהוא רק של סרטים ישראלים... אבל יש הרבה פעמים סרטים ישראלים ממש טובים בערוץ 3 ואם אני לא טועה גם בערוצי הסרטים עצמם-אבל אני ממש לא בטוחה.

rOnLoOsH

New member
../images/Emo2.gif

עוד מעט יש לי טיול שנתי
הכל טוב ויפה אבל.. אאאוווווחחחחח איזה עולם מעצבן!!!! עכשיו יש מריבות מי יושן עם מי באכסנייה
אווווווףףףףף כל היום אני בטלפונים בין הכיתה... המורה רוצה לדחוף את כל הכיתה לחדר שלי ושל חברות שלי!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

שונאת את השטויות האלה... >< בגלל זה השנה זה היה מעולההה שישנו באוהל בדואי
כולם ישנו עם כולם כזה וזה הכי כייף שיש
וגם חלק מהבנים ,שהיו אמורים לישון באוהל נפרד מהבנות
, ישנו איתנו והמורות לא שמו לב....חחחחחח
היה משעשע ^^

rOnLoOsH

New member
אוהל בדואי?!../images/Emo12.gifחחח יפפה!

אווף איזה מעצבןןן הכל בגלל שהמורה יודעת שאני ילדה טובה ואני אסבול כל מה שהיא תעשה לי אז היא דוחפת אותי לחדר עם כל הבנות שאין להן עם מי לישון! סבבה שתדחוף לי אחת אני אסבול! אבל לא את כולן! תשימי ילדה אחת בכל חדר!
למה אצלי כולן?! מה אני?! מקלט?!

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

או או כמה שמוכר לי הקטע של הריבים על החדרים... השנה הסתדר טוב... בגלל שמלא בנות עזבו את הכיתה, נכנסנו כל הבנות לחדר אחד
ודווקא לישון כל השכבה באותו אוהל לא נשמע נוח :|

זה דווקא נוח ../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

זה אוהל ענק.. והיו בו הרבה מזרונים.. והבאנו שקי שינה.. וזה היה כייף
סמכי עליי

עוג אין ערוץ רק של ישראלי

אבל הוט בהחלט מפתחת אותו... יש את ראשון בדרמה בהוט3 ועכשיו התחיל בהוט פאן(איך קוראים לזה? קיצר.. ערוץ 13) פרוייקט החממה שכמו ראשון בדרמה רק לילדים שהראשון ששודר היה ניראלי לנצח עם ברקוביץ' או משהו כזה.. דווקא סרט טוב!

../images/Emo26.gifשרשור../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif

כל מה שלא קשור לנושא הפורום יש לשרשר לכאן כל שאר ההודעות יימחקו תודה

אני רוצה לאמר לאוירנת (או איך

שלא כותבים את זה) רשמת טענות וענו לך ובכל זאת לא הגבת אז פעם הבאה אל תבכי שלא מתיחסים אליך ברצינות. זהו רק משו שעלה לי פתאום.

אוריונת

New member
בוכה?!.. למה את חושבת?1

וחוצמזה.. מאז שבאתי לפורום הזה את כל הזמן נתפלת עליי.. אז מה רצית שאני יעשה?! ו... מתי ענו לי?!.. אולי לפני שבועיים בערך... אבל לא בזמן הקרוב.. ואני לא בוכה שלא מתייחסים אליי ברצינות ואם כבר בוכה אז זה בגלל שכל דבר שאני אומרת אתן חייבות לנגוד את מה שאני אומרת.. אז.. ממ... זהו בעצם.. אההה ולא קוראים לי אוירנת.. קוראים לי אוריונת (אוירנת נשמע כמו שם של רוסיה.. ואני לא)

בוכה זה בדיוק מה שעשית עכשיו

אף אחד לא מתנפל עלייך ספציציצית! תבואי דברי לענין אז נגיב לענין תבואי ותעשי הודעות בסגנון "יוווווווווווווווווווווווווווווווווו אייייייייייזזזזהההה יפפפפפפפפפהההההההה הההוואא ממממממאאאאאאאאאדדדדדדד טיוי" אז לא נתייחס אליך כי אין לנו מה לאמר חוץ מ:"יופי לך"

אוריונת

New member
לא זכור לי

שאמרתי הודעה כזאת.. אז חלאס להמציא! חוצממאד טי וי (שבזמן האחרון ממש משעמם אותי) אני רואה עוד המון סדרות... ו.. מה הבעיה שלך ממאדמ טי וי.. כולה תוכנית טלוויזיה שאני אוהבת וזה שאת לא אוהבת אותה זה לא אומר שאת צריכה לרדת עליי...

יו את קוראת מה שאת רוצה אה?

אני לא ירדתי עלייך אני אמרתי שיש לך בעיה עם הפורום וחבל. אם לא יאה לך אל תכנסי אליו את לא יכולה לבוא ולעשות רפורמות חדשות. את חושבת שנטפלים אלייך אבל זה רק תגובות למה שאת עושה. אין לי עוד מה להרחיב לך כי מה שאני רושמת את מפרשת ל"רעתך"

היום בתפוז../images/Emo43.gif 22.12.04

בשעה 10:00 תגיע אל פורום מתכונים קורין גורן, עורכת האפיה במגזין "על השולחן" ובעלת מדור שבועי במעריב, ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו

למעלה