שרשור תוכנית רביעית.

../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifשירשור תכנית 3!../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

צפייה נעימה
עוד 55 דקות מתחיל
חחח.. טוב מותר שעה לפנייייי...
תהנווו

לודנסיה

New member
התוכנית נפלאה,הריקודים נפלאים,אבל..

למה התחרות מכורה? זו פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום, אז אני לא יודעת אם הנושא כבר הועלה, אבל... יש סיבה שהקווים פתוחים במהלך כל השבוע? זה לא קצת מתנגש אם כל הרעיון של "נדרג אותם לפי הביצועים של הריקודים?" כלומר, אם אני אוהבת את בקי גריפין, אז אני אצביע לה כל השבוע, אבל בפועל - אין לה עמידה יפה, אין לה תנועות יפות, לא של הגב ולא של הרגליים (והשופטים אמרו לה את זה) (ויסלחו לי כל מעריצי גריפין.. אני לא באה בקטע של ויכוח, זו פשוט דעתי..), והשופטים - שהם אובייקטיבים - יתנו לה ציון הוגן, והקהל ישאיר אותה בתוכנית! אז זו לא תחרות ריקודים, אלא תחרות רייטינג עם ריקודים לשם השעשוע והעלאת הפופולאריות שלהם בארץ. אז - מה הקטע?... למה זה משחק מכור?...

Spikey2

New member
תעיפו בבקשה את בקי מהתוכנית

מאז שהיא עפה מה אמ טי וי היא פשוט מחלטרת בכל מקום וזה פשוט מעצבן אז אם תדיחו אותה תרד לה עוד חלטורה והיא תוכל לנוח קצת

daliya15

New member
../images/Emo186.gifתכנסו ותגיבו מחכה.......

אני מתה על התוכנית ולא מפספסת אף רגע מהתועכנית זה כל כך מושך ומעניין.מסכימים?! אני אוהבת את הביצועים של אנה ודני הם פשוט מקצוענים. בזכות דני בקי נשארה היום בתוכנית (היא גרועה ואין לה את זה (הרגליים שלה ממוקמות קילומטרים זה מזה ). איתן מהמם ורוקד יפה מאוד ודורית מילמן גם כן. אשתו של גרייניק מבוגרת יותר ממנו ולא יפה גם לא מתאימה לו לפי דעתי הוא כזה חמוד. תגיבו מחכה

מעט../images/Emo3.gif

זה כדי להרוויח עוד קצת הרבה כסף מטלפונים וSMS במשך כל השבוע ולא ערב אחד
ואני בטוח שזה משתלם להם.

מסכימה עם הכל

רק לא הבנתי את הקטע מגרייניק.. איך את יודעת? חחח ושכחת אל אליענה שרוקדת כמו מקצוענית, ואת דניס החמוד.. הוא גם רוקד מקסיםםם!!

guan yin

New member
חחח - צודק 100%

אני עדיין לא מצליחה להבין איך הבחורה הגרומה, חסרת החן והחינניות הזו מצליחה לשרוד כבר שני ניפויים רצופים, הרי לא סתם היא הייתה מועמדת פעמיים לניפוי. כמובן שאין לי שום דבר אישי נגדה (למרות שההתנגות שלה בתוכנית הקודמת ממש לא הוסיפה לחן שלה - היא מצטיירת ככלבתית משהו...) אבל זה ממש לא קשור לעובדה שלבחורה אין חוש קצב ואין כישרון לריקודים. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מסתכלת על הרגליים שלהם כשהם רוקדים, והיא פשוט ניצלה אינספור פעמים בגלל שיש לה בן זוג חזק והוא פשוט מוביל אותה בצורה מקסימה (עד כמה שאפשר). לא אבי גרייניק ולא עומר ברנע היו צריכים ללכת לפניה.

בקי גריפין הביתה

אני מסכימה עם קודמי. איך מצליחה הבחורה הגרומה והשטוחה, חסרת החן ובעלת 2 רגלים שמאליות, להמשיך בתוכנית. מזמן היתה צריכה כבר לעוף!!!!!!!

FunTom101

New member
בגלל בחורות כמו בקי ...

יש אנורקסייה!!! בקי את רוקדת כמו מגב, בכל פעם שאת רוקדת אני מחליף ערוץ, את מגעילה אותי ועוד הרבה גברים. בנות תתחילו להפנים, רזה (מדי) זה מגעיל. אנחנו אוהבים "גוף" בבחורה ולא מקלות. בקי אל תעלבי אבל ניצה פצצה לידך. תתחילי לאכול או שתעופי מהמסך, ואל תחספי את האאא...... את מה שאין לך!!! (בשם הרבה גברים עם טעם טוב) אהה וזה בשמי: אני מוכן להתערב עם כל אחד שדניס וניצה לוקחים ת'תחרות. ניצה את מהממת, אני מקווה שאת קוראת את זה, לפי דעתי את עכשיו יותר סקסית מאשר בסרט (גבעת חלפון ...). ובקי אל תעלבי זה רק מה שאני ועוד כמה אנשים (כ-20 איש מהעבודה) חושבים. FORZA MILAN !!! PEACE!!!

פרק 4

מי לעזאזל מלביש את הבחורות? כל הציצי שלהן בחוץ לא משאיר כלום לדימיון האם זה שמחר סמי מתארח פה משמע שהם נפלו היום?

כי הם חביבי הקהל, ולגבי הציצי...

לגבי הציצי, אני מסכימה עם זה אבל עושה רושם שזו האופנה היום, ומי שלא יכול להתחמק או מי שלא רוצה להתחמק אכן מתלבש בבגדים הללו חוץ מזה, שכמה מנתחים פלסטיים רוצים שיראו את העבודות שלהם. אז ... אולי זו הדרך לפרגן להם.

למעלה