שרשור חדשים

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני לא קורא ספויילרים אז אני לא יכול להגיד לך על העונה השנייה יותר מדיי...

Super Chuly

New member
ספויילר ../images/Emo58.gif

אז קודם כל ברוכה הבאה! דבר אחד שאני יכולה להגיד לך בבטחה זה שאדם לא מת (חס וחלילה טפו טפו טפו), כי בערוץ הילדים שמו סרטון של כל הפיספוסים של כל העונה וגם טיפה מהעונה הבאה, ושמה היה קטע שבו ראו את מיכאל אלוני (אדם) עם קביים ותחבושת גדולה על הרגל, אבל חי ונושם (ברוך השם! היי, יצא חרוז...) עכשיו בהפקה כבר שמו לב לספויילר הקטן והורידו אותו מהאתר, אבל אם תבדקי טיפה למטה תמצאי איזה שרשור חמוד שעשתה חברת הפורום, ובו כל קטעי הוידאו אי פעם, ושם גם יש את קטע הפיספוסים עם הספויילר, שם יש את ההוכחה לכך שאדם לא מת. תעשי חיים פה ובכלל! ליהי :)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכי הורידו../images/Emo3.gif

מה שהיה שם
הראו את אדם הולך עם קביים...

אה אז יש את זה גם פה בפורום. מישהי

שירשרה את זה פה. תחפש בהודעות. בגלל שהיא הורידה את הקובץ עם הספויילר מהאתר של ערוץ הילדים אז הקטע עם אדם מופיע שם. בכלל אני ממליצה למנהלים לשים את זה בטאגליינס.

אני חדשה כאן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo179.gif

אני רעות בת 16 וחצי מנתניה צופה נילהבת של השמיניה
לא ידעתי שיש להם לפורום בתפוז
אם הייתי יודעת כבר ממזמן הייתי אותו
יום מעולה לכולם
ואגב ה
הזאת שאני מאמצת אותה לכל הקיץ

Super Chuly

New member
ברוכה הבאה!

אני ליהי בת 17, ברוכה הבאה לפורום, מקווה שתשלבי פה יפה ושתהני כאן! ליהי :)

../images/Emo27.gifהיומן של השמינייה ועוד.. ../images/Emo9.gif

אממ...קודם כל היי!,אני דיי חדשה! :] אני לא צופה של המושבעת [לצערי לא ראיתי אפילו פרק אחד],אבל שמעתי שזאת סדרה ממש טובה ולפי מה שהבנתי העונה הראשונה כבר הסתיימה.. :( אני ראיתי מילים של איזה שיר אחד ואמרו לי שהוא מהשמינייה,שיר ממש מהמם.. [ "זה לא הולך להיות פשוט, אמרתי אל תגידו שלא הזהרתי יש דברים שאתם לא יודעים זה לא הולך להיות משחק ילדים ברגע אחד החופש מגיע ואין זמן לעצור, אין זמן להרגיע החיים לפעמים מפחידים כמה קל לשכוח שאתם ילדים (אז עוצמים עיניים, נותנים ידיים וקופצים ישר למים) הבוקר קמנו לעולם אחר מה שהיה, כבר לא יהיה יותר וגם אם זה רק שנינו מול כל העולם אין מצב שנוותר ובלילה, כמה שבכינו על כל מה שעוד לא עשינו חיבוק אחד שלא יחזור וזהו, לא מביטים לאחור הבוקר קמנו לעולם אחר..."],אני ממש אשמח לקבל מידע על השיר הזה..מי שר אותו והכל.. וחוץ מזה,הבנתי שיש יומן של השמינייה...,מישהו כבר ראה אותו? :)

אגבב....,../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בעקבות כל מני הודעות כאן הבנתי שיש שידורים חוזרים כרגע של הסדרה ובדקתי במדריך השידורים..., אז אני אצפה בפרק היום :]

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifאני ראיתי את היומן...

הוא די יפה, אבל אפשר להגיד שזה יומן לילדים עד כיתה ז'/ ח'... אין בו גם הרבה מקום לרשום, זו יומן פשוט , אפילו הכריכה לא קשיחה.. אבל הוא מאוד צבעוני ועם הרבה תמונות!

השיר של לירון לב ../images/Emo185.gif

הוא מופיע בערוץ 24 מדי פעם (בתוכנית "המבוקשים" שתתחיל ב16:00 הוא בדר"כ בחמשת הגדולים,תצפי). והוא שיר הנושא של הסדרה,אבל הקליפ שמראים ב-24,זה קליפ אחר.

תודה לכולםםםםםם...+אני חדשה פה../images/Emo9.gif

כנראה שזה סופי,וסליחה שמההתחלה לא שרשרתי את ההודעה שלי לשרשור החדשים..
צפיתי בפרק ולדעתי הסדרה ממש ממש יפה,מצאה חן בעיניי העלילה :] והשיר בכלל,הוא מהמם.. ואחרי התכנית עצמה היה נראה לי גם הקליפ,שממש ממש אהבתי :] ו...זהו :]

למעלה