זה לא שהיא בחרה את זה כנראה שאיזה מעצב שנתקע עם סטוק של דברים כאלו שילם להפקה לא מעט כדי שזה מה שהיא תלבש,,, הייתי כבר בסרט כזה עם אנשים שאני מכיר,,, לא עזר להם כלום, מחליטים בשבילהם,,,
באתר התכנית, בתכנית ה- 2 אליענה ואורון, דורגו בידי הקהל במקום הראשון [להם הצביעו הכי הרבה, הכוונה]. בתכנית הקודמת, השלישית - דורגו מבחינת הקהל בידי המקום ה-שני. ואילו לפי התכנית של היום הם מוערכים במקום רביעי [4] מבחינת הצבעות מהקהל. משהו פה לא נראה טוב..
התוצאות לדעתי היו יותר אמיתיות ויותר משקפות את מה שהקהל בבית רוצה כשלוקחים שקל על כל הצבעה אז גם אם מישהו הצביע לכוכב שלו בפעם הקודמת זה כבר נעשה מוגזם יש שיטות טובות יותר להצבעה שנותנת אינדקציה טובה יותר למה הקהל בבית רוצה וחבל לפספס צופים בגלל ניסיון להרוויח מ SMS ים.
../images/Emo45.gif צודק.. חשבתי גם על זה../images/Emo104.gif
אבל הכי מצחיק שבפעם הראשונה בתכנית מס' 2 נבחרו אליענה ואורון בדירוג הראשונים והיה אפשר להגיד על כל אחד מה שאמרת.. ובידיוק עכשיו אנחנו צריכים שיגידו עליהם.. כי הם לא ראשונים אבל בתכל'ס גם אם אליענה ואורון תמיד יהיו ראשונים, אתה צודק
זה לא משקף וגם לא יישקף יכול תמיד להיות שהמצביעים התאים להם לשלם או שיש להם.. יכל להיות אנשים שאין להם באמת הרבה טעם וחוש מפותח אני אישית בתכנית ה2 הצבעתי כמה פעמים.. אח"כ לא.. זה מוגזם יחגגו לי על החשבון
../images/Emo26.gif שרשור תוכנית רביעית. ../images/Emo36.gif
התוכנית היתה משעשעת באופן יוצא דופן, נכון?
הודעות הנוגעות למשתתפי התוכנית יש לשרשר אל השרשור הזה, שאלות, בקשות ותהיות באשר אליה יש לשרשר לשרשור אחר. כמו-כן, מי שלא הבחין, סמי הורי ואנה ארונוב יתארחו ביום רביעי (מחר) ב-BlogTV של
אנשים! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר להם שאלות ולקבל יותר פרטים בשרשור הנעוץ. שאלות שנועדו לזוג המתארח ולא ישורשרו לשרשור הנכון, לא יענו - וחבל. אל הקישורים שלנו נוספו קישורים לשרשורי התוכניות הקודמות (שלושה במספר), ומי שעוד לא רץ להצביע לסקר שלנו - הגיע הזמן. לילה-טוב.
בקי תעשי לעם טובה ואל תאלצי אותנו לראות אותך רוקדת שוב, את יבשה אין בך טיפת סקס אפיל, בקיצור סבתא שלי רוקדת יותר יפה ממך. SO תעשי טובה ותפסיקי לשלוח לעצמך SMSים PEACE!!!
אהבתי בטרוף ת'תוכנית! איתן ודורית היו מדהימים כמו תמיד! אהבתי את הקטע שהראו שדני הזמין את בקי לארוחה! איזה נחמד.. טוב לאבי ופולינה הגיע לעוף! חחח היה מגניב שדני ואשתו של סמי רקדווו! חיחיחי ואני לא מבינה מה הבעיות שלכם עם השמלות החשופות שלהן?! אתם יודעים הן לא אמורות ללבוש שמלות כמו של הדוסיות! זה אמור להיות ריקוד סקסי תשוקתי! אז אתם יודעים,תסיקו מסקנות בעצמכם! בקיצור: הייתה תוכנית מדהימהההה! ואיתן היה יותר מדהים!