מסכימה ומעריצה את דניס!
א אחת מהנוער New member 23/11/05 #40 שלוום!!!!!! אני חדשה פה.. רציתי לומר שאני ממש אוהבת את התכנית- אחלה תכנית באמת!!! אתמול איתן אורבק דפק הופעה חבל על הזמן גם תנועות גם הבעות פנים...רציני גבר..
שלוום!!!!!! אני חדשה פה.. רציתי לומר שאני ממש אוהבת את התכנית- אחלה תכנית באמת!!! אתמול איתן אורבק דפק הופעה חבל על הזמן גם תנועות גם הבעות פנים...רציני גבר..
ח חן בריגה New member 23/11/05 #41 אין ספק שהייתה אחלה תוכנית!! חחח סמי הורי הזה גדול עאלק' בחזרות שהם עשו אם מישהו מציע לי לרוק שוב פעם אני שובר לו ת'ראש אבל יותר אהבתי את ה-"זה מעצבן לי את ה...ה..תחת!!" חחח גודל סמי ואנה-אני יודע מה הולך להיות הזוג המנצח-אתם!!
אין ספק שהייתה אחלה תוכנית!! חחח סמי הורי הזה גדול עאלק' בחזרות שהם עשו אם מישהו מציע לי לרוק שוב פעם אני שובר לו ת'ראש אבל יותר אהבתי את ה-"זה מעצבן לי את ה...ה..תחת!!" חחח גודל סמי ואנה-אני יודע מה הולך להיות הזוג המנצח-אתם!!
ק קומונה מיוחדת New member 23/11/05 #20 איך זה שאליענה ואורון נראים הכי מוע רצים, אבל באתר התכנית של "רוקדים עם כוכבים" [קישור למעלה בדף הפורום הזה] סמי ואנה ראשונים?
איך זה שאליענה ואורון נראים הכי מוע רצים, אבל באתר התכנית של "רוקדים עם כוכבים" [קישור למעלה בדף הפורום הזה] סמי ואנה ראשונים?